1.4 corsa sahibi bi arkadaşa stock 90 dan 125 hp yapacaktı.Gittim yanına dyno'ya çıkaracaksan tamam dedik.Onlar bozuk dedi ya![]()
1.4 corsa sahibi bi arkadaşa stock 90 dan 125 hp yapacaktı.Gittim yanına dyno'ya çıkaracaksan tamam dedik.Onlar bozuk dedi ya![]()
Coğrafya kaderdir
Öyle çok takılmamak lazım..
Geçen gün okulda çocuklar konusuyordu , dizel megana eksoz yapmış cocuk yakıtı 20 kurustan 35 kurusa cıkmışAlan geniş
![]()
bir gün bi gti la denedim..adam arabamda çelik var dedi![]()
http://youtu.be/xKNVBahlc_A
Bilgilendirme videosu ..
Kuvvetle muhtemel o arkadaş yazılımı kendi yapmamıştır, uygulamayı yapan ustası bahsi geçen beygirleri telafuz etmiştir, ona göre de para almıştır
Sonuç olarak istenen-beklenen(belki de vadedilen) hp'leri söylüyor olabilirler,
Kişisel görüşüm, aracımı dyno üzerinde ayarlamayan, öncesi ve sonrası diye kapı gibi beygir farkını yazılı olarak bana sunmayan hiç bir yerde ayar yazılım v.b. uygulamalarına girmem,
Sadece chip tuningle de bitmiyo. Arkadaşın biriyle sağlam tartıştık. İddiası 106 ile yanlarım. yaparım yapamazsından sonra en basidi bir e30'un yanlayarak viraja girdiği videoyu koydum. yap görelim dedim. Arkadaşın bana gönderdiği video ise 106 nın el freni çekik sıfır çizme çabalarıydı.. Cevap olarak bana yanlarım demedim sıfır çizerim dedi. Kral sensin dedim![]()
ego tatmınınden başka bişey değil 240 hp ye çıkarmışmış yanından taypar geçse 200 lık stok araç ozaman utanmıcanmı sankı 40 hp le geçilıyon araca.
viteğin üst kapağı kırmızıya boyadım 180 hp aldım![]()
DR. OWL
Bazen rastlıyoruz öyle tiplere öyle ki adamlar ustalardan iyi biliyor ya adama anlatıyosun uzun uzun bak abi şunları şunları yapmış şu kadar hp vermiş adam diyo ki;
-ohooo onlar boşuna harcamışlar o parayı bizim bi usta çip tunik takıyo senin anlattıklarından daha hızlı gidiyor vallahi
aha buyur ne dersin bu adamaama bunlar cam filminden hp alanlardan iyi en azından dilinde adamın ya ustası yada emmisinin oğlu tunik yapıo kendi aracından amansızca beygir çıkarmıyor herif
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)