ön-arka sisler açık gezince arabasını modlu sanan var ...![]()
gel 1 depo benzinine iddaya girelim dynoda(dyno ne derse acıklamakta lazım tabi) görelim de hepsi pısar pısmassada 1 depo benzinin olur
![]()
1881 - 193∞
aynen bu tarz adamların piyasada olması fazla takılmamak lazım onlar olmasa bu kadar eylenceli olmıya bilir burdada zamanında VTİ sadece pistonla 40 hp alan inanan arkadaşlar vardı ama nasıl olduysa bizim aslan kardeşimizin corsası geçmiştişu 06 plaka yüklü olan
sonrasını sizler düşünün neler konuşuldu neler
sonra hızını alamayım tayyara sarmıştıda ahhh ahhh
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
filtre egzozla civic iES'in 140 hp olduğuna inanan bir arkadaş vardı forumda...![]()
Şahin'e dogan'a adam ekzantirik karbüratör filan takıo 180 hp oldu diyor ben boylesinede rastladım... Top speed'den konusuyoruz bigün, adam demesin mi ne olcak bende 210ları goruorum be kardesim goruosunda kac dakkada goruosun.. En güzeli sensin diyip uzaklasmak...![]()
☻/
/▌
/ \
Ooooo anlatsam sayfalarca olur
Bi gün nursu oto pazarında bakınıyorum.Bi 106 GTI gittim yanına sohbete girdik dedim ne var motorda abi.
Bi başladı..Kısa piston hava filtresi chip 210 hp..dedim iyiymiş.
Neden satıyorsun dedim.Dedi vtec alıp turbo yapcam b.düzünde bitane turbo sedan civic var (TB 329 dan bahsediyo) onun gibi bişe yapcam diyo 750 hp almış diyo..
Hayırlı satışlar dedim şener şen gibi ayakların g.tüme vura vura koşarak kaçtım yanından.![]()
Bunlar yine iyi bizim burda bir taksici albea için "bu 16 subap tı biz bunu 32 subap yaptık" diyordu yine bi tamirci ciragi "arabaya oyle bir avans ayari cekerimki 400 metreyi 9 saniyede alırsın" diyordu.
Uçuk kaçık şeyler bunlar bu işi sadece kendileri biliyor sanıyorlar.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Önemli olan arabanın kaç hp verdiği değil, sürücüsünün kaç hp hissettiğidir.
aracının topspeed de 200 e çıktıgını gören ustanın tek söylediği kelime " kesin motorla oynamışlar kesin "
motorla oynamak ne demek yani çözemiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)