olur bu aylarda soğuklardan olur açıkta bırakmamak lazım
olur bu aylarda soğuklardan olur açıkta bırakmamak lazım
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
geçen ki başlık çok iyiydi ya,arkadaşımla iddaya girdik golf 240 hp'den 440 hp'ye çıktı chip'le falan filan gibi hikaye vardı ehheuheh çocuğa konuya açtığına pişman etmişlerdi![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
E 46 3.30 la biri gelmiş almancı bi arkadas yan yana durduk bakıom araca 300 beygir dediegsoz fln var dedim yapmıştır heral almanyada bişeyler gazladı bende gazladım 3 4 koydum
![]()
arkadaşlar bu konularda arabanın kullanıcısından çok ben o kişilere bu beygirleri vaat edenlere eğitim vermek gerek. Adam tamam cahil bir bilgisi yok hevesle kendisine gidip kendince hızlı giden bir makine alıyor ve bişeyler yapmak istiyor ama kime soracak arkadaşlarına soruyor. Arkadaşlarıda ondan cahil kulaktan dolma haberlerle üfürükçüye götürüyorlar net üzerinde hiç araştırma yapmadan. Sonuçları bunlar oluyor. Dediğim gibi kızmamak lazım.
IN BOOST WE TRUST
2002 yılında 136 Hp'lik Astra Gsi sahibiydim, çalıştığım şirkete yeni giren bir abimizde de aynısından vardı. Konu açılınca benim araba 170 Hp demişti, hangi uygulamalar olduğunu sordum, sanayide usta çift çıkışlı egsoz taktı, 170 Hp oldu demişti![]()
Söylediği de son susturucuydu, sadece son susturucuyla 34 Hp almış, bir de buna inanmış, fazla üstelemedim sonrasında![]()
Benim arabaya bi yazilim yaptik arabayi çaliştirmaya korktum beygirler firlayacak diye 75den 750ye cıkarttik.
ayda 1 kamyon saman yiyorlar biktim artik bu beygirleri nasil gönderecem ?
alkıslamak lazım..... işini düzgün yapan streteskopla motor dınleyerek ayar yazılım yapıyorlar....bu amca dırek noktayı koymus...word excel li yazılımla 100 at koymus motora..![]()
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
bır akşam bursada bır arkadaşın berber dükkanında oturuyoruz arabalarıda çektik dükkanın önüne vatandaşın biri geldi fd6 ile , bizim arabalara bakınca modlu falan konuya dahil olası gelmiş olacakki , dedi yaa bende geçen istanbulda chip yaptırdım arabaya eeeeee dedım kaç hp oldu , dinamometrede 190 verdi dedi , maşallah dedim , kimse tabii itiraz etmeyınce bır başladı bu sallamaya aman yarabbı olamaz böyle bişey ne 4-2-1 kaldı ne bişey sallamadık , sabrettim sabrettim patladım artık , dedım abı senın araba 190 hp mı şimdi ve sen bu arabaya çip taktırdın öylemi , evet dedi , hadi traşı bitirde otobana cıkalım benım arabam 140 hp gelıyor bır depo benzınıne yarışalım dedım , hemen geri vites ,sonra herife aabi bu anlattıklarını yutacak en son kişilerin yanında salladın dedim herif mosmor![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Kimse yanliş anlamasin ama denizlili arkadaşlar bilir ben unuttum tam muhabbeti şimdi.
106lara chip yapacam hepsi köpek gibi gidecek diye vahatlerde bulunanlar olmuş falan tam bilen anlatsinda gülelim biraz![]()
bursada özel honda servısınde bır abım bana tam olarak şunu dedi
usta:'' yaa yusuf gecende bır bmw geldi çok manyak bişey ''
ben: neden manyak bişey abii
usta:'' araba ATMOSFERİK TURBOLU''
ben dumur oldum bişey diyemedim , gülecem gülemedim , ne diyeceğimi bilemedim
![]()
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
sana bir sır vereyim kardeşim; bu gibi anlarda o ortamdan koşarak kaçacaksın!
vınn hgt nin sahibi ferhat kardeşimle geçen beşevler burgerda durduk sohbet ediyorduk neyse lavobaya gittik konu bmw den açılmıştı neler yaparım ederim diye. dangalağın teki ne var abi sende dedi bmw war dedim oo tamamdır abi sen bizi ara yükleyek yardımcı olak cart curt dedi neyse ardından ne war bmw dedi e39 5.20 dedim coupe mu 4 kapı mı dedi
ahaha Hardtop dicektim de neyse diip çıktık .. ahaha sonra ferro kardeşimle yarıldık gülmekten
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
bizim de hava filtresi jant ye spor yay ile 50 beygir alan bmwci abilerimiz var![]()
benim arabaya hava filtresi taktımkayınço yanımda filtre bağırımca bi mok sandı
yanımızdan rx8 geçiyor enişte bas bass geçeriz taktık filtreyi dedi
sağa çektşm 5 dak sesli güldüm ..
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)