aslında driftboy sen cok mantıklı diyosun ama kimse bilmediği için bu arabaya yanasmak istemiyodur bakalım bizimkiler ne tepki verecek
aslında driftboy sen cok mantıklı diyosun ama kimse bilmediği için bu arabaya yanasmak istemiyodur bakalım bizimkiler ne tepki verecek
İşte bilmedikleri için mi yaklaşmıyolar yada onların bilipde benim mi bilmedigim bişey var onu anlamak istiyorum ben. Favorit diyolar, şu an kapının önünde ev arkadasımın var favoriti. Sürüyorum yemin ediyorum kalas gibi. Ne vitesi vites, ne direksiyonu direksiyon. Şahin desen yine hakeza aynı.. İbre 120 130 u geçtimi elim kolçağa doğru gidiyo 2 araçtada, ama taunusun gözünü seveyimHani şahin yada favorit yada mazda diyenler eger taunusa binmemiş sürmemişse bi denemelerini isterim, ama binmişte o şekilde tavsiye etmiyolarsa sebebini bilmek isterim.
az yakan araba yoktur pahalı benzin vardırskoda lada bunlar tuhaf arabalar ya git beni dinle düzgün bi şahin al mis gibi
![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Kesinlikle Lada Samara. Yüksek modelli olması çok iyi. Bakımlarını zamanında yaptır asla yolda bırakmaz. Manuel Fan Anahtarını yaptır, sonra git gidebildiğin yere. Hızlanması, Az yakmasıda cabası.
New Toy! - 41 AJV 325
yerinde olsam tosba alırdım , küçük müçük ama dediğin gibi çekirdek aileymişsiniz ,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Bencede renault al derım kardesım paran cok kilit bi miktar inş duzgun sıkıntı cıkarmıcak bısey bulursunbızde 83 spring vardı orjınal fransız pazara cıkardıgımız gun satmıstık bı bakın derım
![]()
LADA VEGA al derim en azından modelli araba 5.000-5.500 tl civarı en düşük 1999 model alabilirsin.4 cam otomatik-hidrolik direksiyon hepsinde var
eyvallah sagolasın bakıyorum
sagol onada bakıyorum smdi
sahin 1 numarada aklımda
samarada aklımda olan arabalarda
oguzhan bu paralara temiz varsa bildiğin yönlendirsene
sagol bakıcam smdi
cok sagol
lada tercih edersen hepsinden yeni olacaktır
Lada Vega 1.5i 2002 Model 5.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 61084294
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)