benımki lacivert değildi ama gölgede denk geldiyse öyle görünmüşte olabilir :D koyu yeşil focustum ben
bora'lı bırıyle "korna çalmaktan kolum koptu" muhabbeti oldu bi ara ama rengi çıkaramadım şimdi :D
Printable View
benımki lacivert değildi ama gölgede denk geldiyse öyle görünmüşte olabilir :D koyu yeşil focustum ben
bora'lı bırıyle "korna çalmaktan kolum koptu" muhabbeti oldu bi ara ama rengi çıkaramadım şimdi :D
Sag caprazindaku gri accord da bendm onunde arkasnda kocaman bayraklar olan :)
önümde baya gittin :D mavi ae101 corolla da bendim.
Evet kaputta bayrak vardı da o ae101 ben değildim başlangıçta o araçla yan yana gitim sonra ayrıldık:) benim araba da 2 kişi vardı kardeşimle ben.
gelenlerin ayağına sağlık güzel bir etkinlik oldu...konvoydaki tek punto t jet(siyah) bendim bu arada:)
Yavuz abi bizim yanımıza ilk sen gelmiştin dimi.Uzun saçlı olansın. Ah be abim neden söylemedin ben forumdanım diye.Bizde sandık yolda gördü durdu :) Ben Mustafa kemal abi.İlk gelip benle tanıştın hatırlarsan.Açık yeşil t-shirt giymiştim. Böyle topak kilolu bişey işte :)
ahaha tamam işte abi sinyali almışsın.aramızdaki gizli anlaşma yöntemi o :D Bundan sonra buluşmalarda da görmek isteriz seni.
Benim isim MKT yani Mustafa Kemal Tekin. Aralara A harfi koyunca öyle oluyor maalesef :D
ok mustafa görüşmek üzere...