Adanada pazar günü saat 15:00 da fuar alanının ilerisinde kabasakal mezarlığı yolunda toplanılacaktır.gelecek arkadaşlar adlarını yazarsa sevinirim
Adanada pazar günü saat 15:00 da fuar alanının ilerisinde kabasakal mezarlığı yolunda toplanılacaktır.gelecek arkadaşlar adlarını yazarsa sevinirim
YER VE MEKAN KESİNLEŞTİRİLMİŞTİR.PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00 DA KABASAKAL MEZARLIK YOLUNDAN KONVOYA BAŞLAYARAK TURGUT ÖZAL BULVARI-BARAJYOLU-CEMALPAŞA-KASIMGÜLEK-SULAK-ATATÜRK CADDESi.atatürk caddesinden teknosa(dörtyol)'a devam ederiz Sağa döner çarşıdan geçer tekrar çetinkayanın önündeki dönerli köprüye çıkar çifte minareye ineriz ordan valilik istikametine doğru gidilir ve sonra ayrılır
Anmelden | Facebook
burdan da takip edebilirsiniz
Adanada olursam o gün ordayım...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şehitlerimizden birtanesi adanalı.Kozanlıymış fakat adanadamı yaşıyorlar kozandamı bilmiyorum.Eğer adanadaysa toplu olarak cenazesine gidilebilir düşüncesindeyim.
Hep beraber ceneza programına katılırız ŞEHİDİMİZİ defın ettıkten sonra program bıttımınde tekrar konvoy halınde yurutule bılır
cenaze fekeye gönderiliyormuş.
makat bende gelıyourm
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Fotoday yapacaz desek şimdiye sayfalarca bende geliyorum yazıları olurdu.Şurda geliyorum diyen 3-5 kişi. Yazık yaaaaa
MKT bende Ankaradan gönlüm sizlerle kardeşim Allah (c.c) rahmet eylesin bütün şehit kardeşlerimize Rabbim ailelerine sabır versin.. Sizede helal olsun..
US Performance
Mersinde toplanilmazsa Allahın izniyle adanaya geliriz
bahadır kardeşim ***** vardiye gelmek isterdim yada mersin'de bir şeyler yapmak ama çalışıyoruz
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Allah 'tan bir mani çıkmazsa geliriz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)