3 liraya 2 tane yıkıkda olsa ayagımı yerden kescek şahin alırım akü
Printable View
3 liraya 2 tane yıkıkda olsa ayagımı yerden kescek şahin alırım akü
ip4s 3000 ken, ip4 leri 2000den aşağı elden çıkarmamak lazım. Spariş veren varmıdır acaba çok merak ediyorum 3000e
Valla beyaz 16gb İOS5 lim var.. agzımada çok gözümede hatta fazla bile zorladım bu telefon işini bıktım artık onu al bunu al... o fiyatlarada cidden araba alınır yazık...
199 a bu hafta aliyorum isteyene 1999tl ye satabilirim :)
İyimiş yakında migrosada getirir gene :D
Ne farkı var bu kadar fiyat farkı yaratacak ?
4s kullanan biri sıkıştığında şunu diyebilecek. "üzerine minimum 500-600 tel alabileceğim şekilde iphone 4 takaslı 4s"
ingilterede şuan sim free 4s satılıyormu birde fiyatı nedir ? :D
gidiş donuş uçak bileti alsam ortalama 1200tl :D 1 gece kalıp donsem daha karlı gibi :D
Paraya Bak Ben O Telefonu Alsam Kullanmam Hiç Bir Ortama Gitmem Gezdiğim Mahallere Dikkat Ederim Kaybolursa Kafama Sıkarım :D :D
ios5 ler ciddi hızlandırdı telefonları özellikle 4 çok çok iyi oldu bencede 4s şu an mantıksız gibi görünüyor :) bu leptabı olup ipad almak gibi gereksiz bir hadise :)
Çok para çooook :)
3 mılyar telefona verenın aklında şüpe ederim telefona okadar para ver git bide ücretli yazılımından para kıtlesın apple yemınle zeki şirket
arkadaslar 3 bin tele epilin fiyati degil....
ulkemize getirenlerin fiyati
daha evvelki postlarda da var... adam gidis gelis bilet + gezmesi + epil ayfon dort daha ucuza geliyor
tanidik olan getirirse 2 500 tele den su gibi satar :D
1000$ a ocakta getirim ben bi kactane :D
650$ a al 3bin tl ye sat ! vay be ..