User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Mitsubishi Colt CZ3

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mitsubishi Colt CZ3

Arkadaşlar böyle bir araba bakıyoruz 18.000 liraya bulduk bir tane araç full çelik jantından deri koltuğuna kadar.Satması filan sorun değil bizim için 5 sene sorunsuz gidebilsin araç 125.000 de.Galiba Mercedesle ortak üretilen bir model tahminim sağlam ve güzel arabadır.

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cz3 3kapi triptronic vitestir baktiginiz arac bumudur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bu araç tipi güzel birde diğer coltlardan farkı nedir?

alperkmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar böyle bir araba bakıyoruz 18.000 liraya bulduk bir tane araç full çelik jantından deri koltuğuna kadar.Satması filan sorun değil bizim için 5 sene sorunsuz gidebilsin araç 125.000 de.Galiba Mercedesle ortak üretilen bir model tahminim sağlam ve güzel arabadır.
    dedıgınız aracı 4 sene kullandım trıptronık sanzıman ve o kilometrelerde sıkıntı yapabılır.ıkıncısı koltukları orjınal değil sonradan yapılmıs araçta herhangı bır opsıyon olmadıgından dolayı celıkjant fln standart bılgı olsun dıe soyluyorum.Eğer modelı 2006 dan yuksekse fıyatı fena deıl ancak 2007 den asagıysa 18 cok o araba ıcın 2010 yılında 2006 model arabamı 17 ye ben sattım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bu araç tipi güzel birde diğer coltlardan farkı nedir?
    diğer coltlardan farkı 3 kapı olması czt ye benzemesı 4 kapılara gore bır cok donanımın standart olması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 model bir araç bayan kullanmış.Yalnız bu otomatik şanzımana bir türlü ısınamadım bugün palio speedgear ile bir bayırı çıkmaya çalıştım d modunda araç çıkamadı ne yapacağımı bilemedim.eğer tüm otomatik vitesler böyleyse işimiz zor.birde gaza yüklendiğimde araç titretiyor ve devir yükseliyor ancak aracın ivmelenmesi çok kötü bu aracın şanzımanındamı bir sıkıntı var yoksa otomatik vitesler genelde böylemidir?Kısacası 20.000 liraya kadar temiz sağlam yakışıklı bir araç arıyoruz ve şu an colt en mantıklısı gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 model bir araç bayan kullanmış.Yalnız bu otomatik şanzımana bir türlü ısınamadım bugün palio speedgear ile bir bayırı çıkmaya çalıştım d modunda araç çıkamadı ne yapacağımı bilemedim.eğer tüm otomatik vitesler böyleyse işimiz zor.birde gaza yüklendiğimde araç titretiyor ve devir yükseliyor ancak aracın ivmelenmesi çok kötü bu aracın şanzımanındamı bir sıkıntı var yoksa otomatik vitesler genelde böylemidir?Kısacası 20.000 liraya kadar temiz sağlam yakışıklı bir araç arıyoruz ve şu an colt en mantıklısı gibi
    sunu soylıyım kesınlıkle kotu bır sanzıman colt unkı de sureklı kafasına gore vıtes degıstırme ıstegı yawas vıtes atma sıkıntı sanzımanda bır sıkıntı yok butun trıptronıklerde bu kasalarda mevcut.20 lıraya baska arabalara bak derım ben bıraz daha bırıktır ıllakı colt dıosan kesınlıkle czt fln al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 4 sene bındım colt la ılgılı cok derdım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana kalsa otomatik almayacağım ama bayan için alınıyor araç o yüzden otomatik vites şart gibi.şu anda micra corsa cz3 arasında gidip geliyoruz en sağlamı ve en az masraflısı hangisi ise onu almak istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana kalsa otomatik almayacağım ama bayan için alınıyor araç o yüzden otomatik vites şart gibi.şu anda micra corsa cz3 arasında gidip geliyoruz en sağlamı ve en az masraflısı hangisi ise onu almak istiyoruz
    colt dan uzak durrr dınle benı mıcra al corsa al ama colt alma ıkısıde masrafsız guzel arabalar gıt eskı kasa corsa al mıcra al mıs gıbı

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de yaklaşık 2 sene CZ3 kullandım şanzımanı Corsa'nın şanzımanından başarılı olsa da triptronik genel olarak yavaş bir şanzıman
    ama hiç sorun yaşatmadı bana. Motor performansı başarılı 90hp kg hatırlamıyorum ama yolda üzmez. Motordan, mekanikten en ufak bir sorun çıkarmadı.
    Tek (-) yanı aşırı yüksek oluşu yüzünden virajda güven vermemesi ki bu yol tutuşu kötü demek değil kaliteli bir lastikle gayet iyi yol tutar
    ancak devrilme hissiyatına kapılmamak için biraz basmakta fayda var.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz 1.4 alın sorunsuz
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haydaa şimdi bir ton bilgi okudum o kadar çok seveni var şimdi siz böyle deyince şaşırdım
    japon hastası olarak fransızların italyanların yaptıkları arabaları hiç beğenmiyorum galiba en güzeli aracı görüp karar vermek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz da fena değil ama biraz büyük gibi geliyor bana sonuçta acemi kullanacak arabayı güç filan aramıyoruz sadece bastımı gitsin zorda bırakmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de yaklaşık 2 sene CZ3 kullandım şanzımanı Corsa'nın şanzımanından başarılı olsa da triptronik genel olarak yavaş bir şanzıman
    ama hiç sorun yaşatmadı bana. Motor performansı başarılı 90hp kg hatırlamıyorum ama yolda üzmez. Motordan, mekanikten en ufak bir sorun çıkarmadı.
    Tek (-) yanı aşırı yüksek oluşu yüzünden virajda güven vermemesi ki bu yol tutuşu kötü demek değil kaliteli bir lastikle gayet iyi yol tutar
    ancak devrilme hissiyatına kapılmamak için biraz basmakta fayda var.
    corsa daha düşük model yaklaşık 4 bin lira daha pahalı temiz olanları bu yüzden mitsubishi hem iyi hemde uygun olunca bir adım öne geçti kullanımla alakalı herhalde yağını suyunu koyarız sorun çıkartacak hareketler yapmadıkça çok çabuk bozulacağını sanmıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)