Arkadaşlar Turkcell hazır kart kullanıcısıyım..Bahreyn'den Türkiyeyi ucuza aramak istiyorum yurtdışına çıkan arkadaşlar bilebilirler, yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
Arkadaşlar Turkcell hazır kart kullanıcısıyım..Bahreyn'den Türkiyeyi ucuza aramak istiyorum yurtdışına çıkan arkadaşlar bilebilirler, yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
OnlyDiesel
Benim bildiğim 2 saat 25 lira..
Şu sayfayı bir incele istersen:SUUD 2 SAAT yaz 2222’ye gönder
TURKCELL - YURT DIŞINDA KULLANIM
...
Bu sadece suudi arabistan için geçerli..Diğer paketler ise sadece belirli amerika,avrupa,çin gibi ülkeler için geçerli yazıyor
OnlyDiesel
bahreyn arabistanda değil mi ?
O zaman en avantajlısı 120 dk 80 tl
...
berat ne işin var kardeşm oralarda hayırdr![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Nonoh adlı voip servis sağlayıcısı ile 0.092 euro dakikası.(cep telefonlarını aramak sabit telefonlar ücretsiz)
Bence turkcell ile aramak pahalı olur nonoh'a üye olup 5 euro kredi alın hem sabit telefonları ücretsiz arayabilirsiniz sadece internetinizin olması lazım.Eğer telefonda internet imkanı varsa program ile(ios,android,win.mo. için) telefon üzerinden de görüşebilirsiniz.
en temizi skype a kredi yukleyıp konusun..
Ben NY yi arıyordum sabıt numaralar sınırsız cepte o kadar cok gıtmıyordu yanı 5 euro yukluyordum cebı herhalde 10 dk falan 15 dk arıyordum ama sabıt hat varsa ac kapatma konusta konus. Artı cepte net varsa dırek telle konusur gıbıde arıyordum dısarıdayken ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)