User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: kart aidatı sorunu/kredi kartı önerisi..

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 sene önce ingde çalışıyordum,sonra ayrıldım 2 senedir de kart aidatı ödemiyom(bonus) hesaptan giden para da yok,önceden de tekstilbankta çalışıyordum ordan da ayrılmıştım,o zaman da avantage kart kullanıyordum ondan da aidat gitmiyordu.
    acaba hala personel mi gözüküyom
    yoksa içerde birikiyormu,gerçi ööle bişi olsa hesapta gözükür.arayıp da soramıyom şimdi
    birikiyor diye bişiy olmaması lazım . zzamanı geldimi zaten onlar çekmiyorlarmı
    birde finans kadar nalet bi banka yok bi daha hayatta işim olmaz.

nico
    Misafir
    dilekce falan bilmiyorum bana kart aidatı ödetmemek için bir ton fax cektirdi 2 sene önce bezdim 20 tl ödedim kurtuldum. ama artık bıktım finansbank ın sokagına ugramam. 1 dakikada çözecekleri işi 20 dakikada yapmıyorlar. şu televizyondaki reklamda oynayan kız gibi oldum. yedi cedimi sordu adresimi sordu tc numaram vs utanmasa evlenmeden önceki kızlık soyadınız dicekdi sıçtım azına, en son 8 sene önce taşındıgım evimin telefon numarasını sordu ya. tam 30 dakika dil döktüm ben kendimim benim le konuşuyosunuz diye.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 yaş altında ve öğrenciysen limit artırma talebiyle beraber play card alabilirsin yapı krediden. 500le başlıyor fakat, kredi sicilin temiz olduğu için daha yüksek limitle başlatabilirler belki. İlk sene herhangi bi ücret kesmiyorlar, 2. sene 10 lira demişlerdi. Benim 3. sene olacak henüz bi ücret kesmediler
    Instagram: mutusgarage

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kredi kartı kullanmıyorum çok huzurluyum
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladığım kadarıyla finans kullanıpta memnun olan kimse yok ve her kredi kartı bi şekilde ücret alıyor..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

daredevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de finas vardı 5-6 senedir iptal ediyorlardı bu sene etmedeiler bende kapatım
    SPECLERİNİ YERİM SENİN (SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ )

enginetune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar yaklaşık 5 senedir finansbankı kullanmaktayım bütün harcamalarımı neredeyse karttan yapıp vaktinde tam olarak ödüyorum.. oy üzdendirki öğrenci kartı kullanmama rağmen 6000tl limitim var..

sorun şu ki bgn kız arkadaşımın kartından kart ücreti kestiler bizde iptal istedik yapmadılar sonra ben aradım bankayı benim kartımı sorguladım meğer bendende kart ücreti alıyorlarmış fakat geçen sene kartımı kapatmamam karşılığında almayacaklarını söylemişlerdi..

uzun lafın kısası finanstan bir günde nefret eder oldum..memnun olduğunuz ve kart aidatı falan filan gibi tırtıklama yöntemleri olmayan bir banka tavsiyeniz varsa ona geçmek isterim..teb total düşünebilirim sürekli totalden yakıt alıyorum..
    Finansbak kadar allahın cezası bir banka yoktur. kart aidatı almıyoruz dediler banada 2 yılın kart ücretini limitten kestiler. limit artıcağını sölediler aradılar limit artmaz müşteri hizmetlerini ararsın yetkili birine ulaşamazsın bende card finans go kullanıyorum aldığım güne lanet ettim. Garanti flexi yada İş bankasına sıcak bakıyorum vakit bulduğum anda başvuracağım .
    Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”

Drift King: Do you know who I **, boy?
    Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çirkeflikte işbankası kadar bilmiyorum
    en çok memnun olduğum teb world(ticari) sonra garanti bonus(kişisel) her iki bankada da arkadaşım olduğu için kart aidatı almıyorlar

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ayda garanti benden 40tl kesti
    geçen yılda almıstı dilekçe ile mahkemeye verip geri talep edicem kartın borcu bitincede zaten kapatıcam
    arkadasım geri almıstı bende sansımı denicem
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)