dilekce falan bilmiyorum bana kart aidatı ödetmemek için bir ton fax cektirdi 2 sene önce bezdim 20 tl ödedim kurtuldum. ama artık bıktım finansbank ın sokagına ugramam. 1 dakikada çözecekleri işi 20 dakikada yapmıyorlar. şu televizyondaki reklamda oynayan kız gibi oldum. yedi cedimi sordu adresimi sordu tc numaram vs utanmasa evlenmeden önceki kızlık soyadınız dicekdisıçtım azına, en son 8 sene önce taşındıgım evimin telefon numarasını sordu ya. tam 30 dakika dil döktüm ben kendimim benim le konuşuyosunuz diye.
25 yaş altında ve öğrenciysen limit artırma talebiyle beraber play card alabilirsin yapı krediden. 500le başlıyor fakat, kredi sicilin temiz olduğu için daha yüksek limitle başlatabilirler belki. İlk sene herhangi bi ücret kesmiyorlar, 2. sene 10 lira demişlerdi. Benim 3. sene olacak henüz bi ücret kesmediler![]()
Instagram: mutusgarage
kredi kartı kullanmıyorum çok huzurluyum![]()
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
anladığım kadarıyla finans kullanıpta memnun olan kimse yok ve her kredi kartı bi şekilde ücret alıyor..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
bende de finas vardı 5-6 senedir iptal ediyorlardı bu sene etmedeiler bende kapatım
SPECLERİNİ YERİM SENİN(SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ )
Finansbak kadar allahın cezası bir banka yoktur. kart aidatı almıyoruz dediler banada 2 yılın kart ücretini limitten kestiler. limit artıcağını sölediler aradılar limit artmaz müşteri hizmetlerini ararsın yetkili birine ulaşamazsınbende card finans go kullanıyorum aldığım güne lanet ettim. Garanti flexi yada İş bankasına sıcak bakıyorum vakit bulduğum anda başvuracağım .
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
çirkeflikte işbankası kadar bilmiyorum
en çok memnun olduğum teb world(ticari) sonra garanti bonus(kişisel) her iki bankada da arkadaşım olduğu için kart aidatı almıyorlar![]()
bu ayda garanti benden 40tl kesti
geçen yılda almıstı dilekçe ile mahkemeye verip geri talep edicem kartın borcu bitincede zaten kapatıcam
arkadasım geri almıstı bende sansımı denicem
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)