Arkadaşlar az önce Oya Başar dile getirdi yayalım arkadaşlar şehitler içinde bir gece yapılsın..
Arkadaşlar az önce Oya Başar dile getirdi yayalım arkadaşlar şehitler içinde bir gece yapılsın..
aynen katılıyorum oya basar'A
En son verdiğimiz şehidimizin annesi elektriği olmayan baraka bir yerde evladını karşıladı. Aklıma hep o anne geliyor keşke o gariban ailelere de yardım edilse. Elimizden geleni bizde yapabilsek
kesinlikle katılıyorum oya başar a cok güzel yere değinmiş..akıllıca
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
belkide hayattaki tek umudu şehit düşen evladı olan ana baba çok bencede onlar için birşeyler yapılmalı mutlaka![]()
bazı aileler tüm umutlarını o şehit olan abilerime bağlamıştı ve bir gecede bütün umutları yok olmuştu van'ın yaraları sarılır 5-6 senede ancak o şehit ailelerinin umutlarını geri getirmek için çok uğraşmak lazım böyle bir gece düzenlenirse rekoru görürüz bu arada oya başara teşekkür ediyorum
Tv yi açınca ilk aklıma gelen bu oldu , helal olsun Oya başar hepimizin düşüncesini dile getirmiş oldu...İnşallah en kısa zamanda yapılır.
Ant yapinin sahibide oya basari kutladi ve beyazda soz verdik sehit gecemizide en kisa zamanda yapiyoruz sozunu verdik dedisehit ailelerimizede bagislarimizi eksik etmeyelim
Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)