sen gayet iyi biliyorsun ikisinin birbirine alakasız oldugunu
konu başlıgına bak ben hacimli araba istiyorum 4 slindir 2000cc 2500cc aracları rakip görmüyorum kendime
Printable View
sen gayet iyi biliyorsun ikisinin birbirine alakasız oldugunu
konu başlıgına bak ben hacimli araba istiyorum 4 slindir 2000cc 2500cc aracları rakip görmüyorum kendime
hilmi kimsenin deniyceği yok senle ..ne varsa yine bende var al sen beni çıkalım :)
hilmi biaz haddini bil stlegal gider yapmıyo seni geçti halde sanane oluyo:)
olum sulhi 1 sen 2 :D :D
bu gidişle bazooka tek kalcak :)
hadi 3.20cd alalım :D
muştu onuda bi geçiyomuşum ama imkansıs teknik ekibim yok:D
hahahahaha seslı guldum :D
kanka şaka bir yanada önce hilmiyle dene böyle kafa kafaya yürürsen deneriz ben yarış benizini yaktığım için bir akşam 200 tl yakıyorum nasılsa geçicem fakire fukaraya veririm 200 tlyi
evet en sonunda satıcan pancarR 24 ü integramı almaya çalışıcan ama satmam çok hızlı kanka süremezsin sen :)
görende dicekki cem abiyi felancıyı gecmişte..4 silindirleri beyenmıyo :))
gelir bitane 8 silindir atmosferık C5 C6 veya M3 onuda gecersin..
sora 18 li yaşlara efsana olur hulk :)
Benim Dostum ile rekabetim olmaz Bunu kafana sok sulhi efendi
aynı şeyleri yazıp durma cem abi bile bişi demiyor sen ne çok seviyorsun insanları birbirine kırdırmayı bi çık git konumdan kendine yeni konu aç
şu konuda bir tek kişi yok senin gibi yapan hala eskisi gibi devam ediyorsun sıkılıyorum bu tip muhabbetlerden diyorum hala aynı şeyi yapıyorsun bırak artık
bitiir arabanı çık karşıma ben sana rakibim gel benimle dene de
başka bişi yazma
teşekkürler hilmican... skyline nasıl cağırdın zamanında al sana azılı rakip teg :)
hemde kendi dukkanımın arbaası..son yazımdır daha kızdırmıycam seni hayırlı işler..
hacimli deyince akla ilk siz geliyorsunuz ama Mert bey :)
Bana çok kişi diyorki sulhinin sana karşı hep bir şeyi var içinde gizli saklı kalan o yüzden böle yapıyor
Sebebini şimdi anladım demek hala o günden kalma
Keşke yara tazeyken merhem sürseydin sulhi kururdu...
Benimde sana son yazım
daha ne yazarsan yaz iftira at yalan söle küfür et daha bundan sonra sana selam yok
araban biter aracı ile çağrı yaparsın deneriz
onun harici muhatabım değilsin
kimse sosyal mesaj vermesin daha evvel tekrar ben adam yerine koydum bu adamla aramı düzelttim ama hepiniz görüyorsunuz işte bu adam benim arkadaşlıgımı falan haketmiyor
ölçücek cihaz almadım , hiç merakta etmedim ölçmelimiyim acaba ? cihaz bulup ölçüm yapabilim aslında..
aslında ortada rakip görmemek yok hilmi değişik arabalarla denemek isityor
Başlık açık ve net Geyik yapmanıza gerek yok
Denemek için aracı olan konuşsun
Kimseyi geri çevirmeyiz
Bunu 4 silindirli hondasi ile GTR, Turbo M3 ile denemek isteyen birinin soylemesi ironik olmus...
Ben size rakip buldum;
http://img855.imageshack.us/img855/2...erkomikyaz.jpg
Verdiginiz tarife uyuyor, Bunla denermisiniz Hilmi bey ? Hacim desen var, silindir desen oda var...
Herkeze gider yapip S2000'i begenmeyince garip oluyor...
Dostunuz olmayan ile neden rekabetiniz var ki ? Biri size zamaninda hizli araba yapamazsiniz mi dedi ki dostunuz olmayan herkezi rakip goruyor, dis biliyorsunuz ? Aklima su geldi;
Ya sizle rakip olacagiz ve deneyecegiz, yada teslim olacagiz dost olacagiz, Osmanli gibi otoritesiniz gercekten, bende dost olayim ozaman, tanisalim ben Murat, lutfen beni rakip olarak gormeyin Yuce Aynaci bey...Alıntı:
taraf olmayan bertaraf olur
Dostunuz olmayanlardan daha iyi oldugunuzu kanitlamak istiyorsaniz keske araba yapmasaydiniz, okadar iyiyseniz insaliga katkida bulunucak bir konuda calisaydiniz bari, keza yaptigim dediginiz arabanin ne kadar gittigini bilmesi gerekenler biliyor...
Bu butun forum icin gecerli; Araba yaptim diyorsunuzda hangi ustun yeteneginiz ile arabayi yaptiniz ? Makine muhendisimisiniz siz ? Gittiniz araba icin yapilmis pistonu aldin taktiniz iste, metalurji muhendisimisin ki yeni composite urunleri arabanda kullandin ? Yoo gittin full-race manifold seibon kaput aldiniz, ya zaten cok para eden bir adam olsaniz araba ile neden ugrasirsiniz ki, siz isteniz bile ugrasamazsiniz ustun zekanizi ve yeteneginizi F1 garajlari havada kapardi...
Araba yapmak icin gerekli iki sey var: Para ve Zaman-Merak karisimi ama bunlardan bir tanesi bile is goruyor, sanirsiniz arabalari evdeki artan malzemelerden yapiyorlar, aman ha siz araba yapin, calisip bir hastaliga care bulursaniz yada Nobel alirsaniz egonuz siser siser patlarsiniz herhalde...
11sn FI K20 EK, araba degil uzay mekigi yapmissiniz siz, millet 180mph trap speed goruyor high 8sec ile ama sizin arabada forumlarda inanilmaz bir hizla dillerden dillere dolasiyor tabikide istediginiz buysa sizin icin sevinirim...