Çıkarsa bende hemen değiştiririm
Çıkmazsa agırdan alır bayramdan sonra değiştiririm
Printable View
Çıkarsa bende hemen değiştiririm
Çıkmazsa agırdan alır bayramdan sonra değiştiririm
Lafım ortaya üstüne alınmak isteyen alınır.Ben öyle 100-200 denemem.İlk önce karsı tarafın sonra da benim devrimde son viteste devir kesiciye kadar basarım...İsine gelenle denerim...
şakşak şakşak :)
oo piyasa canlanıyor :)
Wolkan okuyor :D
nerde o eski az beygirli arabalarımız hızlı ve öfkeli çıktı mertlik bozuldu
heryerde her yolda makara muhabbet yaparak denenirdi
ne nos u ne methanolü hey gidi heyy
şimdiye bakıyorum kesinlikle herkez birbirine bileniyo
ama kimse kimseye geçilmek istemiyo ama kim geçilicek aga
o geçilmesse bu geçilmesse neden yapıldı bu arabalar
TÜRKİYE en hızlı ve ÖFKEli gerçek ülke
ben şunu bilirim TÜRKİYE de yurtdışındaki mütevazilik yok
HIRSS GURUR ÇOK
SON OLARAK HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAH KAZA BELA VERMESİN :D:D:D:D:D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ateşleme, methanol kitim yok alayınızla denerim. Ama eksikleri bitirince bidaha deneriz. :)
yakışırrrrr reiss :)
Ah izlemesi ne keyifli olur be
ALLAH analı babalı büyütsün....stlegal cem sizden telefon bekliyorum bu hafta deneyelim diyor,siz hala ölçüm peşindesiniz!ne kadar taktınız kafayı şu 100-200 işine !sizde haklısınız ölçüm yapmak daha kolay 10 kere ölçersin en iyi zamanı yayınlarsın olur biter...ama rolling bambaşka,geç basarsın geçilirsin,vites kaçırırsın geçilirsin,kesiciye düşersin geçilirsin,kendi devrinde kalkamazsan geçilirsin.onun için riske gerek yok siz yine 100-200 ölçmeye devam ediniz.
Hilmicim Ankara'ya yolun düşerse dostça bir deneme için ben hazırım Corvette'le :icon_tup:
Hayirli olsun erdemm
Ozaman bir 4 x 4 lerin savasini gorelim
Honda kardeşliği :)
tebrıkler erdem bey...
tmm kankum bayram sorası şenlik köyde maclar var :D
Yaz ilk 11 e benide.
HULK kendini kanıtlamış bir araba bu çamur atanlar iz kalmaacağını bilmeleri gerek diye düşünüyorum ve hilmi abiye videolarını bizden eksik etmedği için teşekkür ediyorum.