kanka şaka bir yanada önce hilmiyle dene böyle kafa kafaya yürürsen deneriz ben yarış benizini yaktığım için bir akşam 200 tl yakıyorum nasılsa geçicem fakire fukaraya veririm 200 tlyi
evet en sonunda satıcan pancarR 24 ü integramı almaya çalışıcan ama satmam çok hızlı kanka süremezsin sen![]()
görende dicekki cem abiyi felancıyı gecmişte..4 silindirleri beyenmıyo)
gelir bitane 8 silindir atmosferık C5 C6 veya M3 onuda gecersin..
sora 18 li yaşlara efsana olur hulk![]()
Benim Dostum ile rekabetim olmaz Bunu kafana sok sulhi efendi
aynı şeyleri yazıp durma cem abi bile bişi demiyor sen ne çok seviyorsun insanları birbirine kırdırmayı bi çık git konumdan kendine yeni konu aç
şu konuda bir tek kişi yok senin gibi yapan hala eskisi gibi devam ediyorsun sıkılıyorum bu tip muhabbetlerden diyorum hala aynı şeyi yapıyorsun bırak artık
bitiir arabanı çık karşıma ben sana rakibim gel benimle dene de
başka bişi yazma
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
teşekkürler hilmican... skyline nasıl cağırdın zamanında al sana azılı rakip teg
hemde kendi dukkanımın arbaası..son yazımdır daha kızdırmıycam seni hayırlı işler..
hacimli deyince akla ilk siz geliyorsunuz ama Mert bey![]()
Bana çok kişi diyorki sulhinin sana karşı hep bir şeyi var içinde gizli saklı kalan o yüzden böle yapıyor
Sebebini şimdi anladım demek hala o günden kalma
Keşke yara tazeyken merhem sürseydin sulhi kururdu...
Benimde sana son yazım
daha ne yazarsan yaz iftira at yalan söle küfür et daha bundan sonra sana selam yok
araban biter aracı ile çağrı yaparsın deneriz
onun harici muhatabım değilsin
kimse sosyal mesaj vermesin daha evvel tekrar ben adam yerine koydum bu adamla aramı düzelttim ama hepiniz görüyorsunuz işte bu adam benim arkadaşlıgımı falan haketmiyor
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ölçücek cihaz almadım , hiç merakta etmedim ölçmelimiyim acaba ? cihaz bulup ölçüm yapabilim aslında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)