+1
siz s2K'yı rakip görmüyorsanız, istanbulun en hızlı yüksek cc'li araçlarının sizi rakip görmesini beklememek lazım.
Printable View
aslında ortada rakip görmemek yok hilmi değişik arabalarla denemek isityor
Başlık açık ve net Geyik yapmanıza gerek yok
Denemek için aracı olan konuşsun
Kimseyi geri çevirmeyiz
Bunu 4 silindirli hondasi ile GTR, Turbo M3 ile denemek isteyen birinin soylemesi ironik olmus...
Ben size rakip buldum;
http://img855.imageshack.us/img855/2...erkomikyaz.jpg
Verdiginiz tarife uyuyor, Bunla denermisiniz Hilmi bey ? Hacim desen var, silindir desen oda var...
Herkeze gider yapip S2000'i begenmeyince garip oluyor...
Dostunuz olmayan ile neden rekabetiniz var ki ? Biri size zamaninda hizli araba yapamazsiniz mi dedi ki dostunuz olmayan herkezi rakip goruyor, dis biliyorsunuz ? Aklima su geldi;
Ya sizle rakip olacagiz ve deneyecegiz, yada teslim olacagiz dost olacagiz, Osmanli gibi otoritesiniz gercekten, bende dost olayim ozaman, tanisalim ben Murat, lutfen beni rakip olarak gormeyin Yuce Aynaci bey...Alıntı:
taraf olmayan bertaraf olur
Dostunuz olmayanlardan daha iyi oldugunuzu kanitlamak istiyorsaniz keske araba yapmasaydiniz, okadar iyiyseniz insaliga katkida bulunucak bir konuda calisaydiniz bari, keza yaptigim dediginiz arabanin ne kadar gittigini bilmesi gerekenler biliyor...
Bu butun forum icin gecerli; Araba yaptim diyorsunuzda hangi ustun yeteneginiz ile arabayi yaptiniz ? Makine muhendisimisiniz siz ? Gittiniz araba icin yapilmis pistonu aldin taktiniz iste, metalurji muhendisimisin ki yeni composite urunleri arabanda kullandin ? Yoo gittin full-race manifold seibon kaput aldiniz, ya zaten cok para eden bir adam olsaniz araba ile neden ugrasirsiniz ki, siz isteniz bile ugrasamazsiniz ustun zekanizi ve yeteneginizi F1 garajlari havada kapardi...
Araba yapmak icin gerekli iki sey var: Para ve Zaman-Merak karisimi ama bunlardan bir tanesi bile is goruyor, sanirsiniz arabalari evdeki artan malzemelerden yapiyorlar, aman ha siz araba yapin, calisip bir hastaliga care bulursaniz yada Nobel alirsaniz egonuz siser siser patlarsiniz herhalde...
11sn FI K20 EK, araba degil uzay mekigi yapmissiniz siz, millet 180mph trap speed goruyor high 8sec ile ama sizin arabada forumlarda inanilmaz bir hizla dillerden dillere dolasiyor tabikide istediginiz buysa sizin icin sevinirim...
hacı abi turbom3 ten sonra miniklere mi takıldın sen bu sefer ?
1 cumlesini bile okumadim yazdiklarinin
Cunku sen iftiracisin daha arabamin hizina yalan diyodun
Araban hazirmi su kadran olayina aciklik getirelim once
Adam troll beyler :)
olay hacim ile olsaydı :D
Herseyi çokbilmek zorundamıyız ? acabanunu kimse düşündümü? acaba dedimiki lan ben en iyisiyim diye söyledimi kendi kendine ?
Hacim olsaydı 2006 da kırılan 7.70 lik rekor 2011 de 6 silindir 3.4 litre makina tarafından kırılmazdı
HAcim olsaydı 5 sen boyunca 6 silindir 1 mile yarışlarında 1 olmazdı hersey motor değil hacim değil bunu kesinlikle unutmayın.
araba kendi kendine bir bütündür aerosu, ağırlık merkezi, şanzımanı, Lastiği, aksı, emmesi, turbosu hepiniz olan setuplarıo kopyalıyorsunnuz hepimiz hanginiz custom bişiy yapıyor? emmesi o gömmesi bu ? yada pistonu kendinizmi speclerinzii üğretyorsunuz?
adem hulku g eçer hulk ademi geçer eeeeeee herifin biri gelir 1.6 ya 50 psi basar gelir hepinzi geçer
yada adam 2.4 makina yapar 10 döner 12 döner takar turbosunu light weight krank takar X foge piston takar onu bunu yaapar bişiler yapar gelir suprayıda m3 üde v8 ide geçer eeeee ozaman neolcak? el elden üstündür kimse ne oldum dememeli AMMA hilmi suan kanıtlı en hızlı önden çeker bişiy yapabilirmisiniz Hayır Adem çıkar 5.2 yapar 5 yapar o en hızlı olur eeeeeee :D hiçbişi deişmez :) amaçlar ve düşünceler farklıdır benim düşüncemle ben hilminin arabasını beyenmiyorum 100000 kerede söyledim gel sunu yapalım içine bunu yapalım içine diye istemedi :) yüzü urda adam için çok güzel arabası kimse hiçbişi diemez ondan dolayı hacimli hacimsiz çüklü çüksüz herkes herkesle denesin ya :D
beni mazur görün konuyla ilgili değil ama drahte ye ne yaptınız da bu kadar içlenmiş??
dr. 50 psi basalım:D
Ağaoğlu spec. :D eueuheuhe :D
gene konuyla alakası yokta. M3TT cıktı romanyalara rusyalara gıder yaptı Ankaradan adam çağırdı yok kimse çıkmadı ?
Şimdi? Hulk gider yapıyo kimse cıkmıyo. Cok acaip bi ortam burada bence herkese gider diye tabir edilsede belli başlı kişilere sesleniliyo gibi sanki sonra da R lar birbirini kovalar oluyo.
Bu tamamen benim görüşüm. ve içinizden de değilim tamamen 3.şahıs dışardan nasıl gözüktüğünü az cok bilin..
Ozgun senin konusmaya hakkin yok kardesim
Kac gundur gelip bu arabayi calistircaksin
Bu gece hallet su isi Allah rizasi icin
Zaten sizin icin yazmiyorum, sadece size birsey soylemek istesem yuz yuze gorusebiliriz degil mi ? Bu yuzden yazimi okuyup okumamaniz cok muhim degil...
Arabanizin hizi hakkinda bir yorumum olmadi hic bir zaman, o konuda yazdiklarimida tam anlami ile kavrayamamissiniz sanirim keza ustteki yaziyi okumaya calismaniz gayet fuzili olucakti kavrayamayacaksaniz, ben o baslikta sizin kendi kadraninizin ve soylediklerinizin farkliligini belirtmistim...
Keza iftiraci olsam kuru kuru yazi yazardim ama ben gayet objektif sekilde kendi koydunuz videodan kareler ile, hesaplamalarim ve kanitlari ile soylediklerinizin ortusmedigini soyledim, yorumum bile olmadi, o basliktaki konusma aynen soyleydi;
Ben sizin lastiginizin boyundan, disli seti oraniniza kadar herseyi yazmistim o baslikta, amaci hakaret kufur yada ortaligi bulandirmak isteyen olan biri bu sekilde mi yazar ?Alıntı:
Hilmi bey arabamda XX parcalar var diyorsunuz ama arabaniz surada boyle yapiyor, burada boyle yapiyor, videonun XX:XXsn'sendeki bu fotoda gordugumu gibi arabaniz boyle yapiyor, ya soylediklerinizde bir yanlislik var yada arabanizda XX:1 oranda bir FD var demistim
ICE cuneyt karsilik verdi
Kimseden ses cikmadi demeyelim
Onunla deniyecegiz insallah arabasi istedigi gibi oldugu zaman
çok büyük samimiyetim falan yok miniklerle yalnız bu arkadaşlara cephe alan arkadaşlara anlam veremiyorum. daha ne yapması lazım bu adamların ? boşa gider yaptıkları düşünüldü adam hpf m3le denedi yan yana gitti. masvette ile denedi ezilmedi. onun üstüne daha da güçlendirdi aracını draglara da gitti 1. de oldu. hala yok kadran yanlış yok bu araba onu geçemez bu araba onu geçemez.
adam s2k'yı kaale almayacak bir adam olsa her videosuna kalkıpta yorum yazmaz aracı begendigini ifade etmez. s2k şu anda ciddi manada cok hızlı bir araç. ama hilmi arkadaşım muhtemelen daha hardcore setup'lı araçlarla denemek için çabalıyor. iş hacim işi degil. bu adam 5.4 yaptı 100-200. 3.6 veya 4 civarı süre yapan araçlar ile denemek istiyor. belki sonucu belli gibi görünüyor ama işte hiçbişeyin garantisi yok ve supra da olsa turbo m3te olsa cok cok zevkli bir yarış olacagına inanıyorum ben.
hard projeler arasında en kısa zamanda aracını yapıp tık çalıştıran kısa bir rodajla beraber direk sıkmaya başlayan adama helal olsun demek düşer. siz işi bilerek yapıyorsunuz hilmi ve ahmet. gerçekten tebrik ederim.