denemejk isteyen adam ayagına cagarmaz gider dener...
Printable View
Burada yorum yazan arkadaşlar üzerine alınmasında. Siz 600 whp önden çeker hondaya bindinizmi ? nasıl gittiği konusunda bilginiz varmı. Gaz pedalına basarken korkuyu hissetinizmi :)
Bugün turbo teg ile hulk çok hızlılar , haricindekiler bende içindeyim bu sınıfınta sadece hızlıyız :)
Ars2000 de bizim arabamız hulk' ta , bu arabalarda herzaman dener. Şu anda denemek istenilen araçlar yüksek hacimli bol egolu arabalar. Böyle s2000 le neden denemiyor korkuyormu acaba imalarını bırakın beyler , ars2000 hulka rakip görmeniz veya teg le kıyaslamanız komik oluyor :)
honda hondaya kaldırmaz hauhauhauhah değişik oldu :D
işin komiği saksakçılığını bırakın isteyen ben denerim der cuneyt gibi :D araba sahipleri konuşsssun siz nie gerdek olayına girionuz:D
Aga dediğin doğru aslında yarışa davet eden ve yarışmak isteyenler haricinde yazmak biraz safsata oluyor ama biraz da emeğe saygı yahu.
Baksana yok mühendsi misin, pistonu sen mi yaptın, evde mi imal ettin. Haydaaaaaa! La 3-5 sene (teşbihte hata olmaz) araba yapıyorum deyip konu devam ettirip daha yürüdüğünü görmediği araçlar var bu site üyelerinin. Adamlar yapıyor biniyor ediyor kırıyor takılıyor. Daha hala evde mi yaptın ne yaptın vs vs vs... pehhh.
demek istedigimi yanlıs anladın sanırım. ben o kişiyi ne tanırım ne bilirim. savudugumda zannedılmesın. zaten o olay ayrı.
demek ıstedıgım o zaman yazdı burda kımse cıkmadı adam gıttı oralarada yazdı, ayagına cagırma falan fılan demek ıstemedım ben.
Keske birbirlerinin hazır zamanlarına denk gelsede bunların hic biri konusulmasa.
Masallah ismail abime ve arabasina su araba ile gaz basma huyunu cok seviyorum birde bende ona benziyorum onda heralde
1 sene yatmis Msupraya aku takip 2 dakika calistirip 4 sonuna kesici yapmistik
Allah nasib ederse Ankarayada gidicem orda bana her hacimden silindirden arac var
abi umarım bayram haftasında falan gelirsin ankarayada güzel bi hafta olur :)
Bayramdan cok sonra anca gelirim yeni is kuruyorum suanda
hızlı arabanın olmasıda dert oldu :) adam yapmış videolarda var cayır cayır gidiyor , az çok okuyup gördüğümüz izlediğimiz kadarda insanlık açısındanda adam gibi adam , videoları araçları devamlı takip ediyorum daha öle giden önden çeker görmedim , atanı tutanı bitmiyor hiç :D
minigim at olur meydan olmaz meydan olur at olmaz hayırlısı
Minikler gercekten kirdilar yaptilar buyuk emekler harcadilar fakat kafama takilan bise var yuksek cc li araclarla denemek istyorum dedi ? Kimler var yurekli garajin yaptigi caglarin alpha 12 gtr var yine emrenin salihin araclari var supralar var vs bunlari gayet iyi ve yakindan taniyosunuz bu adamlar pek foruma giren adamlar degil e sizde numaralari var neden aramiyosunuz? Arayin cagarin deneyin koyun vidyosunu bizde alkislayalim burdan gider yapmak biraz garip yinede sunu belirtmek isterim bugune kadar miniklerin 1 gun kivirdigini gormedim pompam arizali ayarim bozuldu kilim dondu yan yatti camura batti bu yonleri taktirlik...
Aren kardeşim ben dediğin şahıslardan sadece emreyi tanırım oda benimle denemek istemiyor
Çağları tanımam işte aracı olun deneyelim
Salihin de arabası bitmedi onun bitsin o zaten bana özel mesaj atar denemek için diye düşünüyorum
yeminle bıktım her seferinde şu roll konularının boka sarmasından.
şahıs olarak yazmıyorum ama 6 sayfa yazıda sadece ICE Cüneyt Abinin cevabı dışında konu ile alakalı hiçbişey yok.
Hilmi, sende suç abi açma konu. Türk milleti işte, meyve veren ağaç taşlanır misali. Ayarlayalım denemeyi, denensin video da çekelim, net e de koymayalım video yu. Dene amk GTR lar ile Turbo lar ile Supra lar ile çekelim video yu, net e de koymayalım. Millet delirsin dursun, yayınlama. Kendimiz izleriz yeter. video koyma nete çünkü haketmiyo bizim milletimiz.
Konu boyunca bir tane rodajdaki aracin teklifi var,bir de yanilmiyorsam silinen mesajlarda da bir teklif daha vardi araci hazir olan birisinin,tamamini okumak nasip olmadi.burda konu varsa konuyu okuyanlar video beklerler onune gecilemez bir sey bu.