Merhaba arkadaşlar Mini cooper S 2006 r53 ün ön koltuklarının tanesi kaç kg dir bilgisi olan varmıdır şmdiden ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar Mini cooper S 2006 r53 ün ön koltuklarının tanesi kaç kg dir bilgisi olan varmıdır şmdiden ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
Evet sağ koltuk 2-3 küsüratıda olabilir eskiden ölçmüştüm tam hatırlamıyorum.Arkalarında komple 15 olması lazım.
Hafifletmeye gerek yok ki , gecen cumartesi maslakta denk geldim size deli gidiyodu![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Ne demek aren bız cumhurdayken denedik ama hortum çıkmıştı hevesim kursağımda kalmıştı zaten o gece Emg ye bindim sagolsun Gorkem ertesi gunü Cooper aldım izmitte dışardan gördüğün siyah beyaz jantliysa benimdir kanka istersen kimse olmaz ikimiz deneriz sorun degil pm den bana müsait oldugun zamanı söyle yeter kanka bu aksam halisaha maçımız var şimdiden soyliyim![]()
C R M performance
Kankacım karşımdaki düzgünse her zaman gelirim mesele değil ama önmüzdeki haftaya bırkmayalım ben çine gidicem 20 gün deli oğlan garajda yatıcakbelki hindistana flnda geçme durumum var 1 ay bile olablir
çok fazla deneme şuna buna zaman ayıramıyorum ama ne yapar yapar gelirim
![]()
Onlar kardes arabalar birbirlerini severler
koltuk konusuna hakikaten ihtiyac var Aren im araba tutunuyor ama şöför tutunamıyor![]()
Hahahaha gecen sordum jcw 3000 Euro civariydi koltukları takiyosun araba uçak oluyo resimlerini koyarsın merak ettim koltukları
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)