Ankarada basılacak yerler var basılmıcak yerler var zaten absılacak yerde basılar sora tek kurtulusu ölüm oluo (Yine eskisekir yolu) basılmıcak yerde zaten kımse basamıo (kızılay tunus vs)
Printable View
Ankarada basılacak yerler var basılmıcak yerler var zaten absılacak yerde basılar sora tek kurtulusu ölüm oluo (Yine eskisekir yolu) basılmıcak yerde zaten kımse basamıo (kızılay tunus vs)
istanbulda ışığı takanda pek yoktur kırmızı ışık yanıp yol dolu olsa bile araya muhakkak girerler.
izmir çok güzeldir gitmedim ama az önce fena bi video izledim :) :D:D:D
izmire bak :)
http://www.youtube.com/watch?v=UsHJFT-OaVs
-O ankaradaki arabaların kıçı kalkık modasına özellikle her taksinin arka tamponlarında çift
nikelaj bişeyler vardı hep gülüyoduk .. :)
Bence arkayı kaldırıolar park sorununu ortadan kaldırmak için,altlarına giriyorlar birbirlerinin ama fena kaldırıolar takoz koyuyolar heralde öle bişi görmedm ben..Mantığınıda çözemedim.Hepsindede hella sis far ön tamponda genelde sadce kapak hepsi içinde far yok hauuahauh
Önden çekerler için arkayı kaldırıp yükü öne bindirerek sarmayı önleyip akselerasyonu güçlendirmeye çalışıyo olabilirler :D
nie bilmiorum ama arabam 01 plaka die bahceli ve köroğlunda 3 defa durdurdular ve inanılmaz agresif tavırlar anlayamadım :) canları saolsun buyuklerimiz die saygıda kusur etmedik ona rağmen ceza kesmede direttiler bu egzoz ne müziğin sesi nie bukadar açık ses adanalısın kesin alkol vardır sende bagajını aç sopa varmı? ilginç muabbetler :) tipimizde bozuk değil ki nie bole kasıyolar anlamadım. ehueheu :) yani sözün kısası trafik polisleri bi hava içinde:icon_wack
ankara güzel.ben batıkentte kalıyorum.batıkentin yolları çok kötü.batıkentten eskişehir yoluna giden bi yol var gerçekten güzel yapılmış.sadece sonunda bi anda yol bitiyo,U şeklinde,neye uğradığını şaşırıyosun:)
bide geçen gelirken kuzen batıkentten otobana bi yol tarif etti.yol 10 şerit falan:D sakın basma radar var dedi.bende tın tın gidiyorum,yola çıkar çıkmaz ceza yemeyelim diye,her beni geçen mal mal bakıyo.biraz devam ettik neyse ilerde herkes radara düştü:hahaha: bende el salladım:heyoo:
Ankarada en nefret ettigim sey tabelaların olmaması...
Olan tabela da 10cm genislikte, okuyana kadar gecip gidiyorsun.
2 kere kayboldum o yüzden...
İstanbulda masallah heryeri tabeladan bulursun.
Ankarada cok güzel gazlanıyor yollar süper...
İstanbulda E5 gibi yerde kraterlere düsebiliyorsun.
İzmir kıyaktır kıyak asfaltı biraz kaygan gibi o kadar :)
ankaradaki sürücüler biraz daha uyuz hareket ediyolar. o yüzden boş yolda bile yavaş gidiyosunuz.
ama yolları çok daha iyi.
uyuzlar heryerde var:)
Ankarada cok yavas gidiyor trafik cidden...
En sol seritte 50 ile gidenler falan, 4 serit aynı hızlarda ilerliyor.
İstanbulda solda 50 ile gitsin bariyere sokarlar :)
ankara ve izmirinde nufusu 20.000.000 civarı olunca görürüm trafik nasıl olur :)
valla ankaradaki bu yollara göre trafik oldukça yavaş.
çok tenha yollar da var. mesela birkaç ay öncesine kadar incek yolu. ama şimdilerde orası da baya kalabalık ve hatalı bir yol. insanlar çok tehlikeli kullanıyor orda.
sabah saatlerinde Kozyatağı carrefourdan kadıköy sapağına kadar e-5de müthiç bi mücadele var..Sanki kadıköye ilk varana büyük bi ödül verilcekmiş edasıyla yol alıyo herkes o sıkışık trafikte..Takip mesafesini bıraktığın anda arkadan kornayı yemekle kalmıyosun yandaki büyük bi hışımla orayı doldurmaya çalışıyo :D çok zevkli ya :)