haha Ankarada bi kre bizim Hakan die bi arkadas s2000 aldı yalan olmasın yıl 2004 yada 2005 jandarma cevirdi bunun eksozlar nıe cıft cıkıs orginal deıl farlar orginal deil cart curt dıe yazıodu :D
adam arabyı aalı 1 hafta olmamıstı ıyımı :D
Printable View
haha Ankarada bi kre bizim Hakan die bi arkadas s2000 aldı yalan olmasın yıl 2004 yada 2005 jandarma cevirdi bunun eksozlar nıe cıft cıkıs orginal deıl farlar orginal deil cart curt dıe yazıodu :D
adam arabyı aalı 1 hafta olmamıstı ıyımı :D
benm arkadasımın basına gelen baglanma en güseli heralde..ceviren polis basladı yıgdıramya bunda jant var kanat var marşpiyel var niye cift cıkıs egzoz var nası Ford bu böle bi modeli varmıdı.arkadasmında abi zaten bu Ford deil Honda Type-R...
ankara trafiginibilmem ama yabanci plkayim diye cok bulasan oldu ist'da..skstiranda oldu yabanci ulkeden gelmisin n ayaksin sen diip hicbiri sora yetisemedi skstiramadi o ayri:D bu arada istanbul trafiginde en sevdiim sey eger 2 arkadas kafaniza gore takiliosaniz gidiosaniz birisi size uyuz olup illa patates etmek istio,biz patateste ettik patateste olduk istanbul trafiginide istanbuluda seviyorum kim n derse desin...(:
Puahahahaahahaa cok iyi ya :D bitaneside benim arabamı kullanmak istemişti cevirip oturdu direksiyona falan..Bitarafından kan alıcaklar haberi yok neyse bıraktı dua etsin.Camları anlıyorum içi görünmüyorda kanada marşiper noluo yaa şimdi bişi derdimde sonra alınanlar olyor polis akrabası falan...Öttürürdüm burda yoksa ;)
adanada stock evo yu bağlıorlardı:D
ahmet abinin bagajındaki nosu gören jandarma lpg ruhsata işli değil dedi
Polise bırakması için diş dolgusu yaptırtdım :hahaha: (Ankara)
bayan olunca daha zor. diş dolgusuyla falan bırakmıyolar :D ben ağlayarak ve yalvararak kurtuldum en son. ama o günden beri korkudan rahat gezemiyorum :) (Ankara)
ovgu oyle diyorsun d,a polisin elinden ruhsati cekip alan da bir bayandi, eger erkek olsa memura muhalefetten 1 gece yatirirlardi 3. sd de kesin. NABER?
Benim babam ankarılıdır ama biz istanbulda yaşadık (annem istanbullu) dolayısıyla bizim araba 34 plakalı ama babam 20 yaşına kadar ankarada büyümüş... bigün anraka trafiğindeyiz.. yeşil yandı ve arkadaki ankaralı bizim arabanın 34'ünü görünce ''YÜRÜÜ İSTANBULLUUUU!!'' dedi. E tabi ''O an'' babamı tutana aşk olsun :D:D '2sen kısa pantolonla gezerken ben burda bina yapıyodum'' dedi (babam müthait ve mühendisdi). Sonrasını hatırlamıyorum küçük o zamanlar:)
Ankara trafigine bayılıyorum, yayaların ve soferlerin kesinlikle trafikteki tavırları farklı.
Ayrıca angara poliside cok iyi niyetli
ziyarete gittigim arkadasımın aracı ile askeri okul olan yerin orda ısıklarda bayaa arabayı doldura doldura kalktık nöbet tutan polis oylece baktı.
bu arada ankarayı geceleri sabunlu su ile yıkıyolar galiba :)
gecen aylarda her hafta sou istanbuldaydım 160la giden belediye otobusu gordum dehset korkunc bir arkadaş yazmısya ankaradakiler ankarda kalsın die kesinlikle katılıyorum ankaradakiler ankarada istanbuldakiler istanbulda kalsın ankaranın trafigini seviorum ben:)
Baran sen lastikleri atlamışsın traktör gibi geziyorlar :) Lastikler arabanın 2 metre dışında duruyor Ankara' da :)
Ankara' da hız yapıyorsan hep sağ şeridi kullanmak zorunda kalıyorsun :)
Kırmızı ışıkta durdun mu arkandan küfür ediyorlar :)
34 plaka gören polis hemen yanımda bitiveriyor :)
Bayanlardan çok korkuyorlar :hahaha:
İstanbulda yollar Ankaraya oranla kaymak gibi :)
Burda ben sürekli yokuş çıkıp yokuş iniyorum yaaa :)
Amaaaaa Ankara trafiğinde araba kullanmayı çok sevdim :) Arada bir alkışlıyorlar beni gururumu okşuyorlar :) :icon_tup:
-İstanbul trafiği daha düzenli ankarada bir diplomat geçio olsa kırmızı fln hak getire :o
-İstanbulda kavşaklar kavşak tadında ankarada e-5 tadında en sağdaki hoop sola atlıo ;)
-İstanbulda arabalar ya öncen vuruktur yada arkadan ankarada da ya sağda yada soldan :p
-İstanbulda kurallara pek uyulmaz trafiğin kendi içinde kuralları wardır Ankarada kurallara uyulur ama hep karışıkıtr.:rolleyes:
-İstanbulda saat ondan sonra bile trafik hep youndur günün her saaati gazlayan tipler wardır ankarada akşam ondan sonra yollarda tintintinimini hanım oyunu oynanır :D
-İstanbulda çukur wardır yollar fena sayılmaz aama hız sınırları yukardadır Ankarada yollar kaymak (gördüğümkadarı ile) hız sınırı aşağılarda (ben oarada olmadığım zamanlardayani)
:hahaha:
şimdilik benden bu kadar .....
bu arada yeşim hanım orlarda değil buralarda da alkışlanan bayanlar war bilginize buraya geldiğiniz zaman sizi piste davet etmek isterim :hahaha: