User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
88 sonuçtan 77 ile 88 arası

Konu: Ankara - Istanbul Trafigi arasindaki Farklar :)

yeshim
    Misafir
    Alıntı kırmızıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -İstanbul trafiği daha düzenli ankarada bir diplomat geçio olsa kırmızı fln hak getire
    -İstanbulda kavşaklar kavşak tadında ankarada e-5 tadında en sağdaki hoop sola atlıo
    -İstanbulda arabalar ya öncen vuruktur yada arkadan ankarada da ya sağda yada soldan
    -İstanbulda kurallara pek uyulmaz trafiğin kendi içinde kuralları wardır Ankarada kurallara uyulur ama hep karışıkıtr.
    -İstanbulda saat ondan sonra bile trafik hep youndur günün her saaati gazlayan tipler wardır ankarada akşam ondan sonra yollarda tintintinimini hanım oyunu oynanır
    -İstanbulda çukur wardır yollar fena sayılmaz aama hız sınırları yukardadır Ankarada yollar kaymak (gördüğümkadarı ile) hız sınırı aşağılarda (ben oarada olmadığım zamanlardayani)

şimdilik benden bu kadar .....

bu arada yeşim hanım orlarda değil buralarda da alkışlanan bayanlar war bilginize buraya geldiğiniz zaman sizi piste davet etmek isterim

İstanbulu da biliyoruz müge hanımcığım pisti siz seçin ben her zaman gelirim

kırmızıkız
    Misafir
    Alıntı yeshim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulu da biliyoruz müge hanımcığım pisti siz seçin ben her zaman gelirim
    anlaştık izmit pisti diorum ozaman profesyonel bi çekişme olsun sizi misafir etmektende keyif alırım anahtarınız almaktanda tabiiiii

yeshim
    Misafir
    anlaştık izmit pisti diorum ozaman profesyonel bi çekişme olsun sizi misafir etmektende keyif alırım anahtarınız almaktanda tabiiiii
    Memnuniyetle sizinle piste çıkarım Müge hanımcığım... Masraflara gelince ben de karşılayabilirim Bükemediğim bileği öpmesini bilirim ve sizden de aynı olgunluğu beklerim. Bir polonun nesi iki polonun sesi var değilmi

Nazik teklifiniz için teşekkür ederim en kısa zamanda

kırmızıkız
    Misafir
    Alıntı yeshim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memnuniyetle sizinle piste çıkarım Müge hanımcığım... Masraflara gelince ben de karşılayabilirim Bükemediğim bileği öpmesini bilirim ve sizden de aynı olgunluğu beklerim. Bir polonun nesi iki polonun sesi var değilmi

Nazik teklifiniz için teşekkür ederim en kısa zamanda
    rica ederim masrafın adı olmaz ....burada davet ettiğimiz konuğumuzu rahat ettirmek boynumuzun borcu siz zaman bildirin gerisini ben hallederim ... yarış bahane bakalım hangi polo şahane sizden hbr bekliorum

yeshim
    Misafir
    rica ederim masrafın adı olmaz ....burada davet ettiğimiz konuğumuzu rahat ettirmek boynumuzun borcu siz zaman bildirin gerisini ben hallederim ... yarış bahane bakalım hangi polo şahane sizden hbr bekliorum
    Memnuniyetle teşrif edeceğimden emin olunuz. Size ne zaman geleceğimi de en kısa zamanda bildireceğim... Ankara'da da görmek isteriz sizi

Pistlerde kavuşmak dileği ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayanları bu dayanısmasını ınanılmaz takdir ettim ama kafama 1 yer takıldı

Bu izmir korfez pistini kapatmanın yaklasık maliyeti 7 bin YTL rica etsem aranızdan hangınız karasılıycaksa bızım gıbı ogrencı ve oraya parası yetmeyenlerde gelebılrımı sızden sora takılalım
    KA Style

kırmızıkız
    Misafir
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayanları bu dayanısmasını ınanılmaz takdir ettim ama kafama 1 yer takıldı

Bu izmir korfez pistini kapatmanın yaklasık maliyeti 7 bin YTL rica etsem aranızdan hangınız karasılıycaksa bızım gıbı ogrencı ve oraya parası yetmeyenlerde gelebılrımı sızden sora takılalım
    camiyi çalan kılıfını hazırlar .... üstelik bazı yerlerde insai krediler geçerli olabilir bunu es geçmeleyelim bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam ben bişi demedim zaten sadece rica ettim bizde siz bayanlarız kozlarını paylasmasından sora bırazcık eglenebilirmiyiz diye
    KA Style

yeshim
    Misafir
    camiyi çalan kılıfını hazırlar .... üstelik bazı yerlerde insai krediler geçerli olabilir bunu es geçmeleyelim bence

kırmızıkız
    Misafir
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam ben bişi demedim zaten sadece rica ettim bizde siz bayanlarız kozlarını paylasmasından sora bırazcık eglenebilirmiyiz diye
    tmm zamna belli olduğunda ben yetkililerle konuşu buradada topic açarım kabul ederlerse gelmek isteyenleri tabiki davet ederiz ama yönetimle konuşmam gerekli şimdi ne desem yalan olur

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    topici merakla takip eder olucam
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sabah felaketti istanbul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)