Jetta tdi dsg aldım çok başarılıymış gerçekten de.
Printable View
Jetta tdi dsg aldım çok başarılıymış gerçekten de.
Bir kiralama firmasından kiralanmış Jetta 1.6 tdı dsg kullanıyorum , şirket aracım.
Şanzumanda çok fazla sarsma , takur tukur sesler , gaza basınca gitmeme gibi sorunlar vardı 1 ay uğraştık , 15 araba değiştim her servise gittiğinde . Kavrama değişti geldi olmadı. En son kiralama firması yetkilisi , malesef bu DSG'ler böyle , çok sorun yaşıyoruz küçük motorlarda sıkıntılı , sizinde probleminiz malesef çözülmeyecek bu devam eder dedi.
Aradan zaman geçti araç tekrar servise girdi bu sefer mekatronik değişti ve şu an yağ gibi :D
Ama hatırlarsanız çok büyük sorunlar yaşayanlar var otomatikleştirilmiş şanzumanlar bence riskli ve şans işi. (kullanımada bağlıdır muhakkak)
1 - Çok fazla sarsma oluyorsa ki bu ikinci viteste dönüşlerde kendini gösterir , kavrama artık değişme vakti gelmiştir , bunu VW (Kavrama üreticisi firma LUK) farkına vararak revize etti ve garanti kapsamında bu şikayetle gelenlerin kavramaları değişti.
2 - Takur tukur seslerden metal sesi şansırgı sesine benzer özellikle parke yollarda ve düz olmayan yollarda 4.vitese kadar yapar , bu ise normal sayılacak bir DSG nin kavrama içindeki parçalarından kaynaklanıyor , eğer kavramayı takarken yeterli boşluk vermeden takarsanız bu
sesleri en aza indiriyorsunuz ama belli bir süre sonra ve ısınınca tekrar ortaya çıkar.
3 - DSG 7 şans işi değil yeni bir teknoloji olduğunu için revize ediliyor devamlı , bu demek değildir ki bu durum bizim iyidir , ama malesef boyle.
4 - Kavrama değiştikten sonra eğer araçlardaki sorunlar gitmedi ise muhtemelen mekatronik kavrama ile uyumsuz çalışmıştır , o yüzden mekatronik değiştirince sorun düzelmiştir.
Bu gün yetkili servise çektik aracı :) büyük ihtimal kavrama ve mekatronik değişecek. Tabi garanti geçen sene bittiği için ne hesap çıkacak meraktayım. Herkez övgü ile bahsetsede 50.000km de bir araç için hiç normal değil bunlar.
Mekatronik denilen parça garanti kapsamında değişiyor, duyuma göre her araçta bir defaya mahsus garantiye alınıyormuş, kısacası üretim hatası...
Benimde 2011 seat leon 1.6 tdi dsg aracım var 2 . viteste dönüşlerde titreme sallanma bazende 2 den 3 e geçerken bir titreme sallanma oluyor.Aracım ilk aldığımdan daha farklı bir kullanımı var biyerde bi sorun var ama ne kavramada mı mekatronikte mi bilmiyorum.Servise gittiğmide bir sorun yok derlerse ne gibi hazır cevaplarda bulunmalıyım bu mekatronik yada kavramanın değişmesi için ?
Benim aracın sıkıntısıda aynı sekilde ses ve titretme idi yaklasık 30 bin kmde servise defalarca gidip gelmelerim adaptasyon lar yol testleri dogusla yazısmalar sonucunda mekatronik değişimi dendi değişti daha kotu oldu sanzıman ardından komple sanzıman değişti garantiden 12.000TL gibi bi rakam yazıordu. simdi aracım 60 bin km de yine 2 de titretmeye basladı kavrama gidiyor sanırım yeni şanzımanımın içine yeni tip kavrama koymamıslar yakında servise gidicegim kavrama yuzunden aracın garantisi bitti ama iyi niyet garantisi ne verir yoksa hiçmi vermez bilemiyorum bu DSG harbi yordu rahatlıgı kadar ugrastırdı...
Haziranda garantim doluyor.
Şu anda da herhangi bir sıkıntım yok.
Acaba servise götürsem, garantiden değişmesi gereken parçayı değiştirirler mi yoksa illaki arıza vermesi mi gerekli?
yamulmuyorsam yağsız kavrama olanlar 7 ileri yani dsg7 ler hala sakat. o yüzden 7 ilerisi olanlar iyi niyet garantisini kesinlikle sürdürsünler. hem de kesinlikle. 6 ileri için durum gayet iyi. sikinti yok. 1.7 lt lik yağ hacmiyle fazlasıyla iyi gidiyor.
haftaya benim aravta kavramadan servise gidicek dsg sanzumanin kavramalari deisecek garantiden. umarim adaptasyon sorunu olmaz. ayrica aracim hem 2012 uretimi hem 2012 model yinede kavrama sorunu var yani yeni yeni basladi arac 26 binde 2. viteste hafif hizlarda donuslerde ufaktan sangirdiyor
6 ileri dsg ile ilgili tecrübeli olan varmıdır acaba? yada kronik bir sorun yaşayan oldumu hiç? golf gti araç.
arkadaşlar sanırım bu DSG'de aracın beygiri ile orantılı bir sorun mu var.DSG 120BG üstündeki araçlarda daha çok çıkıyor sanırım bu sorun yanlışmıyım yoksa ?
açıkcası 85BG 105BG 120BG olan modellerde bu sorunu ben hiç duymadım.hep 120BG üstü olan modellerde duydum.
Arkadaşlar bir sorum olacak,
2006 passat tdi aracımızda ilk kalkış ve geri vitesde frenden ayagı cekince küt diye vurma yapıyor. sebebi nedir acaba ??