Benim bildiğim onlarca golf 1.6 dizel , 122 ve 160 lık var.
peki basarken üst devirlerde yavaş vites geçişine sebep olan nedir sizce..servis şanzumana yazılım günceli yapcaz geçer dedi ama başka görüşü olan varmı?
Servisteki usta cok net konustu guncellemeyle gececegi konusunda..oyle abartili bi yavaslik yok youtubedaki gti videolariyla hemen hemen ayni..yavas giderken normal vites gecisleri cok hizli alt devirlerde ama sadece ust devirde basarken oluyo biraz yavaslik..ama hicbiri dsg 7 ler kadar hizli gecmiyo gibi gorunuyo videolardan.
Babamın kullandığı tin tin sürdüğü 2010 1.6 tdi 7 ileri dsg caddy 2. yılı dolar dolmaz kavramayı yedi, 3000tl ye yakın bir parça maaliyeti + işçilik masrafımız olacaktı. Garantinin yeni dolması ve aracın vw servis bakımlı olması sebebiyle müşteri iyi niyet garantisinden değişim yapıldı. Parçanın %10 kısmını ve işçiliği ödedim, oda 800 tl civarında tuttu. Seri, sessiz ama bir o kadarda sorunlu bir şanzıman bence.
Yamaha DSP-AX1 varsa gerisi teferruattır...
6 İleride d1 de ilk kalkışlardaki silkeleme yada sarsıntı neden olur arkadaşlar diğer geçişlerde hiç bir sıkıntı yok yalnız
Arkadaşlar Audi A3teki 7 ileri s-tronic sanzıman birebir aynı dimi DSG 7 ile?
2009-2010 1.4 tfsi araç alırken neyine baktırmak lazım şanzıman ile ilgili?
Km de 20bin - 40bin aralığında falan araçların...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Audi ninki daha sorunsuz diyolar yada hic stronic konusu acilmiyor.belki audi ninki daha kalitelidir.ozamanda neden vw de ayni kaliteli sanzuman yok diye sorarlar
Bir başka forumda yerleşiminin farklı olması nedeniyle daha sorunsuz filan dendi de bana pek mantıklı gelmedi.DSG'nin satış sayısı S-tronic'ten kat kat fazla olduğu için daha göz önünde.
Ha şöyle bir durum olur,ortak motorlar için kondisyon testinde en iyi durumdakileri Audi alıyormuş diye söylentiler var.Yoksa daha kaliteli parçalardan üretilmiyor S tronic,ne kadar fazla üretirse maliyeti o kadar düşecek parçanın,sanmıyorum ki Audi'ye özel üretim yapılsın.Dediğim gibi en fazla en iyilerini ayırıyor olabilirler.
09 Jetta tsi var DSG-7 D'de ken 2.viteste gaza basıp çektiğimde çok hafif bir titreme oluyor sebebi ne olabilir ?
Teşekkürler arkadaşlar
Ertuğ sen de iyice VWci oldun, Ankarada bir araba var gelirsem sen de orda olursa artık başına ekşirim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)