şunun kıllanma kılavuzunu verin bakalım beraber
buyur abi burdan...
http://www.greddy.com/upload/file/PRofec_Bspec2.pdf
Güven tek kullanımlıktır...
kullanımı çok basit. erden yardımcı olurum takıldıgın yerlerde
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
evet karışık gibi değil
ama ayar araçtan araca değişeceği için şunu bunu yap demek olmaz
sayfanın en sonunda hangi sıkıntıda ne yapmak lazım o yazıyor
birde sizin yaşadığınız problem nedir?
basınçmı çok fazla, anidenmi yükseliyor, dalgalanmamı yapıyor?
powershoptan aldım baçu abi arabanın moduna göre nekadar basınç açıp ve kısmak grafikleri degiştirme konusunda bilgilendirdi cihaz diger modele göre fonksiyonları biraz fazla kurcaladıkca ögreniliyor tabi bir yere kadar kurcalama.
adam gibi göründüğüne aldanmayın.daha büyücek söz sahibi olacak.
allah seni bir gün karşıma çıkarsın.AMİN
ben daha önce de 1.4 aracımda kullanmıştım bu aleti...
birkaç çözemediğim nokta vardı oz un yazdıkları aslında daha önce denediğim ama yeteri kadar kısmadığım şeylermiş ... tekrar ışık tuttu bana![]()
bugun de baycu abiye bir kaç birşey sordum vs.. peak derdimden kurtuldum gayet stabil ve kontrol edilebilir hale geldim![]()
Bunları yazdıkdan sonra güncellemeyi yapmayı unutttum .. benim profec kafasına göre takılıyor.... dediğim gibi bazen kontrol edebilir durumda bazen ise fazla peak vs takılıyor.. turbo hortumları bağlantıları gözden gecirdik.. hata vs düzelttik ama bana mısın demiyor..
profec devredeyken boost cok daha cabuk geliyor ama istediğimizin üstüne cıkıyor.. off konumunda ise daha stabil bir calışma var.. selenoid valve in bozuldugunu dusunuyorum.
benim merak ettiğim etrafda birçok farklı selenoid valve var.. herhangi biriyle değiştirip deneme yapabilir miyim yoksa illa bunun kendi içinden çıkan valve ile mi denemem gerekiyor
ben gecenlerde söktüm valvi.. balata spreyi sıktım temizledim bayağı bir pislik aktı etti...sonrasında düzgün calısır oldu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)