Yok yahu yedeklemek için açacaktım kiesi. Odinde yedekleme vs. seçeneği var mı ? Yoksa sadece versiyon atmak için mi?
Printable View
Yok yahu yedeklemek için açacaktım kiesi. Odinde yedekleme vs. seçeneği var mı ? Yoksa sadece versiyon atmak için mi?
sadece rom flashlamak için.
yedek olarak kasıtın sadece rehber ise google hesabına at ;)
ordandan nasıl geri bulursun bilmiyorum :D
benim öyle versiyon atıp tutarken gitti rehberim sonradan farkettimki hayatımda ne cok lusumsuz adam varmış;
dedim bu 1 işaret olmalı :D
Xperia S kullanıyorum ekran görüntüsü alamıyorum ya ben yolunu bulamadım ya da gerçekten yok böyle bi olay.bilgisi olan var mıdır?
htc one v de oda olmuyor :(
dr.android iş başında :D möim değil ;)
güç açma/kapama tuşuna basıp basılı tutuyorsunuz ardından güç tuşunu bırakmadan ev (home) ' a dokunuyorsunuz ;)
ekran goruntusu galeriye düşüyor ;)
bu screenshot tuş kombinasyon HTC one x, HTC one s HTC one v, HTC explorer, HTC desire, HTC wildfire, HTC sensation için geçerlidir ;)
hayır android doktorlugu kendi imkanlarım dahilinde yapıyorum :D
biraz araştırım izin verirseniz ;) bu mesajda basit bir yol anlatmaya çalışcam ..
http://www.444android.com/showthread.php?t=1671
böyle bir link buldum video ile anlatılıyor nasıl yapılcağı ama daha önce hiç htc kurcalamadım,
android ortak paydasını feyz alarak samsung gibi kolay olcağını düşünüyordum fakat sanırım biraz daha kasıntı
galaxy s3 e 4.1.2 çıktımı ? gerçi dün cihaz üstünden de kies le de baktım ama yoktu ... ?
xperia u 4 de yükselttim bin pişman olsum eski 2 ye dönme şansı varmıdır
kies e bağladım telefonumu ... çıkmadı güncelleme ...
http://i164.photobucket.com/albums/u...psdac6ad77.jpg
heralde bugün yarın görünür bana da
Benim s3 e dun aksam geldi guncelleme..
Kies uzerinden degilde telfn uzerinden denenmeli sanirim..
Bana otomtk geldi..
Yeni versiyon iyimis ama :)
telefondan bakınca görünmüyor .. cihaz modifiye edilmiş gibi bişey yazıyor ... telefon orijinal .. samsung dan alınma .. root , rom vs hiçbişey yok