android markete girin gulkem yazın arama yapınca zaten bi tane sonuç çıkacak müzik bul die bi program var o sorunsuz çalışıyor
Printable View
android markete girin gulkem yazın arama yapınca zaten bi tane sonuç çıkacak müzik bul die bi program var o sorunsuz çalışıyor
çok tsk ederim bro
OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) bu program nasılır tam olarak hangi işlerimize yarar kullan varmı arkadaşlar şu an 0,99$ a düşmüş fiyatı almaya değermi ?
https://play.google.com/store/apps/d...VnaXN0ZXJlZCJd
WORLD AT ARMS oynayan varmı?
tavsiye ederim red alert 2 ayarında iyi bir oyun
Artık bende androidli oldum
s3 minim bana hayırlı olsun :)
Şimdi ilk soru navigasyon programı lazım hangisi iyidir
müzik dinlemek için TTnet müzik uygulaması cidden çok iyi olmuş
indirip kısa bi register yapıyorsunuz. sonra tüm müzikleri dinleyebiliyorsunuz. kesilme filan derdi yok.
çokşeymi istiyorum bilmiyorum :D
yeni açacağım iş yerim için şöyle bir sisteme ihtiyacım var..
min 1anadepo+1araç depo olmak üzere..
2farklı android cihaz üzerinden..
Anadepo günlük stok,araç üzerinde ki cihazdan anlık araç depo stok..Cari işlemler takibi,aylık günlük yıllık kar/zarar vs vs vs diye uzatılabilen..
2 cihazı birbirine bağlı çalıştrabileceğim...komplike bir uygulama/program
Yada en kötü ihtimal,1 tane araç üzerindeki galaxy s3cihazdan enazından stok/satış/cari hesapları cok basit şekilde takip edebileceğim..
Bir program uygulama vs vs varmıdır?:)
Lan olum sat sen o telefonu cenabet mi nedir :D
Konuya girenler de telefonu sorunlu birşey zannedecek senin yüzünden :)
Ben muştudan almama rağmen hiçbir sorun yaşamadım, 4 5 kez sağlam düşürdüm bi kere de yarım litre su döküldü üstüne :D
Yok ya telefondan asiri memnunum oyle boyle degil :D elim ayagim oldu resmen :D
Yok abi ya cok saol kalsin boyle alistim zaten :D hani su telefonu ej kro kullanan benimdir heralde oyuzden normal karsiliyorum :D