yahu 0 araba alıyorsun 500km sonra bozuluyor, olur öyle şeyler dert etme bu kadar:)
Printable View
değişime gitti yarın aynısı geliyor inşallah :D yuttum o kadar lafı yine s3 gelecek :)
Talihsizlik olmuş. Kullanan arkadaşlarımdan çoğu memnun s3lerinden, ben s2 kullanıyorum. Aşırı memnunum. Bence gözünüzün önünde kutu açması falan birşeyin ispati olarak sunmuş. Çünkü bana gelen telin kaç yerinde etiket vardı. Onu da başkasıan itelemeye çalışmasalar bari.
Tekrardan hayırlı olsun yeni s3nüz o vakit.
Yahu bu arada, neredeyse bütün dünya ülkelerine 4.1.4 güncellemesi geldi. Türkiye'de hala en güncel 4.0.4.
merhaba herkeze,lg optimus 3D kullaniyorum,aldigimdan buyana tembel lg muhendisleri bi guncelleme yapamadi (enazindan ben oyle biliyorum) fakat bikac yerde ICS kullanan fln gordum,daha once bikackere bu rom'u yukleme deneyimim oldu fakat beceremedim,bir seferinde hic acilmamisti zar zor hallettik.elimde rom var fakat bi turlu yukleme islemini gerceklestiremiyorum,bilen biri hangi programi kullanip hangi yollari izlemem gerektigini soylerse sevinirim..
note 2 kullananlar olmazsa olmaz dedginiz programlar varmi
galaxy note için resmi türkiye 4.1.2 sürümü geldi.
sammobile'dan indirilebilir.
yüklemek isteyenlere bir dipnot ; 4.1.2 flash desteği yok.
sitelerde videoya tıkladınızmı ayrı pencere youtube vs kullanarak açar ;)
android için ücretsiz navigasyon hangisini tavsiye edersiniz? birde fliptop mu öyle bir program vardı kılıfı açınca ekran otom. açılıp kapanıyordu vs en stabil program hangisidir?
beyler apkmania yı kullanamadım bi türlü.
nasıl yapmak lazım napmak lazım. indirmek için. tablete güzel kalite oyun indireyim diyorum.
birde tablette 2 kişi oynanabilir oyun varmı bildiğiniz
enbaştan yazıyım :D
beğendin app in adının üstüne bas detaylarını gösteren sayfa açılcak sayfanın orta aşagısına dogru download:XXX MB (APk) tarzında linke tıkla
bi sayfa daha acılsın reklamı geçe tıkladıktan sonra indir dowload et rardan çıkar çıkanları kabloyla telefonu bağlayıp telefon hafızasına at .sonra(çıkarabilirsin telefonu pcden)telefonun içindeki dosyalarım kısmınan indirdigin apk yi görcen bas yükle bitti gitti :D
Tavsiye edeceğiniz türkçe klavye uygulaması var mı ? Telefona indirdim ama tuşlar çok sıkışık öyle ki note2'de bile yanlış basıyorum :D Var mı böyle biraz daha geniş tuşlu türkçe klavye önerisi ?
SwiftKey (10krktr)
Beyler s3 cihaz net paketim var..evde kablosuza bagliyken twitter foursquae facebook instagrama rahat rahat baglaniyorum whatsapp butun mesajlarim gidip geliyo ama disari ciktigim zaman instagram ve whatsapp giremiyorum.. bu ndden oluyor ayari filan bilmedigim biseymi var???
beyler bir sorunum var htc one v ile ilgili..
arkadaşımı arıyamıyorum. :( şaka değil :D herkesi arıyorum ama onu arıyamıyorum arıyor hemen meşgule atıyor. Seni yiyor demeyin yan yana iken bile aynı şey oluyor. Bunu çözmemiz lazım.
ben beğenemedim nedense onun yüzünden çok fazla yanlış ve yavaş yazıyordum stock klavye bence çok daha iyi. tabi t9 unu bilemem.
Benim bir sorum olacaktı orjinal rom ile siyah karnel kullanan varmı şarjda hızda stabil ayarlarla ne kadar fark etti?
Diğer bir sorum ise jellybam 4.2.1 rom u test eden oldu mu stock veya custom karnel ile?
merhabalar, benim öğrenmek istediğim andorid için en iyi java veya flash hangi prg.tavsiye edersiniz.