İlk 3-5 gün pilden ömür bekleme. Bir kaç komple şarj ve ardından deşarj sonrası düzelir.
Printable View
Yanliz ben teli 2.el aldim ama 1 aylik falan cihaz ? :( ne bileyim kafam cok karisti :(
Sizn s3 lerinizde sarj ne kadar gidiyor ??? Bana 24 saat gitmsi yeter ancak bole giderse 12 saat bile goturmeyecek :(((
Bi arkadasim ben s3 u gunde iki defa sarj ediodum gibi bisi soledi sarjindan hic mmnun degildim dedi cidden bole bisi varmi yada s3 lerin bazilarinda bu problem mevcut mu ????? Yardim lutfen
yurt dışı s3 aldım şarz aleti ingiltere prizi çıktı, pcden şarz ediyorum. bataryaya bir zararı olur mu?
Arkadaşlar Note 2 için ROM öneriniz var mı_? iPhone 5 ten sonra inanılmaz kasıyor telefon..
cok telefonla konusan ve kurcalayan birisi degilim ama normal kullanimda note 2 sarji 2,5 gunde bitti
blackberryden sonra muthis birsey bence , 3g acik iken 1 gun bile gitmiyodu sarjim
(note 2 almayi dusunenlere ufak bi bilgi )
Batarya fazla kurcalamazsam eger 2 gun idare ediyor. Mobil veri full acik sekilde. 4.1.2 surum
Benim s3'te son pil tüketimi mobil veri sürekli açık,evdeyken wi-fi açık ara ara oyun,sms,viber ve bir miktar konuşma 2 gün 5 saati gösteriyordu %9'da sarja taktım şimdi.Günde 2 defa sarj gerçekten çok,ekran parlaklığınız çok yüksekse ve sürekli oyun oynuyorsanız,internete giriyorsanız yani telefon elinizden düşmüyorsa ancak olur gibi geliyor bana.