Bu kies denen sey nedir ?
Telefonu alirken bi cd vardi icinde onu bilgisayarami kurcam
Printable View
Bu kies denen sey nedir ?
Telefonu alirken bi cd vardi icinde onu bilgisayarami kurcam
telefonumda ayarlar menüsü görünmüyor. numara girme yeri yok .
telefonla konuştuktan sonra takılıp hata veriyor.
kiesi kurdum şimdi ne yapmam lazım acil yardım lütfen
Note 4.0.3 surumde kendi cektigi1080p videoda oynatmasa kasma oluyor.resmen kare atliyor eski versiyonda bu yoktu.bssina gelen yada cozumunu bilen biri varmi
bende oyle bı sorn olusmadı sımdılık gayat guzel gosterıyor
arkadaşlar bu ics yi bir türlü çözemedim şimdi üstteki videoda kullandığım arayüzde nçok farklı bir menü var bunu nasıl yükleyebiliriz hangi sürüm bu iki videoda ics olarak geçiyor 4.0.3 böyle mi ?
alttaki 4.0.3 üstteki 4.0.1 birbirinden çok farklılar kafayı yicem :D
Sanırsam birisi orjinal biriside iPhonedaki Jailbrake hesabı sonradan yapılma. Muhtemelen rom root falan şeysinden olması gerekiyor. Çünkü bndede alttaki ekrandan var :)
lik videoda ki rom yüklemiş
o görüntüyü go launcher kurarak alabilirsin
Ama kurmanı tavsiye etmem, tabi şarj meselesini kafana takmıyorsan :) Etmiyorsan gönül rahatlığı ile kurabilirsin çok gösterişli hale gelebiliyor telefon :cool: Ama şarj arabanın deposu delikmiş gibi iniyor :)
Galaxy s3 e nasıl rom yukleme yapabiliriz
yesilcin.com a bak,detaylı anlatılan konular var
kolay gelsin beyler.
aranızda galaxy note kullanan var mdır?
ciddi halde aklıma girmiş bulunmakta. sıkıntılı yanları var mıdır? bi de yurtdışı girişli almayı düşünüyorum. vers yükseltmede sıkıntı çıkarır mı? teşekkrüler
Onur abi müsait bir zamanında abi ROM yükleme gibi şeylerin bir videosunu çekermisin abicim detaylıca valla korkuyorum elimi süremiyorum telefona ya :D
Ben kullaniyorum Note yurtdisi super cihaz tavsiye ederim
airdroid uygulamasını kullanmasını becerebilen varmı ? donanımhaber videosunda izledim gayet başarılı ve kullanışlı bir program gibi geldi .. indirdim yükledim ancak pc ile bağlantıya geçiremedim.. QR kodu veya şiifre girmenizi istiyor .. ikisindede yanlış şifre hatası veriyor ...
https://play.google.com/store/apps/d...mFpcmRyb2lkIl0.
xpria e15i telefondan sms gönderemiyoruz.. mesaj merkez numarası falan girilecek yeride bulamadık.. sadece sms gönderemiyoruz.. nasıl halledebiliriz?
Aslında videoluk bıse yok nette ztn bıton sey var:D
sırasıyla Google it ;
1-Nasıl root edilir ?
2-xda forumuna girip bana danışıp rom'u pc'ye ındırmek.
ordan telefonun SD veya phone hafızasına atmak
daha sonrasında 3tus kombınasyonu ıle recovery mod yardımıyla kurmak.
bu kadr basit..
Rom master konuştu :D
kanka gene rom buldum bu sefer sıkıntı cok ınmıs lınk patlamıs alternatıfını beklıyorum :D uhauha
rom master'ı geçtim bugune kdr kıcımı kasıım sıkıntı yasamadım hıc en guzel yanı o:D suan kullandıgım rom 1.5gun gıdıyo net.(net kullanımı %70,%20 tel gorusmesı%10 oyun) o rom eminim 2gün deviririm bu sekılde kullanımla ama ınmıyo :D:D
hacı neymiş o rom paylaş hele:D
suan kullandıgım bu kankacım paylastıydım zaati :D
1bucuk gun net gidiyo (def. mod'da battery mode 2*3 saat farkettırıyo):D
zaten en son versiyonu indirim voltajla oynayıp bıde oc yaptımmı 2günü cok temız devırırım gıbı gelıyo :D
-17/06- OlloSII MoNsTeR XWLPG VERTUMUS THEME AOSP PACKAGE Jkay Support!!! - xda-developers
son versiyonunu indirirsen eger at bana msnden :D :hehe:
ki whtsap fring kullanımımı vs bılıyosun genel anlamda ,öyle cebime atıp durmuyorum hiç telefonu:D
eco spec chipli rom :D
resurrection remix kullanıyorum hiç memnun değilim :(
Onur abi, özelden bana bir cevap versen abi :D
burdan yazıyım sıyah kernel ztn var benım kullandıgım rom'ların ıcınde eger harıcı sıyah kernel yuklemek ıstıyosan root ettıkten sonra
siyah kernel nasıl ? / siyah kernel yüklemek
tarzında google it :D
@özgür
morukcum bendeki ver.
Download OlloSII XWLPF Rev2
bu olması lazım indiremediğim pure olan eet:D
Eyvallah abim :D
salı sabahı 9:30da full şarj
bu sabah 9:30da bitti
10-15 dk internet kullandım.10-15 dk oyun oynadım.3-5 dk konuştum.arada whatsapp tan yazıştım.3g hep açık.ekran ışığı kısık.24 saat dayandı.
xperia s
Selam arkadaşlar,
Yurtdışından Galaxy S II Aldım fakat türkçe menü yok bunu nasıl halledebilirim bi yardımcı olabilirmisiniz ?
Genelde Android'in tüm sürümlerinde Türkçe vardır yurtdışından alınan cihazlazda Türkçe dil desteği olmadığı zaman coğunlukla S2'nin başka bir versiyonu oluyorlar menü'de options'a girin ordan en alllta about phone diye bir şey olması lazım oraya girip cihazın model numarasını buraya yazın GT-9100 demesi lazım eğer böyle ise Türkçe room yükleyerek kolayca çözersiniz ilk önce bunu öğrenelim
Bugün yakın arkadaşıma s3 aldık Turkcell'den , ilk defa bu kadar kurcalama fırsatı buldum.
Acaip beğendim telefonu , mavisi çok güzel.S2'ye göre inanılmaz hızlı benim ki fena yavaş kaldı:D
Ekranı büyük ama oval yapıdan dolayı kullanımı hiç rahatsız etmiyor tek elle çok kolay kullanılıyor , cebe koyuncada rahatsız etmiyor.
sgs2 yi bugün 4.0.3 yaptım
fakat tuş kilidi modunu bir türlü aktif edemedim bilen var mı :D yüz tanıma ,pin,şifre model dahi çalışmıyor direk ana ekran görünüyor