her iki şekildede var 10 saate gerek yok zaten dolunca duruyor sarj etmesi :D
sanırım cihazı root etmek gerekiyor yetki gerekli programları taşımak için
Printable View
güncelleme ne zaman gelecek bu htc sensation xl'a yahu :mad:
samsung galaxy w için son güncellemenin ne oldugunu nereden öğrenebilirim?
htc one v ile grubu dahil oldum dostlar :)
bi kaç sorum var mesela google play store dan uygulama indirdim kurdum o kurdugum uygulamanın setupı hala hafızada duruyormu? duruyorsa nereden silerim ?
rami boşaltayım diye kapattıgım bazı uyg. zaman zaman yine kendi kendine açılıyor bunu nasıl hallederim ?
bana otobüste trafikte sıkıcı durumlarda önerebileceğiniz oyunlar nelerdir ? :)
Htc one x de Android revolution hd 6.0 rom unu kullanıyorum ... tavsiye ederim ...
ben daha rom içine hiç bulaşmadım. :) Açıkcası şuanda yapmaya çekinirim.
rom olayı mesela türlü türlü yamalı xp ler olur içinde hazır bazı eklentiler ya da çıkartılmış bu da öyle bişey sanırsam?
1 gb hafıza kartımı tel görmüyor neden olabilir ? samsung star görüyor şuan takır takır..
sonra tekrar samsuna taktım hafıza kartında android ve whatapp dosyalarını çıktı ama resimlerim ve müziklerime erişemiyorum ?
edit: biçimledim oldu :D
yeniden edit:bir süre sonra yine aynısı oluyor :@ hafıza kartı
galaxy s2 de android sürümü 2.3.4 güncelleme görünmüyor son sürümü en basit yolla nasıl indirebilirim ?
eyvallah abi oynuyorum hali hazırda. Hiç msne girmiyorsn bu arada muahbbetini özledim valla. :)
NAVIGON Europe
Geliştiricisi: Garmin tam 59,68 $ değerinde o mübarek programı acilen free olarak bulmak lazım
https://play.google.com/store/apps/d...out_eu40&hl=tr
fena bir navigasyon programına benziyor.
galaxy note'a android 4 haziran sonuna kadar geliyormuş
onceki sayfalarda paylaşmıştım
whack your boss
gormeyenler için tavsiye olunur :)
Aramizda SonyEriccsson Xperia X 10 kullanan varmidir ? Ben yillardir aldigim gibi kullaniyorum biraz yavaslama oldu, yapilabilicek bisey varmidir ?
hadi bakalım :) ilk PDA telefonum HTC HD2 idi fazla kullanmadan android kurmuştum üzerinde sonra 5 ay gibi bir süre 3GS 8 gb kullandıkdan sonra dün motorola motoluxe aldım :)
800 mhz işlemcisine göre çok güzel hızı android 4 güncellemesi gelecekmiş fakat ne zaman çıkar belli değil
8 mp arka kameraaçık havada çok güzel kapalı mekan orta karanlık flaş ile bir nebze güzel :)
ön kamerası fazla incelemedim ama o da idare eder
750 tl'ye alınabilecek en güzel android telefonlardan birisi bence kasası vs oldukça şık ekranı parlak ve canlı el'e güzel oturuyor :)
biraz daha kurcalayayım unutmuşum android'i :D
arkadaşlar bişey sorcam , bu siyah kernel varmış iyimiş , onu yüklesem benim orjinale içindeki bilgiler silinirmi telefonun
Galaxy S2
Yahu bu Foursquare' de neden gittiğim yerde olmayan bir yer için yeni açamıyorum ? iPhone' da açmıştım çok kolay bir şekilde çok uyuz oldum bu olaya, varmıdır bunun çözümü tekniği ?
Edit: Hay allahın belası şeyi zorda olsa buldum aratıp olmayınca add seçeneği geliyormuş :mad:
Temple run bayaa sardı bu ara :)
Hakkaten beylet paylasim alaninda hic birsey yok. Test ettiginiz sevdiginiz sevmediginiz uygulamalar neler?
note de oynuyabileceğim tavsiye edeceğiniz güzel oyunlar varmı arkadaşlar
Son günlerde güncelleme yapamıyorum sürekli indirdiğim güncelleme ve dosyalar (google playdan) package file is invalid yazıyor böyle bir sorunu olan var mı:soru: bide benim telefonu ben soff yapıp root yapmıştım custom yazılım var ondan olabilir mi ama son zamanlarda oldu bu 2 haftadır falan :beuj:
android telefonunuzda ram seviyenizi en aşağı kaç olarak gördünüz ben bugun çok uğraştım 200ün altına inemedim :D
sgs2 kullanıyorum
Samsung Galaxy Note, android 2.3.6 orijinal haliyle kullanıyorum. güncellemeleri falan takip edebileceğim bi yer var mı? ics4 çıktı vs. diyorlar note için kullanan bilen var mı?
ben note'da 350den aşağı ram değeri görmedim
195 görmüştüm..zamanında..şimdi o kadar dolu ki.400 -500 civarlarında oynuyor:)
Oglum bak git app çıkmış bilginize :-)
arama engellemeyi nasıl gerçekleştırebılırım ver.2.3.4
Abi benim telefonda direk Reddedilen listesi oluyor numaranın üzerine uzunca bastığımda telefon S2, sendede vardır büyük ihtimal ?
Ics 4 e geceli 2 haftaya yakin oldu 2.3.6.dada birkac hafta kullandim gorselde bazi degisiklikler var
Hiz olarak cokda degismedi gibi ama şarj olayi cok kötü 2.3.6da sabah 7.30da sarjdan aliyorum aksam 7 gibi %40 civari kaliyordu icsde % 5 kaliyo acik uygulamalar
Cok yogun kullanmasamda Mail, whatsup, 1 saat gibide konusmam vardir
Ram olayi bende dedigin gibi hic gormedim
Ics' nin allah bildiği gibi yapsın daha ne diyeyim ben bir telefonun şarjı bukadar çabuk bitermi ya ben anlamıyorum bu telefonu ya bir güncelleştirme çıkarsınlar artık şu olayı çözsünler bu nedir ya arkada sürekli 10,15,19 tane uygulama kapatıyor bu nedir böyle ya dünya kadar uygulama çalışıyor arka tabanında aletin ya el insaf..
ram degerım az once 93 du sımdı 104un altına ınmıyo :D
104 ? Hani şu yazı olarak YüzDört olarak yazılan cinsten mi ? :D O android uzaylımı ? :D
önceki sayfalarda vardır belki ama bende de varmış zombie dalgası :)
http://woikr.com/wp/wp-content/uploa...mbie_art_1.jpg
beyler android telefonlarla android tabletlerin uygulamaları birebir aynımı ?