Evet S3 kullaniyorum
Printable View
Evet S3 kullaniyorum
hocam öncelikle 4.1.2 yüklediğiniz için geçmiş olsun daha hazır olmayan ve doğru düzgün çalışmayan bir rom kurmuşsunuz
android cihazlarda downgrade yapmak için geriye dönüş yapacağınız rom un 3 parçalı
yükleme dosyasını bulmanız gerekiyor ve tabiki pit dosyasınıda bulmalısınız
3 parçalı dosyayı yükledikten sonra muhtemelen cihazınız yine açılmayacaktır daha sonra recovery moda girerek cihazı wipe edin tekrar download moda geçerek 3 parçalı romu birdaha yükleyin ve mutlu son :)
Birde çift pencere geleydi tadından yenmezdi :)
Artik baska bahara diyorum :) yapar umarim ama bu bile bence gayet iyi cok arada kalmistim guncelleme yapmala yapmamak arasinda ama simdilik pisman olmadim ole diyim :)
4.1.1 sana neden bu kadar geç geldi Falconetti ?
Ben buna geçeli 1,5 ay falan oldu sanırım, ofişıl olarak geldi ayrıca.
Ya abi sirket bilgisayarini kullanarak kiesle yukleyemedim. Sonra usendim :D bugunde sansa guncellemeleri tarattim zort dedi 297.37mb lik guncelleme var yapimi dedi ? Bende yap amk dedim dunyam degisti :D
Sarj olurken ama nedense yukarda bildirim isigi bir kisik yanmaya basladi ona taktim simdi :D
Valla su anda %58 oldu 2 saatten beri sarj ediyorumdur ama ayni zamanda radyo dinleyin internetede baya giriyorum :D bnde merak icersindeyim nolcak bakalim :D
Birazda dikkatli kullanarak 55 saat koydum ben :D
Sabah 7'de çıkarttım şarjdan, şuanda %87 ki elimi whatsapp'dan çekmedim sabahtan beri.
ya bırak en son 2saat önce online olmuşsun hep mübala hep mübala:D
koray abi 4.1.2 yükledinmi sen 4.1.1 mi kullanıosun hala
ben şimdi 4.1.2 polonya sürümünü indiorum deniycem bakalım note 2 gibi ekranıda 2 ye ayırıomuş :)
Bu arada cok net bir sarj problemi var biraz uzun sureu sanki :) su an %75
hakan şarjdan çıkar kapat aç bir, bazen sapıtabiliyor özellikle şarj esnasında yoğun kullanıyorsan şarj olmak bilmiyor
valla anlamadım :D yada ben mi fazla kullanıyorum telefonu şarjdayken onu bilemedim ya :(:(
abi devamlı şarj problemi varvarvvr dendi acaba oyüzdenmi bu kadar pimpirikli oldum bilmiyorum ama şimdi dediğini yapıyorum. bu arada şarj olurken devamlı radyo açık buda sanırım geç şarj olmasına nedne oluyor anladığım kadarıyla.
kafama takılan soru şarja taktığımda eskiden üstte yanan kırmızı ışık daha bir canlı yanardı şimdi bir sönük yanıyor. tuş kilidini açıp tekrar tuşları kilitlediğimde ise normale dönüyor :( hatta şarj esnasında bazen kısılıp sonra eski halinede döndüğü oluyor :( kafam karıştı.
havuz problemi gibi kanka senin ki
bir yandan boşaltırken bir yandan dolduruyorsun
:D
Şarj olurken ben elleşmiyorum telefonu bundan dolayı gece yatarken takıyorum sabah depo kapağına kadar dolu halde alıyorum :D
%77 oldu anca :D radyyo madyo kapalı korkar oldum :D
hatta şimdi %80 oldu vuhuuu
nette gezinirken beğendiğim bir fotoğrafı nasıl kaydedebilirim ? telefon s3
Normal browser'da da öyle olması lazım, üzerine basılı tutunca çıkar
Dolphin çok iyi browser olarak bu arada.
Dolphin işin sonu, night mode'u falan efsane :)
Şuan en kral browser dolphin mi bende yükliyim ona göre :D
Bu arada chrome to phone diye bir app var ,hem chrome hem firefox'ta kullanılabiliyor.
pc'de iken bir bir web sitesinin adresi yada fotoğrafın linkini direk telefona gönderiyor bastığınız anda
telefondan o sayfayı açmayla ya da o fotoğrafı indirip telefona atmayla uğraşmıyorsunuz
benim olmazsa olmazım ve acaip işime yarıyor
bütün gün pc'de gezerken web siteleri olsun sahibinden olsun direk linkleri telefona atıyorum ondan sonra ister mail ister whatsapp çok kolaylaştırıyor
Night mode baya iyiymiş. Diğerleri pek işime yaramaz sanırım.
Dolphin candır
ben 3k civarı kalkış,6k da 2. vitese atma,sonrasında 3. viteste full nos ile geçtim ama bayaa şanzıman ayarı yaptım
şimdi level 9da f1 dediği boss race öncesindeki aracı geçmeye hazırlanıyorum.lp670-4sv full modda level 9a atlayabilse üstünden atlardım o aracım ama level 9 olamadı.
4wd diye bugatti ss ile denedim oda level 10a atlamadan geeçemeyecek.normal veyron ile denedim o da geçemeyecek.sonra grip seviyesi ile 1/2 mili stock en mantıklı 9ff diye düşünerek aldım.daha level 9un ortasında olmasına rağmen mod olarak 0,2 saniye gerisindeyim.level 10a atlamadan geçerim iti :D