Gece yattığım yerden forum vs okurken night mode harika oluyor :)
Printable View
Sygic 1 yazılım lisansı alana aynısının 2.sini ücretsiz veriyor. 2 Kişi ortak olup alınabilir almak isteyenler olursa. Kırılmış hali de mevcut yerlerde mevcut, belki lisanslı kullanmak isteyen olur diye paylaşayım dedim. :)
http://i1277.photobucket.com/albums/...ps48069234.png
http://i1277.photobucket.com/albums/...ps065db6aa.png
Evet durum budur :) bence pil iyi dayaniyor gibi geldi :) bilgili arkadasladanda yorum alirsak cok iyi olur :D
Beyler sanırım Tableti satıcam. ilgilenen varsa. tertemiz cihaz kullanmıyorum yada kullanamıyorum desek daha iyi :) bi heves aldık oyle duruyor ara sırada internet filan dolaşıyorum bi kaç oyun oynuyorum o kadar. varmı 1 yıl garantili 10.1 Smattab isteyen ?
Hakan benim telefon o kadar süre gitse çöpe atarım :hehe:
one x kullananlar orjinal room ile son gelen güncellemedeki slow motion olayını deneyin kesinlike harika olmuş ya :D
Gariban s2 cilerede sizinti bisiler cikmis indireyim bende :)
Asphalt 7'yi satın aldım telefonu bırakamıyorum,çok iyi oyunmuş.
Most Wanted'da yükledim apk dosyasını bulup,baya kaliteli yapmışlar.
Ama telefon çok ısınıyor yahu,normal'mi sizce ?
S2 4, 1, 2 jelly bean yuklenmistir :) ilk izlenim cihaz fena hizlandiiii :)
Şu Night Mode tam aradığım şeydi, valla çok yararlı program bence :) Koray abi ellerin dert görmeye :)
Varmı başka tavsiye app.
tecrübelerimi paylaşırım buradan
cihaz hızlandı gibi bildiğin s3 oldu tüm tema da :D doğan görünümlü şahinim var artık
beni tek zorlayan şarj s2 de bakalım onu nasıl etkileyecek
En son bir ay önce güncelledim telefonu sanki yavaşladı gibi ne yapmalıyım. Telefon s3.
sonunda 10. bölümdeyim:D
o boss race'den önceki yarış için;
Final drive 1.405
1th Gear 4.527
2th Gear 3.414
3th Gear 3.005
4th Gear 2.602
5th Gear 2.339
6th Gear 2.115
yap. Bende 9ff kullandım, engine ve turbo 4.seviyede diğerleri full idi.
Boss race için ise yavuz abinin yazdığı novitec rosso değerlerini kullan ben bu şekilde geçtim:)
note 2 için resmi 4.1.2 sürümü polonyada yayınlanmış..ben şimdi indiyorum odinle atıcam ..
Samsung Galaxy Grand duyuruldu
http://img.donanimhaber.com//images/...randekrem1.jpg
Samsung'un bir süre önce görselleri ortaya çıkan orta seviyeye yönelik Galaxy Grand akıllı telefon modeli bugün resmi olarak duyuruldu.
Modelde 5 inç büyüklüğünde 800 x 480 piksellik LCD ekran bulunuyor. Ekran boyutuyla 5 inç ve üzeri akıllı telefon segmentinde yerini alıyor.
Tam olarak açıklanmasa da modelde 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci bulunuyor. 1GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, 32GB'a kadar microSD desteği, Android 4.1.2 işletim sistemi, 8MP çözünürlükte arka / 2MP çözünürlükte ön kamera, 1080p video kaydı, WiFi, Bluetooth 4.0, DLNA, GPS/GLONASS desteği, HSPA+ bağlantısı, 2100mAh batarya şeklinde diğer özellikleri mevcut.
Samsung'un son dönemde orta ve üst seviye akıllı telefonlarında yer verdiği yazılım ekstraları da mevcut. S Voice sesli asistan, Multi Window aynı anda iki pencerede çalışabilme, Direct Call mesaj okurken kulağa götürdüğünüz anda kişiyi arayabilme, AllShare Play uyumlu Samsung cihazları arasında kablosuz içerik paylaşımı, Popup Play video oynatma ve tüm Samsung Hub uygulamaları bunlar arasında.
Model tek SIM ve çift SIM destekli olmak üzere iki versiyonda gelecek. Fiyat ve çıkış tarihi bilinmiyor.
Samsung Galaxy S II Plus
http://img.donanimhaber.com//images/...y-SII-Plus.jpg
Samsung, önümüzdeki yıla giriş yapmadan önce geliştirdiği Super AMOLED ekranlarını yeni segmentlerde yaygın bir şekilde kullanmaya başlayabilir. Sammobile sitesinin haberine göre; Galaxy S II Plus ve Galaxy S III Mini olarak nitelendirilen cihazlar bu yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek.
MWC 2012 öncesi Eldar Murtazin tarafından ortaya atılan Galaxy S II Plus iddiasını destekleyen herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Ancak İspanyol VTR sitesi, bu isime sahip yeni bir Galaxy S II sürümünü tüm detayları ve görselleriyle birlikte listeleyerek aygıtın varlığını doğruladı. Samsung'un şimdiye kadar en çok satılan akıllı telefonu ünvanını elinde bulunduran Galaxy S2'nin güncellenmiş Plus modeli, 350 dolar gibi gayet iyi bir seviyeden ilerleyen aylarda pazara giriş yapacak.
4.5 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) Super AMOLED ekran, 1.5GHz çift çekirdekli çipset, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 8MP kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth ve Android 4.0 işletim sisteminin eşlik ettiği Galaxy S II Plus'ın satışa çıkmasının ardından tıpkı Galaxy S ve Galaxy S Plus modellerinde olduğu gibi Galaxy S II'nin satışının sonlandırılacağı tahmin ediliyor. Buna sebep olarak Exynos 4210'un eski mimarisiyle üretiminin durması gösterilebilir.
s2 4.1.2 test %53 şarj 10 saat 15 dakıka
4.0.4 XXLRI resmi TR sürüm rootsuz. ben böyle mutluyum :D 4.1.2 resmi sürümü bekliyorum. Almanya geleydi iyiydi
acele yok :) temiz olsun da beklemeye razıyım :)
edit: my horse oynayanlar nicklerini söyleseler ekleyelim birbirimizi. hediye para filan göndeririz. iyi olur
Sizinti buda ben cok anlamam bu islerden birader kurdu bana gore tek sorun ara sira tus kilidi acarken takiliuo gec aciyo baska sorun yok 13 saat % 39
Ben de beyaz s2yle androidcilere katılıyorum. İlk defa android telim olacak, güncellemeler itunes ya da bbdm gibi pcden mi yapılıyor? Bir de şarj olayı sanırım 15+ gidiyormuş. Gerçi kullanımla alakalıdır fazlasıyla, ama çok takıntılıyım şarj konusunda aydınlık vs. ayarların dışında nelere dikkat edelim.
Ablam getirecek teli, imei mi çaktırayım pasaportuma mı kaydettireyim? Ben de yurtdışından girmiş olacağım, pasaportumda boş yer olacak çünkü. Hangisi daha sorunsuz olur.
Çok soru sordum ama android konusundaki cahilliğime verin. :D
bu ara arkadas eklemede sıkıntı var sanırım. friend not found dedi.
benimki de cerycan
Edit: my horse a bişey oldu. Level 8 24 ya da 21 yıldızken şimdi level 3 0 yıldız gösteriyor. Pert oldu oyun. Sanirim bozuldu
Kafayi yemek uzereyim whats up tanedenseesaj gwlince titremiyor :( facebook normal mesaj mail zart zurt bunda skinti yok ama whats upta titresim i varsayilan yapmama ramen nedendir bilinme bu halde. Delirmek uzereyim asiri kafama takttim
galaxi ace 5830 i telefonum şarjı bitti taktım sonra açılmadı şarj ekranı gelmedi sonra downloading yazdı daha önce görmediğimden pili çıkardım sonra açtım normal çalıştı şarj a taktım 30 dk kadar şarjdaydı sonra bi anda kapandı ve şuan ara ara açılıyo sadece ama samsung reklamlarından hemen sonra kapanıyor yine noolmuş olabilir ??
Evet yine bir sacmalik, telefon kendibkendine calma melodisini caldi ne alakaysa :)
Telefon bana cagri birakiyor :D
s3 ile Recovery moda giriyorum wipe cache partition seçeneğinin üstüne geliyorum ama home tuşuyla seçemiyorum