Google store nasil hallederiz giris yapmıyor durduruldu diyor
Printable View
Google store nasil hallederiz giris yapmıyor durduruldu diyor
http://i49.tinypic.com/29vabl.jpg
Şarj rekorunu egale etti ve de kırdı meret çok mutluyum. :D
Onur Sensation XL için önerceğin bir rom var mı.
Recovery falan yaptım telefona :D
Arkadaşlar elimde mediacom smartpad 855i var açılışta sandwich geldikten sonra kitlenip kalıyor elimde img dosyası var bilgisayara cihazı rockchip olarak tanıtmaya calıştım ama başaramadım birkaç denemeden sonra adb android phone olarak tanıtabildim ama nekadar uğraştıysam img dosyasını yükleyemedim bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
Ben de uzun süredir yüklemiyodum.Hatta disaster rom 4.1 de kalmıştım.Bugün küçük bi araştırma yaptım.Senin gibi wanamda karar kıldım fakat 14.4 yeni çıkan versiyonu flashladım.Sistem gayet stabil görünüyo.1 saattir kullanıyorum hiç takılma yaşamadım.Umarım bataryası da güzel gider. Yükleyecek olanlara ben de tavsiye ederim :)
beyler bi yardım edin. :D
instagram sadece wireless bağlantım varken açılıp resimleri gösteriyor normalde 3g ile heryerden bağlanması gerekiyor ama bağlanmıyor nasıl çözerim silip baştan yükledim..
sadece wireless bağlantısı varken giriş yapmanın hiç bir anlamı yok istediğim yerden giremiyorum siteye .S
14.4 14.3'e göre daha iyi gidiyo pili,en buyuk avantajı bu :D geçenlerde 14.3ten 14.4 geçmeden önce başka rom deniyim dedim ,denemez olaydım halfbrick oldu akla karayı seçtm düzeltene kadar:D
önce kernel attım,sonra eskilerden wanam'ın stabil bi rom'u vardı onu attım zarzor duzeldi:D
Bu oyunu kurun oynayın başka bir şey demiyorum.
Oynadığınız tüm araba yarışlarından gerek grafik gerek oynanabilirlik olarak çok üstün bir oyun.
Açıkçası böyle bir oyunun nasıl ücretsiz olduğuna şaşmış vaziyetteyim. Demo sürüm falan da değil.
Buyrun:
Not: oyunu kurduktan sonra yüksek mb de sanırım 170 mb gibi bir güncelleme yapacak wireless olursa daha hızlı yüklersiniz. Bu güncellemeyi yapmalısınız. Yoksa oyun açılmıyor.
Bu arada 3d ve görseli yüskek bir oyun. Ben Note2 de oynuyorum sorunsuz problemsiz ama
düşük specli telefonlarda ne olur bilmem.
https://play.google.com/store/apps/d...a.games.r3_row
sony mobile sitesinde telefon modellerinin fotolarındaki saatler hep aynı
sony ericsson modellerde x8 hariç tüm telefonlar 11:55 i gösteriyor
xperia s ile başlayan sadece sony olan telefonlarda ise saat xperia go hariç hep 10:35
not:işsiz de değilim halbuki ama nerde bir sony xperia fotosu görsem saat hep 10:35 sanki yaa dedim ve baktım hakkaten öyleymiş :D
Bilgisayar bile formatlamayi bilmiyorken gozu kararttim, root,bootloader kilidi kirma ve yeni rom yukleme islemini hic hatasiz yapabildim
Xperia s'e cm 9.1.0 yukledim.telefon kendine geldi ve calismayan hicbisey yok
Şimdi çok saçma gelecek belki ama kafayı yemek üzereyim galaxy s3 yüzünden.
2 haftadır sürekli takılma donma res atma tuşları algılamama saçma sapan hareketler yapma gibi huyları çıktı arkadaşın.
Android kullanıcısı 3 arkadaşla daha konuştum ne tesadüfse onlar da 2 haftadır bu tip sıkıntılar yaşıyormuş. :)
Var mıdır bu tip sıkıntılar yaşanlar orjinal rom ile ?
Telefonu 0 lamak çözüm olacak muhtemelen ama yedekleyip sıfırlamaya bile üşeniyorum şuan :D
Dağda doğada şehirden uzakta kullanabileceğimiz keşif amaçlı iyi bir gps programı arıyorum s3 için tabiki beleş :D önerebileceğiniz bir program var mı?
4.1.2 TR 4.0.4e göre nasıl kullananlar yorumlayabilir mi?
Note 2 icin olmazzsa olmazlar :) ? Note2 ciler ne kullanıyor acep
Özellikle Note 2 için değil tabi ki ama video player olarak BSPLAYER kullanıyorum.
https://play.google.com/store/apps/d...oid.free&hl=tr
Netten otomatik altyazı bulma özelliği ile beni mest ediyor.
babamda note2 var , bende android kullanıyordum ama unutmuşum.Free bir kota sayacı programı söylermisiniz? dog lu mog lu bişey vardı da unuttum , bulamadım.
Paketim var diyip duruyor , 3g sürekli açık.Ay bitiminde görücek paketi :D , Bari bidahaki ayları kurtarayım.
3g watchdog var guzel olarak
Arkadaslar buraya yaziyim konu acmak gereksiz geldi :) su an galaxy s4 ile htc one arasinda gidip geliyorum com kafam karisik bana yardimci olabilicekmisiniz :) yaklasik 2 yildir iphone serisini kullaniyorm ne gibi zorluklar beni bekliyor 2. Soru olarak :)
4.1.2 yükledim bende galaxy Wonder'a. Biraz sorunla karşılaştım, google play'i açamıyordum felan. Şimdi döndüm eski sürüme.
bende sg s2 de 4.1.2 TR güncelledim. telefon biraz şişti gibi. menüler filan daha güzel görünüyor.
Edit: telefonu sadece yormayan bir kullanıcıyım.
Edit: Sorumun cevabı başka konuda varmış.
Note 2 kullanıyorum, ilk kez androidli telefonum oldu. Antivirüs gerekli mi acaba
AVG Tavsiye ederim. Googleplay'da ücretsiz.
İnstagramı ıphoneda kullanırken çok rahat yana kaydırınca profilden fotoğraflar değişiyor ama s3'te yok bu özellik.Yana kaydırınca değişmiyor.Var mıdır bunun aç kapa ayarı vs ?
şu SONY XPERIA P cep telefonumun şarj sorunu ne olucak merak ediyorum :)
DS battery Saver kullanıyorum.. etkili değil gibi. anlamadım ben bu şarj olaylarını,
yardım edicek var mı ?
Not: telefondan anlamıyorum. :) sorunu nedir bilmiyorum hatta :D
Huawei kullanıyorum. Ascend P1.
Bb ve Apple'da 3G kapatılabiliyor. Androidlerde de bu işlemi yapabiliyormuyuz? Yapabiliyorsak adımlar nelerdir?
Samsung S4 için söylüyorum, diğer androidlerde de benzer olsa gerek..
Ayarlar - Bağlantılar - Diğer Ağlar - Mobil Ağlar - Şebeke Modu - Yalnızca GSM
Yapılırsa 3G kapanmış, sadece 2G yani EDGE açılmış olur..
Menünün açıklaması ise;
GSM / WCDMA ( Otomatik Bağlantı ) : 3G ve 2G
Yalnızca GSM : Sadece 2G
Sadece WCDMA : Sadece 3G ( 3G'nin olmadığı, sadece EDGE sinyalinin olduğu yerlerde telefon veri alış verişi yapmaz )
Ben o kadar kurcaladım demek ki doğru yeri bulamamışız.
2G'den bağlanırken ki hız 3G'ye göre çok mu yavaş?
http://www.hizliresimyukle.com/image...5/21/wxRD2.png
Web Sayfası gezinimi gerçekten yavaş... Ancak notification ve maillerde yavaşlık farkedilmiyor...
Skype kullanan varmı ? Çözemedim
Adam gibi calisan tv uygulamasi varmi bildiginiz arkadaslar ?
Tvgo kullanıyorum iş görür.
Sorularım biter mi ? Bitmez :D
Evet efendim.İnstagramda ufak smiley'leri göremiyorum kalp koyuyor zart zurt bende onlar çıkmıyor.Ve iphonelarda olan instagramda ekranı kaydırdıkça fotoğraf değişmesi olayı olmuyor.
Var mıdır çözümü ?
Instagram'ın android için yaptığı app o şekilde olabilir, iphone'da nasıl oluyordu hatırlamıyorum.
Fbook'ta android ve iphone arasında farklılıkları var