Bu S3lerde en kaliteli hızlı rom hangısıdır acep kendı romunu hıc begenmıorum ana ekran falan cok dandırık gelıyor..
dıger romlara bakınca bu resmen turkiye paketı bmw gibi bombos arakdas.
Printable View
Bu S3lerde en kaliteli hızlı rom hangısıdır acep kendı romunu hıc begenmıorum ana ekran falan cok dandırık gelıyor..
dıger romlara bakınca bu resmen turkiye paketı bmw gibi bombos arakdas.
görüntüyü değştirmek istiyorsan launcher kullan,rom sadece görüntüden ibaret değil
GoLauncherEX kullanabilirsin.. güzel temalar yüklenebiliyor.. blackmart alpha diye uygulama var tabi store dan bulamazsınız.. ücretli biçok uygulamayı indirip kullanabiliyorsunuz.. golauncher ın ücretli temalarını ordan indiriyodum herzaman :)
Androidler için 0-100 hızlanmaları falan ölçen güç ölçen bi uygulama var mı kullandığınız ?
Telefonum Galaxy R.. çok sık kendini resetliyor kilit ekranına geliyor 2 antiviruse tarattım birsey bulamadı yardım edin :(
Arkadaşlar bu ürüne, uygulama falan nasıl yükleyebilirim android ? Kullanan var mı ,tablet vs kullanmadım daha önce, 1.sınıf teknoloji özürlüyüm.Ne yapabilirim bununla ?
Pc'ye bağlayıp uygulama yükleyebilir miyim usb baglantısıyla falan ?
http://c1209.hizliresim.com/11/6/cr07g.jpg
Hocam.Uygulamaların içinde Google Play Store var.Oradan Google hesabın ile uygulamaları indirebilirsin.
Günaydınlar, sabah sabah bi soruyla geleyim size:)
1 haftadan fazladır Galaxy s3 kullanıyorum. daha önce splus a rom felan yüklemiştim ama. buna henuz denemedim.
Dünde bi arkdasım 2. el olarak s3 aldı içinde costum rom var. sarj inanılmaz güzel gidiyor diyor daha telefonu görmedim romun yapımcısınında adı vs yokmus bilgilerde.
Şimdi bana sarj süresi biraz daha uzun giden veya sizin kullanmakta oldugunuz bir rom varsa. Söyler ve yüklemekte yardımcı olurmusunuz acaba :)
galaxy s3 telefonum geldi, sim card girmiyorr içine, kenarlarını kestirmek gerekiyor kanımca.
içinde bazı uygulamalar var, ne özelliği var bu s3 ün yüzümü filan tanıyor mu? taklalar atar mı adeta?
s3 micro simcard ile çalışıyor ozan
sim cardı kestirsem olur dimi kenarlarından
konuya ilk yazışım iphone yanında bitanede motorola xoom 2 media edition aldım sırf obd yi kullanmak için :) yanlız aldığım için android 3,2 sürümü bunu 4 e nasıl yükseltirim bide özelliklerini kısaca yazarsaınız sevinirim :)
s2 'nin şarjını uzatan bir rom veya bşka birşey var mı acaba :D çok az gitmekte bu aralar :D