Telefonda beyazsa kılıf çok uyumlu olmuş
Printable View
Beyaz telefonum :D cok ciksim beyaz gunes gozluklerimde var
Beyler herhangi bı android telefonda , herhangi bi custom romala ;; şöyle 3 4 gün yada fazlası batarya ömrü deneyimi yaşayan arkadas varmı aramızda ???
Standart rom mu ,,pil tasarrufuna dayalı , işlemciyi vss yi kısan bı rom mu?
Rom'suz S3 kullanmak ile donsuz *** gezdirmek arasındaki fark nedir ?
S3'üm fabrika çıkışı sadece ön camda 2 numara film var. İlla rom atmam gerekiyormu ? Nasıl natılır ne işe yarar ?
farklı rom yüklediğin zaman,orjinalinde olmayan bazı kısayollar geliyor tema değişiyor.daha kullanılabilir hale geliyor farklı özellikler ekleniyor
orjinalinde olan buglar falan gideriliyor rom geliştiricisi tarafından
kısaca telefonun orjinal rom'u modifiye ediliyor.
rom sonrası daha performanslı ya da daha az şarj tüketicek şekilde düzenliyebilirsin ayarlarını falan
olmazsa olmaz birşey değil,kişisel tamamen
ben uğraşmayı sevdiğim için uğraştım bir süre şimdi orjinale döndüm
ama telenu root yap kesin,çünkü arka planda çok çalışan gereksiz uygulama var
game hub,social hub vs vs onları etkisiz hale getirebiliyorsun
bunlar gereksiz yere çalışıp ram kullanıyor,internete bağlanıyor falan
google maps'i devre dışı bıraktım mesela çünkü devamlı aktif,devamlı bir internet kullanımı var ve şarja büyük etkisi var.
Bı nevi remap :D
İPad den feci memnunum ama bu ara tekrar göz kırpıyorum androide ,, bakalım bakalım noolcak :D
Go'nun task killer falan vb programları ne derece işe yarıyor sence, denedin mi hiç? Ben kullanıyorum ama arka planda güya iptal ettiğim program hala çalışıyo gözükebiliyor..
Root atmadan şu pil ömrüne fayda sağlayacak herhangi bir işlem var mı? Programların internet kullanımını nasıl engelliyoruz :D
Bu arada akşam forzada kapışalım mı :cool: :D
aynen kısaca remap:D
hallederiz görüştüğümüzde
advanced task killer kullanıyorum ben,telefonun orjinalinde olmayan sonradan yüklenenleri kapatıyor ama işte google maps,game hub,social hub tarzı hublar ve sistemle entegre çalışan uygulamalar kapatılsada çalışmak zorunda olduğu için tekrar açılıyor
Root atmadan ekstra fayda sağlıcak program yok bence,root'un zararı yok çekinme yapmaktan.
Aynen kapışalım akşam:D
Edvans Task Kilır kurdum şimdi dünya kadar şey çalışıyomuş hepsi kapattı :D ama şimdi yine baktım çalışanlar var bunları nasıl manuel hala getirebiliriz ?
iphone'a göre daha çok nette kalıyo bu alet
ana ekrandan sildiğin sadece kısayol:D
sistem dosyası olduğu için rootlamadan sildirmez
işte dediğim gibi,atıyorum google maps'i kapatır ama o daha sonra yine açılır
ama senin sonradan kurduğun herhangi bir programı kapatır ama açılmaz
advanced task killer ayarlara gir
auto kill level:crazy
auto kill frequency: when screen of
yap
iphone'da giriyordu bu kadar ama böyle detaylı göremiyorduk:D
Samsung galaxy tab 10.1 kullanan var mı?((p7500)) İPad den daha geniş ekranli ve en onemlisi telefon özelliği var , yani ikinci bı cihaz taşımama gerek kalmayacak bı alet.Bi senedir İPad kullanıyorum ve surekli yanımda taşıyorum , boyutta bı sorun yok.((musterilere gorsel sumunu icin surekli buyuk ekran bı alet şart.telefon ciddiyetsiz oluyor oyle bı durumda))bluetooth kulaklıkla telefon olarak kullanılır.Ama islemcisi hızı ekrani vss İPad den teknoloji olarak ileri mi geri mi? İPad i aratır mı?
Yine buyuk ekran , İPad den aşağı kalmayacak ve telefon ozellikli ne var piyasada?
galaxy s3 orjinal sistem ile 2 gün 11 saat 32 dk 22sn gördüm şuana kadar :D