Bende note2 de denedim hoşuma gitti
Teşekkürler
Printable View
Yahu şu s3 şarj sorununa çözüm bulunmadımı yazılımdı 4.2 falandı bişeyler vardı ?
arkadaşlar bana arama ve sms engelleyici program lazım.... benı aradıklarında ulasılamıyor veya bu no kullanılmıyor gibi uyarı vermesi şart...
swiftkey rezalet ya
eski versiyonlarında yazdığım kelimeleri algılar anlardı artık öyle bir durum yok
experia s e root uygulamasını nasıl yaparım veya onerırmısınz
swiftkey'in çalışan en iyi sürümü ;http://dosya.co/ggslm2uqesz2/SwiftKe...t.com.apk.html
dropboxtan atıp kurabilirsiniz.
kurduktan sonra güncelleme çıkıcaktır.
güncelleme yapmayın
eyvallah müdür
ohh be Allah razı olsun valla 10numara oldu swift key şimdi eskisi gibi, son hali cidden rezalet!!
Rusya güncellemesinden sonra CSC'm SER oldu.. Bunu Türkiye haline nasıl getiririz?
ser kalsın bir sıkıntısı kı yok ki
Şöyle ki; evet normal kullanımda yok. Lâkin Türkiye için herhangi bir güncelleme geldiğinde bunu alamıyorum. İlla Rusyaya bir güncelleme gelmeli alabilmem için. Türkiye güncellemesini almak istersem de Sammobile'dan Türkiye son Rom'unu indirip onu odinle flashlamam gerekiyor.
Bu ufak bir sorun, asıl sorun ise telefonda herhangi bir arıza olursa servisin salt kıllık için TUR olmayan cihazlarda ( Sayaç 0 olmasına rağmen ) sorun çıkarma olasılığının olması..
android için kullanışlı ücretsiz navigasyon uygulaması tavsiye edebilirmisiniz?
Odinle Sammobile'den indirdiğim Rusya sürümünü attım.
Mantıken ben de öyle düşünüyorum.. TUR olan ROM, Rusya sürümü yükleyince SER oluyorsa, tekrar Türkiye sürümü yüklediğimde TUR olmalı.. Lâkin biraz araştırdığımda olamayacağı yönünde yorumlar gördüm, deneme fırsatı da henüz bulamadım / sağlamlığından ve stabilliğinden %100 emin olduğum Türkiye ROM'u bulamadım..
Odin ile attıysan değişmesi normal, arkadaşımın Çinden aldığı FRA olan telefona TUR surum attığım halde değişmemişti.
Değiştirmek için şöyle bir yol var.
Bak buraya bir.
GALAXY S4 CSC KODU NASIL DEGISIR - Galaxy S4 Android Genel Bölümü
sa 3 4 sene iphone 4, 4s ve 5 kullandıktan sonra. galaxy s4 aldım 1 hafta önce yani ios dan androide geçtim şimdilik bazı ufak tefek şeyler dışında sıkıntım yok alıştım sayılır ama android den hiç anlamıyorum. nette bazı şeyler bularak bi kaç degişiklik yaptım teli hızlandırmak için touchwiz fln gibi geliştiriciden bazı şeyleri kapadım. daha başka ayar vs bişey bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.öneri tavsiye olarak pm atarsanız sevinirim.
Spigen'i alabileceğimiz online satış haricinde mağaza var mı?
htc one v artık çıldırtıyor beni sms mesajlara bile 5 dk da giriyor açıyor içinde olan 2 sms var sadece ! çıldırttı beni. etmediğim küfür kalmadı. Help valla help billa. İOS'un gözünü seveyim.
kıçı kırık facebooku açmak içinde çok bekliyoruz kısacası çok yavaşladı illa fabrika ayarlarına mı geçirmek lazım?
abiler note2 bir haftadır günde 4 5 defa kilitleniyor.. batarya çıkar tak perişan oldum :( çözüm ne olabilir
3senedir android kullanıyorum bu son dönemde artık illallah ettim .
ortalama bir yıl kullanılan andorid artık belli yerden sonra takılmalara başlar.
abuk subuk şeyler yükle çıkar tak falan filan bunlar zamanla kasılmalara neden olur.
bunun çözümü şu 6 - 7 ayda bir yedek alıp wipe yapmak ;)
ayrıca son sürüm çıktı diyede çart diye yüklememek gerekir.
misal galaxy note galaxy s2 ve s3 jelly bean kaldırıcak cihazlar değildir kanımca.
jelly bean dediğiniz sürüm zaten kendi başına çalışırken zaten başlıbaşına 700-800 ram yiyor.
bu saydım telefonları rami zaten bu kadar.
bende note varken 4.0.4 ten yukarı çıkarmamıştım ve gayet stabil çalışıyordu alet ;)
Arkadaşlar işe yarayan güzel ugulamaları paylaşabilirmisiniz kulananlar. İlk sayfalardan bakındım ama ***** 154 sayfa olmuş tek tek bakamadım.
Örneğin Sleep'n droid :uyurken çıkardığınız seslere ve hareketlerinize göre nasıl uyuduğunuzun istatisdiğini çıkarır. gibi bi uygulama vardı ama ben onu bulamadım. Bunun gibi şeyler...
Birde arkadaşlar güzel makas ounu varmı androidde bildiğiniz.
yav bir de iphone kullanırken itunes'daki uygulamalar falan sürekli güncel olurdu hep yeni uygulamalar, oyunlar gelirdi fakat android markette öyle değil, liste hiç değişmiyor hep aynı yani uygulama olsun oyun olsun bunların çeşitleri falan apple'dakilere göre çok çok az ya
android tablette iyi bence telefonda hafif işler yapdınmı sıkıntı vermiyor.. ben tablette arabadada kullanıcam ilerde obd2 üstünden koordinasyonlu bence herkesin yapması gerekli çokda ucuz 150-200 tl ye 7 inc öne ibr tablet alıcam hud appleri,gps appleri,dvr kayıt app leri,obd2 app leri doldurucam :) aux kablosuyla teybe bağladınmıda çiçek :)
Yarim saat önce 109mb lik bir güncelleme geldi ben degisim goremedim 4.1.2 devam ediyor
trim özelliği zaten rootla kafayı kırmış kişiler tarafından bayadır uygulanabiliyor.
fakat ne yazıkki çözüm değil.
zaten trim dediği şey ; ram'da yer tutan şeylerleri temizlesi denilebilir basitçe.
4.3 ilede ilgili süper bir beklentiniz olmasın nexusta ortamala 1 aydır android 4.3 kullanıyoruz.
Bu dosyayı telefonuma indirip güncelleme yapmak istiyorum ama download dediğim zaman 832mb yazıyor ama saatlerce indirilen herhangi bir dosya yok. Sebebi ne olabilir ? upgrade.rar adlı dosya bekliyor...
EmotionUI