güncelleme yapıp öyle dene bence 4.4.2 ye geçersen belki düzelebilir.
Printable View
4.1.2 ye root atamadim bir turlu, var mi bildiginiz farkli bir yontem? Cihaz: Motorola xt910
Sabahtan beri çıldırıyorum bi rom bulamadım içerisinde türkçe dil içeren.telefonumun modeli note 3 N900V modeli bu rus romu falan diyorlar ama bi türlü bulamadım bana bi yardımcı olun lütfen
Benim chacha'yı rootlayıp custom rom kurdum (aslında stock rom, gereksiz uygulamalar kaldırılmış sadece) Superuser yetkim falan herşeyim tamam. Hiçbir sorunum yok fakat youtube çalışmıyor. Server kaynaklı bir problemi var sanırım uygulamanın. Güncelledim fakat sorun çözülmedi. Varmı bu problemi yaşayan?
sammobile.com'da N900V için sadece Amerikan firmware'ini bulabildim. Sanırım o model için türkçe desteği yok. Ama xda-developrs gibi forumları soruşturmak lazım diğer modellerin romları yüklenebilirmi diye.
Benim htcnin de Tr desteği yok. Morelocale 2 den dil paketi şeklinde indirip Türkçe yapıyordum. :)
millet telefona format attım hazır elim değmişken rehberide düzenlemek istiyorum, eski telefonumdan s4e aktarırken bütün numaralar (ev iş cep ve maiiler ) tek kişiyken, aynı isimli birbirinden bağımsız kişiler gibi (aynı isimden 5-6 tane var ) görünmeya başladı...
bunu düzenleyebileceğim bir program var mı acaba ??
Tabletlerinizin tamirini kimlere yaptırıyorsunuz arıza yaparsa olurda elinizden düşerse dokunmatik ve lcd panel kırılırsa onarımlarını yaptırdığınız bir yer varmıdır _?
amacım ben yapıyorum gelin bana yaptırın demek değil ama elimden geldiğince yardımcı olmak isterim, fiyat sorabilirsiniz yedek parça konusunda yardımcı olabilirim.
bende s3 var sanırım bozulmaya başladı karşı taraf arıyormuş ama benim telefon çalmıyor eşim 5 kere aramış telefon onda çalıyor gibi görünüyor ama hiç bi tepki yok böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu daha önce
gmaile numaraları yedekliom ama gmailde numaralar gözükmüyor, telefondan gmail rehberi seçtigimde numaralar gözüküyor
S3 telefonum var. Ekranı kırık. Satmam lazım. Para gerekiyor bitik fiyata telefoncuya vereceğim.Ama içinde bütün uygulamalar,facebook,instagram vs açık. Ekran kırık olduğu için hiçbişey gözükmüyor(cam değil ekran)..
Bu uygulamaları,fotoğrafları,hesapları nasıl silebilirim ?
Biraz aciliyeti var,yardımcı olursanız sevinirim.
Pendik tarafinda isen bir yer tavsiye edebilirim
Note 3 30 mblık bir güncelleme geldi.Bilgisi olan var mı ?
Note 2 icin 480 mb guncellestirme gelmis indiriyorum suan 4.4 sürüm
swarmapp, 4sq nin gelişmişi mi nedir bilgisi olan var mı ?
telefon donmaya başladı rom atsam geçermi basit olarak rom nasıl atılır?
s3 yurt dışı kullanıyorum
yurtdışı ve imei olayına bağlı olarak rom atınız. Yoksa uçabilir şebekeniz. :)
Pasaport kaydı dışında bir yolla şebeke aldıysanız cwmden recovery modla sıfırlayınız.
Eğer pasaport kayıtlıysa, normal telin recovery moduyla formatlayınız.
Note2 de su an 4.1.2 kullaniyorum, sebebi ise kayit olayini ***** yolla cozulmesi. Bunu 4.4'e nasil upgrde edebilirim imei uçmadan? Ya da bunun yapilmasinin piyasasi nedir? Cunku android cok karisik bir dunya :)
Ekranı kırık s3'ü tamir ettirmeye karar verdim. Sadece cam değil komple ekran kırık. bunu en uygun fiyata nerede yaptırabiliriz ? Var mı tanıdık bildik yer ? Uygun fiyata derdimizi çözecek ?
iyi bir hız ölçer programına ihtiyacım var model aracın hızını ölçücem de var mı bildiğiniz bi program?
s4 telefonumun güncellemesi var güncelleme yaparsam rehber vs neler kaybolur ?
Bir işlem sırası olacak olursam nasıl yapayım güncellemeyi. Telefonum 6 aydır kullanmıyordum yeniden kullanmaya başladım o yüzden biraz hatırlayamıyorum Android'i.
Ben de aynı şekil note 2 kullanıyorum. Orijinal candır diyordum sürekli. Root bile yapmazdım. Son 2 aydır root Custom rom filan sonu gelmiyor. Şu anda Mr. Luong v3.9 (4.4.2) kullanıyorum. 240 dpi yaptım. Hız desen süper note 3 özelliği olan air Command var. S5 özellikleri desen var ( arama sırasında üstten pencere inmesi vs) imei silinmiyor. Yalnız şebeke gidiyor onu da Modem dosyasıyla hallediyorum. Tavsiye ederim :)
http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/a5ahysuh.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/e6yhyber.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/3ubyhyza.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/gudana4y.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/arete8eq.jpg
Operatör adının bimcell olmasına ve cihaz kodunun SM-G900F olmasına aldırış etmeyin :)
beyler bende htc wildfire s diye bi telefon var.
pek akilli sayilmaz ama isimi goruyor.
daha yeni vs birseyler alamam, durumum elvermez, zaten para da veresim yok :)
neyse..
bu aleti nasil root mudur nedir ondan edebilirim?
4sq fb vs calissin yani en azindan. whatsapp kullaniyorum o konuda epey isimi goruyor ama fb falan calistirinca aninda hafiza cort.
programlarin cogu da tasinmiyor hafiza kartina bu pislik telefonda..
sanirim root edince bu durumlardan kurtulabiliyormusum dogru mudur?
dedikleirn mümkün
yesilcin.com un forumunu karıştır biraz bulursun illaki bişeyler
Turkcell "T" serisi akıllı telefonlarıyla akıllı telefon pazarında yer almaya devam ediyor. Turkcell'in T serisi akıllı telefon ailesinin son üyesi ise bugün tanıtılan Turkcell T50 oldu. Turkcell'in bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirdiği etkinlik ile ülkemizde bir operatörün hazırladığı ilk 4G'li telefon Turkcell T50 resmen duyuruldu.
Turkcell T50'nin özellikleri ise şöyle;
- 5 inç HD ekran(1280x720),
- Qualcomm 8926 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci,
- 1 GB RAM,
- 13 MP arka kamera,
- 2 MP ön kamera,
- Android 4.4.2 işletim sistemi,
- 16 GB dahili depolama alanı,
- 2.300 mAh batarya,
- 130g ağırlık
Turkcell bu üst seviye özelliklere sahip akıllı telefonun fiyatını ise 699 TL olarak açıkladı.
Turkcell T50'nin en dikkat çeken özelliklerinden birisi de kılıfları. Özelleştirilebilir kılıflara sahip olan Turkcell T50'nin kılıfları kişi tarafından Turkcell'in internet sitesi üzerinden tasarlanabiliyor. Sonrasında ise bu kılıflar adresinize postalanıyor.
Ayrıca hızlı şarj özelliğine sahip Turkcell T50, 480 dakika yani 8 saat konuşma süresi sunuyor. Telefon stand-by konumda ise 240 saat kalabiliyor. Turkcell T50'nin ilk partisi ZTE ile Çin'de üretilecekken, sonrasında ise Vestel ile ülkemizde üretilecek. Cihazın Haziran ayı içerisinde satışa çıkması bekleniyor. Tüm bunların yanında ülkemizde 4G'nin 2015 yılı içerisinde kullnılmaya başlanması beklendiğini de hatırlatalım.
ya bu android'de iphone'daki gibi not yazdığımız bi program yok galiba. mesela kopyala yapıştır yaptıgım yazıları kayıt edemiyorum