Android telefonun donma sorunları için neler yapabilirim, özellikle wifi bağlantısını bazen açerken donuyor. Telefon maxiplus 5
Printable View
Android telefonun donma sorunları için neler yapabilirim, özellikle wifi bağlantısını bazen açerken donuyor. Telefon maxiplus 5
apple da navturk kullanıyordum navigasyon çok memnundum, android te deneyen var mı? fiyatı da ucuz, androidtede başarılı ise alıp kullanayım
kitkat ne zman gelecek yahu g2 ler için
galaxy s4 tr için de henüz gelmedi ne zaman gelir bilen var mı ?
rootlucam en sonunda bıktım şarj olayından s4 için stabil sorunsuz rom kullanan var mı ?
geniş geniş rootlayın orjinale donmesi maksimum 5 bilemedin 10 dkınız almıyor sıkıldıgnnızda
ben s3 kullanıyorm slim rom ile 1-2 sayfa oncelerdede yazmıstım
xperia z ye kitkat ne zaman gelecek mart ayı içinde deniliyordu ama. Sırf bu yüzden telefonu rootlayamıyorum.
Arkadaşlar s3 le takas düşünen var mı?
Bir arkadaşım s3le takaslı note 2 bakıyor da, konu açmak istemedim.
bu arada kitkat 4.4 gelmiş note 3 lere bilginize..
İndiriyorum bakalım neler değişecek
Alıntı:
Samsung'un Galaxy Note 3 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi kapsamında telefona sunduğu yeniliklere değinecek olursak; genel performans artışı, daha hızlı arayüz, durum çubuğu simgelerini beyaz renge bürünmesi, yatay konumda geliştirilen klavye, kilit ekranda kamera kısayolu ve tam boyutlu albüm kapağı desteği ve kablosuz yazıcı desteği.
s4 te daha tık yok :D
note 3 e flash player nasıl yükleriz..varmı yapan..mutlaka kullanmam gerekiyor.
Flash player arsivine girip ordan android 4. Surum olani yukle dene bi
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...46246386_n.jpg
Bugün duyuruldu :)
460 mb'lık bi güncelleme buldu 4.4 mü o ??
Note 3 şarj durumunuz nasıl ? Bende bi tık iyileşme var.
note2 kullacıları olmassa olamz programlarınız nedır
edit yanlış konu...
discoverye güncelleme gelmiş...
Diger konuyada yazmistim buraya da yazayim belki detayli bilgi verebilecek olan vardir note 2 kullaniyorum hala guncelleme gelmedi 4.1.2deyim hala güncelleme kontrol ediyorum en yeni güncelleştirme ler yüklendi diyor acaba telefonumda mi bir sorun var?
twitter için ne kullanıyorsunuz gençler, sağlam program lazım telefonu piç etmeyecek :D
psiphon kullanıyorum ama p.ç eder mi bilmiyorum :D
Yav benim radyo cortladi ya. Bu problemi yasayan var mi ? Telefon s3
Ithal edilen ulkeye gore bolgesel geliyor guncellemeler bazisina hemen bazisina gec dusuyor
güncelleme gelmeyenler pc'den kies ile baglayıp denesin birde muhtemelen görücektir ozaman
kurulum işlemi:
http://skp.samsungcsportal.com/integ...te=tr&seq=9892
veya
Kies ile Android güncellemesi nasıl yapılır? | Hasan Yılmaz
buda kies
http://www.samsung.com/tr/support/us...tware/SWUP/JSP
Bana da bu sabah geldi güncelleme S4 icin, ciddi değişiklikler bekliyordum bir cacık göremedim.
Neler değişmiş tam olarak bilen var mı?
Bu telefonun ölü renkleri beni baydı artık, klavyesi mesajlasması vs...460mb dosya cıkartıyorsun su menüleri, arayüzleri, sesleri duvar kagıtlarını vs bir değiştirin de telefon yeni gibi hissedelim anasını satıyım...IOS daha iyi bu konuda, adam mutlaka birseyler ekliyor değiştiriyor.
Yeni güncelleme ile Android 4.4.2 Kitkat'ın getirdiği avantajların yanı sıra, Samsung'un Note 3 güncellemesi ile birlikte de sunduğu bir çok özellik Galaxy S4'e de gelmiş durumda.
- Bildirim çubuğundaki simgelerin beyaza bürünmesi,
- Genel stabilite artışı,
- TouchWiz arayüzünde ufak çaplı değişiklikler,
- Yatay konumda çok daha rahat kullanılabilen klavye,
- Büyük bir performans artışı,
Gibi yenilikler getiren güncelleyi, Cihazını Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleştirmeleri bölümünden güncelleyebilirsiniz.
bilgisyarına indiriyosun takıyosn oda güncelleme kontrolu yapıyor baska bişey yok :) orjinal samsung yazılımı itunes gibi düşün :)
ben memnunum buarada ios gibi renkli renkli cizgi film kıvamında olması yerine böyle olması daha güzel hatta ben üstüne simsiyah yaptım :D
bide şu şarj olayına çözüm bulsalar s4 te :) 18-20 saat sürmeden kaput oluyor :)
root lıcam ama emin değilim :D
Şu bildirim çubuğundaki simgelerin beyaza bürünmesi olayı nedir? Ben beyaz biyer göremiyorum :D
Sarj yüzdesini gösteren yer yeşildi güzeldi orası beyaz olmuş ordan mı bahsediyor? :)