beyler one x plus kullanan var mı forumda
1.7 ghz işlemci ve 4 çekirdekli baya artısı var
iphone 4s verip almak mantıklı mı sizce
beyler one x plus kullanan var mı forumda
1.7 ghz işlemci ve 4 çekirdekli baya artısı var
iphone 4s verip almak mantıklı mı sizce
Anlık değerim budur günlük kullanışım 4.1.2 biraz çabuk bitti gibi geldi ama bilmiyorum CustomRom' a da geçmek istemiyorum bunun duruşu kullanışı daha bir hoşuma gitti biraz kasmalar yapıyor galiba Test sürümü olmasından tam entegre edemediler ama iyi bence sadece Şarj hızlı indi
![]()
galaxy note ile 4.0.4 Alman sürümünden dün yayımlanan 4.0.4 Türkiye sürümüne geçtim. ne varsa toprağımızda var. Almana göre baya hızlandı telefon. şarj olayı nolcak bakalım artık.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
S3 su an cogu arkadasimda var ve sunu soyleyebilirim 4s daha seri bir telefon kesinlikle s3 surekli gereksiz yerlerde takiliyor cok sinir bozucu ve cirkin bir telefon
One x zaten hizli bir modeldi simdi one x + cikti 1.7 ghz ve islemcisi daha iyi 4+1 cekirdek sanirim degisik br model olmusekran kalitesi zaten cok daha ustun s3den youtube videlarini izledim iphone5 ile hemen hemen ayni gibi hiz olarak
Sahibindende 1500tl civari one x + daha kvk tr cihazlari yok sanirim one x ise 1100-1200 tl sifiri kararsiz kaldim aslinda 4s den de baya memnunum ama one x+ kullanicisi olsa yorumlarini ogrenirdik
android de iblaclist de.. arama engellediğinde karşı taraf 1 kere çalıyor vede meşgule atıyor..
sms engellemede ise sms leri görüyorum karşı taraf iletildi raporu alıyor. bende sms leri görüyorum ama sms kutusuna değil dosyaya atıyor..
başka yolu yok değilmi ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
eminim içinizde yapanınız olmuştur,lütfen yardım edin, fikir verin
gb'den ics'ye geçmek istiyorum ancak çok fazla sorun yaşandığına dair yorumlar var.. sizce ne yapmalıyım?
ben yapmaya çok istekliyim ancak şu anda sürümden de telefondan da çok memnun olduğumdan dolayı sıkıntı yaşama ihtimali gözümü korkutuyor..
telefonum xperia u, fikirlerinize ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler![]()
rahat ol, yap gitsin.100 kişi kullanıyorsa telefonu problem yaşayan 10 kişinin 9u yazıyor ama memnun kalan 90 kişinin 5i yazıyor ve insanda bir korku oluyor tabi
ics şöyle sorun böyle sorun dediler xperia s için.yükledik bambaşka bi telefon oldu.hatta kardeşim solayı aldıktan 2 gün sonra ics ye geçti.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
bir arkadaşım s3 e 4 1 2 nin test sürümünü yüklemiş çok memnun olduğunu söyledi. note 2 de bulunan ekranı 2 ye bölme ve ayrıca kamera ile 360 derece foto çekme özelliği varmış. bildiğiniz mini note 2 gibi olmuş![]()
Abi çağrı yöneticisi diye bir program var google play store'da mesajın geldiğini görmüyorsun herhangi bir bildirim yok direk programa düşüyor programın içinde görünüyor bunun dışında geçen gün avast mobile security yükledim onun menüsünde de var sms ve arama engelleme,onda da herhangi bir bildirim yok program içinde görüyorsun mesajları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)