arızalı yada düzgün çalışan note2 si olan var mı?
Printable View
arızalı yada düzgün çalışan note2 si olan var mı?
S4 lollipop i9500 için custom rom tavsiyesi alabilir miyim ?
Çoklu pencere seçtiğim zaman açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
GM Discovery 2 plus telefonumu pc ye yedeklemek istiyorum, neler önerirsiniz? daha sonra servise vereceğim.
Cihazın sorunu nedir?
Orijinal sarj aleti çalışmıyor, pil çabuk bitiyor ve bir de kaskosu bitiyor :)
nokia mı alsam falan derken Huawei p8 lite aldım. memnunum şimdilik
Cihaz P8 lite 2200mh pil
1bucuk saat mortal kombat
50dk falan da carx
http://i.hizliresim.com/rZ8jqP.png
Emmiler LG G2 telim var
orjinal şarj kablosu haliyle hepsiyle oldukça yavaş doluyor
geri kalan herşeyinden memnunumda yavaş dolunca dinden imandan çıkmaya başladım :D
işim dolayısıyla dışarıda sağda solda çok arayacak vaktim yok netten güvenilir orjin kablo alabileceğim bi yer var mı?
Valla kardeşim envai çeşit araç şarjı, orjinal samsung şarjları farklı kablolar ile neler neler denemedim
evde hep samsung şarjları olduğu için binbir türlüsünü denedim :) ama bi verim alamadım
2.1a yazan adaptörüm var daha iyisi var mı? ondan alayım olmadı benzinlikte falan varsa
yavaş dolması süre açısından dezvanataj ama, pil ömrü için çok iyi. note5'im hızlı şarj yüzünden pil ömrünü kaybetti.. yarım güne düşmüştü değiştirmeden önce...
MP3 indirmek için hangi programı tavsiye edersiniz ?
Kullandığım app bazı şarkıları yarım indiriyor :S
Lg g4 için 6.0 marshmallow güncellemesi yapan var mı? Bana güncelleme geldi de.. yapayım mı acep?
ben indirdim, batarya tüketimi arttı ilk göze çarpan mesela
s4 minim vardı sağlam hiç bir sorunu yoktu, yeni telefon aldım kartımı çıkardım takdım, daha sonra 1 hafta sonra s4 mini elime aldım, basdım acılmadı, sonra ekranda android filan yazdı yukleme sonrası acılmadı, şarzda almıyor pili şok filanda yaptım yok, başına gelen oldumu bu sorun ?
1 hafta bosluktan sonra acmadan önce Sarjda takılı bıraktınızmı hiç pili bitirmştir belki komple.
çünkü benimde oldu geçenlerde nerdeyse 1 senedir kullanmadıgım s3'ümü açtım bu şekilde ilk basta acıldı kapandı sarjı tutmadı biraz direndi ama canavar gibi calısıyor komple şarj olunca
G4 6.0 güncellemesi için biraz bekleyin arkadaşlar.
tüm uygulamaların güncellemesi tamamlanmadı henuz. Ciddi sıkıntılar yasanabiliyor ve şarj yarıya düşüyor diyebilirim.
Anlayan arkadaşlara bir sorum olacak samsung note 4 e windows kurmak mümkün yada başka bir android işletme sistemine sahip telefona ve 2 sinin aynı anda çalışması mümkünmü
Yanımda tablet taşırım derseniz ;
http://forum.donanimhaber.com/m_112383403/tm.htm
http://tr.aliexpress.com/item/Ainol-...451318400_6148
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_261205.html
Yeni gördüğüm bu seçenek var ne kadar güvenilir sağlamdır bilemiyorum tabi. note 4 kullanıyorum ben de ama hiç dual os kullanan duymadım.
GM Dıscovery 2 Plus telefonum var, ilk 1 ay sorunsuz kullandım daha sonra ekranın alt kısmı dokunmaz oldu. whatsappta felan bosluk bırakamıyorum yazarken.
Kalibre hatası gibi ama kalibre de edilmiyor . power + ses açma tuşuyla girilen menudende bi halt olmuyo anca format atılıyor.
azcık araştırdım 10 kişinin 8 i bu hataları almış, garanti desen tırt, bakmıyor formatlayıp gönderiyor.
düşünenlere tavsiye aman uzun durun. ben satmıcam kimseyi uğraştırmıcam az daha eskitiyim çekmeceye koyucam yeni bişeler bakıcam.
yanımda telefon harici bir şey taşımak istemiyorum çok sıkıldım sadece windows dan erişim sağlayabildiğim e ticaret panelleri var android ile giriş yapamıyorum ios yada android kullanan bir cihazı windows a çevirebilirsem bu sıkıntıdan kurtuacağım
Uzaktan masaustunu denediniz mi ? ben pcmi cok rahat kontrol ediyorum. özellikle kalem baya rahatlaştırıyor mouse gibi rahat kullanım sağlayabiliyorsunuz. Hem telefonun stabilliginden odun vermemis olursunuz.
https://chrome.google.com/webstore/d...enigjmpp?hl=tr
Arkadaşlar 650 TL civarında Android tablet bakınıyorum. iPad mini boyutları benim için en ideal boyut, o yüzden 8 inç civarı, özellikleri olabildiğince yüksek, marka takıntım yok, F/P cihazlarına sonuna kadar açığım, lenovo, asus vb. markalar olabilir. Ama exper, casper gibi markaların cihazlarını düşünmüyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Önümüzdeki hafta alacağım nasipse :)
T230 tab4 de kullanabileceğim gps den veri alan navigasyon programi apk link atabilcek varmı internetteki sygiclerin hepsi viruslu ve indirdiklerimi acmiyor
iyi akşamlar,
samsun s2 var da ,
whatsapp güncellemiyor telefon dolu diyo
telefonda, uygulamaları kaydetmek için seçim yapabiliyor muyuz ?
ya da, seçim alanları var mı ?
nasıl yapabiliriz
S2 kullanirken bende yasadim o sorunu. Sadece icindekilerinyedekleyip format atinca duzelmisti. Hafiza bostu ama surekli dolu uyarisi veriyordu..
Bu arada g3 icin 6.0 guncellemesi gayet stabil. Eskisinden daha hizli oldu telefon sanki. Ama sarja hic bi etkisini gormedim.
Kullanımı kolay bir müzik indirme programı önerisi olan varmı yani o kadar kolay olmalıki programa şarkı ismini yazdıgımda şarkı bulundugunda direk download yapmalı