youtube dan video linkini kopyalayın. http://www.youtube-mp3.org/tr linke girip,yapıştırın.videoyu dönüştür diyip download edebilirsiniz.yarım dk içinde iner.normal bir uzunluktaysa.
Printable View
youtube dan video linkini kopyalayın. http://www.youtube-mp3.org/tr linke girip,yapıştırın.videoyu dönüştür diyip download edebilirsiniz.yarım dk içinde iner.normal bir uzunluktaysa.
Eyvallah abi sağol (: Nişantaşındayım ben.
Müzik indiğinde üst toolbarı aşağı çekip tıklarsan müzik açılmayabilir.Telefon müzik bölümüne girip,müziği bulup zil sesi olarak seçebilirsiniz.Telefonunuz nedir marka model ?
Uzun zamandır android kullanmıyorum ama Myt diye bir program vardı müzik için, hala var mı bilmiyorum.
Asus Zenfone 2 mi iphone 5s mi?
Benim için kamera ve donmaması önemli. Oyun filan oynamıyorum sadece sosyal medya kullanırım bir de kamera
android müzik indirmek için MYT MP3 diye bir program var ama android marketten değil googleden bulup yükleyip izin vererek çalıştırmanız gerekiyor..markette yok bu program..
ismi aratıp buluyorsun ister dinle izler videosunu izle istersende indir hemte tek tık la. :)
arkadaşlar birde android cihazın dışardan müdahale edilip izlendiğini nasıl anlarız..s6 edge için bahsediyorum gözle görülür bir yavaşlama vs. hiç bir şey yok ama bu konuda biraz pimpirikliyim..varmı başka bir yolu izleniyor dinleniyormuyum vb şeyleri nasıl anlarım..format attım zaten ama mac adresi vs. bişeyle dışardan cihaza bakılabilirmi ?
Pcdeki idm gibi video indirme app var mi play store da? Baya lazim oluyor :)
İyi akşamlar,
Nete de baktım da bulamadım -
Samsung s2 var bi tane, indirmek istediklerimi hafıza kartına yönlendirmek istiyorum fakat bulamadım.
Bilen eden varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
beyler 6,0 güncellemesinden sonra wifi sürekli kopuyor..bunun çaresi nedir telefondan hiçbir şey anlamaz oldum masada boş duruyor :) wifi kopuyor sürekli
5.0 güncellemesindede wi-fi saçmalamıştı çekiyor gösterip girmiyordu, muhtemelen kısa zamanda minik bir güncellemeyle düzeltiyorlar yada kendiliğinden normalleşiyor
Beyler note 5 kullanıyorum ilk defa samsungdan memnjn kaldım bununda şarjı az gidiyor.
Tel 2.el garantili , sabah 10 da şarjdam cektim bugün cok az konusmama ve internetide keza az kullanmama ragmen şarj suan %39 note 5 ler böylemi yoksa yine bahtsızlıkmı?bir el atın gerekirse servise gönderecem.ara sırada ses net grlmiyor???
Note 5 in pili az gidiyor. 6.0 güncellemesi ile biraz toparladı ama max 10 saat işimi görüyor o da dikkatli kullanım aksi halde 6 saatte bitiyor.
htc m7 var kara listeye düştüm, imei kayıt yapamıyor mu yuz buna :D Var mı bilen illa telefoncuya mı gidicez
Yani note 5 le günü çıkaramayacakmıyız?
3000 mah bataryası var, bu kadar çabuk bitmemeli, benim telefonumda sorun olabilirmi? Yada 6.0.1 güncellemesinden sonra bu durumu yaşıyor olabilir miyim?
çok oyun whatsapp vs falanmı imkansız cünkü günü cıkarmaması o pilin
benim s5 bile normal kullanımda(2800mah) arada instragram falan kurcalayarak sabah 8 aksam 6-7 %20 30 la rahat rahat cıkartıyorum. yanlız bazen dediğin oluyor sarj atıyorum 1 saatte %2 düşecekken %10-15 iniyor onu fark edersem telefonu kapatıp pili tak çıkar yapıyorum açtıktan sonra eski haline geliyor 1 saatte düşmesi gereken kadar düşüyor sendede öyle birşeymi diyecem ama kullanmadıgım icin note 5 i de tamda yorum yapamıyorm
Asus Zenfone serisi kullanan var mı?
zenfone 5 kullandım sonra galaxy alpha aldım :) zenfone 3 ü merak etmiyo değilim
Arkadaşlar selam,
Dün Xperia z3 ler için marshmallow güncellemesi geldi. güncellemeyi yaptım ancak telefon şu anda nedense şebekeye bağlanamıyor. Operatör ile görüştüm hatta bir sıkıntı yok,sim kartı başka telefona takınca sim kart çalışıyor. yani sim kartta da bir sıkıntı yok. telefona reset attım yine hat çekemiyor. Var mı daha önce bu sıkıntıyı yaşayan
orjinal telefon turkcell den alınma,mecbur servise bıraktım bugün
Galaxy S7 alıp şikayeti olan var mı ? Düşünüyorum ciddi şekilde.
Ben de s7 edge var note5 den geçtim oldukça memnunum.
Samsung s4 te kulaklik kontrollerini tamamen kapatmak mumkunmu? Muzik dinlerken kapaniyor a voice aciliyor.
bende s3'den s5'e ondanda s7 edge'e geçtim. 3 ve 5 arası ahım sahım farklar yoktu sugeçirmezlik falan dışında, ama 5'den sonra 7/7edge resmen uçurum olmuş kullanmaya başlayana kadar bende beklemiyordum bukadarını, herşeyiyle yerli yerinde ve gayet başarılı olmuş busefer
Hala 2000 tl ye sıfır paralel ithalat S7 bulamadım. Psikolojik sınırım 2000 tl. :)
Bugün samsung S5'e gelen marshmallow güncellemesini yaptıktan sonra taktığım hiç bir hattı görmemeye başladı. Hattı başka telefonda denedim sıkıntısız çalışıyor yani problem telefonda. Sıfırlamayı denedim sıkıntı devam ediyor. Çözümü var mıdır ?
S4 LTE için güncel custom rom önerisi alabilir miyim? Cihazda klon imei ve 4.3 rom mevcut.
s6 edge kulaklık takıp müzik dinlemek istediğim zaman sesi normal hoparlörden dışarı veriyor sebebi nedir ? bi kaç farklı kulaklıkla denedim aynı...yıldım şu samsungun saçma sapan sorunlarından.
lg g3 sıfır satan sağlam bir yer var mı tanıdığı olan
Max. 2500 tl hangi telefonu öneriyorsunuz. Hep büyük ekranlı telefonlar kullandım en son c5 ultra kullanıyordum ekran kırıldı.
note 5 kullananlar şarj durumunuz nasıl? gününüzü rahatca cıkarmaya yetiyormu?
birde zaman zaman konusma sesi karşıdan pürüzlü geliyor, sizdede oluyor mu?