f/p acısından. Asus ZenFone 3 bir çok cesidi var ZE552KL kodlu olanı siddetle tavsiye ederim. yok amiral gemi falan dersen s8 var :D
Printable View
Android ile 10. Yılım
Hiç root rom v.s. İşim olmadı.
Best phone um z3 Compact s7 edge satıp tkrr eski telefonuma döndüm. Benim nazarımda en kullanışlı telefondur..
İyi günler. xperia m2 kullanıyorum ve custom rom yüklemek istiyorum aradığım konuların hepsi eski olduğu için paylaşılan linkler hep ölü oluyor ve ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum bana yardımcı olabilecek biri varmı
Telefondaki uygulamaları sd'ye taşımak için root mu yapmamız lazım ?
Taşınabilir olanları app2sd diye bi programla taşıdım. Ama yinede telefon %95in üstünde dolu diyor. Bu arada telefon xperia xa ultra. Satıp daha yüksek hafızalı telefon alayım dedim de sadece hafıza için 1000tl fazladan vermek istemedim.Çünkü telefondan oldukça memnunum. Telefonda müzik fotoğraf vs yok. Hepsini sd'ye taşıdım. Taşınabilen uygulamalarıda taşıdım. Ama yinede telefonun kendi hafızası %95 dolu gözüküyor. Root içinde framaroot diye bişey önerdi arkadaşım. Orjinal olanını kopyalayıp istediğimizde orj haline dönebiliyor muyuz ?
Framaroot denen gavur icadı nasıl bişeydir ? Teknolojiyle alakası "50yaş üstü" kıvamında olan ben için yapılabilecek bir işlem midir ? Birde bu taşınmayan uygulamaları root yapınca taşıyabiliyor muyum ?
Samsung S8 kullanan var mı varsa veya çevresinden bilen memnuniyet durumları nasıl ?
HTC 11 bekliyodum ama tipi berbat olmuş şimdi S8 e yöneldim
Her ne kadar elim o fiyata gitmesede piyasada eli ayağı düzgün telefon yok hatta uygun fiyata hiiç yok
Var mı aklınıza gelen başka bişey ?
yakın bir arkadaşım s8 aldı. retina taraması ve ekranın altındaki orta tuş işini çok güzel yapıyor. kamerası gayet başarılı çekilen fotolara telefonda bakmak amoled sayesinde gayet keyifli. ekran okadar büyük olmasına rağmen tek elle bile kullanışı başarılı. ve yoğun oyun oynanmasına rağmen ısınma olayı yok. bir günü çok çok rahat çıkarıyor.
beyler maksimum 1400 tl ye kadar hangi telefonu önerirsiniz ?
veya lenovo k6 note ve huawei p9 lite bu ikiliden hangisi ve neden ?
Root işlemi olmadan taşıdınızda uygulamanın sadece apk kısımını taşırsınız.
Rootlu bir cihazda apk ,obb, data dosyalarınıda taşırsınız.
örneğin bir asphalt8 oyunu 100mb apk +1.2gb obb dosyası vardır.
OBB klasörlerini taşımadığınız sürece cihazda yer açıcak kadar başarılı olmazsınız.
root ile de yapılan işlem sadece uygulamanın görmesi gereken dosya yolunu cihaz değilde sdkard olarak gösteriyorsunuz.
Karşılaştırmaların çoğuna baktım
S8 in rakibi iphone 7plus ( 7 değil ) ekran boyutları falan aynı testlerde 7plus tan şarjı daha çok gidiyor kameraları aynı ekran kalitesi çok daha iyi
Tasarım olarak 7 plustan uçuk derece daha iyi 7plus arabada takoz olur
7plus eşimde var o yüzden rahatlıkla kıyaslama yapabildim ama tabi kullanıcı yorumları önemli testlerin haricinde
Teşekkürler cevap için.
arkadasım almış kurcaladım biraz (bende s7 edge var)
parlaklık kamera falan bariz farklı renkler acısından bir iki tık daha iyileşmiş.
boyut olarak s7 egde'den s8 daha ufak olsada (minik bir fark 0.5cm anca) ama ekranın yukarı asagı genişlemesinden ekranı daha büyük.
sarj durumu hemen hemen benimkiyle aynı sabah 8 aksam 6 işten 30 35 le dönersin biraz oyun insta w.a vs kullanımıyla
https://i.hizliresim.com/Ly98oG.jpg
Telefonu mağazalarda falan kurcaladım harika duruyor zaten tasarım olarak ,ekran kalitesi olarak.
Şimdi baktım hepsiburada da kendi satıyor 3500 TL ye düşmüş vakit bulunca sanırım alıcam
Sık telefon değiştiren biri değilimdir o çıkacak bekle bu çıkacak bekle diye diye telefonsuz kaldım..
Müşterim senelerce Note serisi sonrası iPhone 7 Plus'a geçti. Hayal kırıklığına uğrayıp çıkar çıkmaz S8 Plus aldı yurt dışından. Kurulumu için beni çağırdı. Cihaz tek kelime ile harika. Ama S8 Plus çok büyük ve uzun. Bence normal S8 tam kararı. Cihazı ısındırmayı başaramadım. Ekranı olsun hızı olsun şuan benzersiz. Ama gereksiz pahalı. S7 kullanmıyor olsam fiyatı 2700-2800 olsa alırdım. 3000 olsa düşünürdüm ama 3500 vermem.
Asıl sorunumu paylaşıyorum. Telefon 16gb(zaten başka bir hafıza seçeneği ile sunulmadı) ve sistem dosyası 9gb yer tutuyor. Yani telefonu aldığımda sıfırken %60'ı falan dolu geldi. Eski samsung'umda 16gb telefonun 1.2si sistem dosyasıydı.
Root ile bu sistem dosyası olanlarıda hafıza sd'ye taşıyabilir miyim ?
Dostum Root yaptıktan sonra oyunların vs uygulamarını sd kartına taşırsın.
sonrasında gereksiz olan sistem uygulamalarını silme yetkiside sende olacağın için bir çok sistem bileşenini silebilirsin.
Ben kendi cihazımda sistemde yüklü zil seslerine kadar sildiğim bile oluyor boş zamanım varsa ve kurcalamak istediğimde.
Root bilinçli kullanıldığında zarar veren bi olay değil.
Arkadaşlar selam note3 n9005 telefonuma android.process.media hatası geliyor tamam diyorum tekrar açılıyor internette verilen linkler hikaye bu nasıl çözülür
Ekran kilidini nasıl açarız?
Parmak izi yapayım dedim şifreledi. Olası şifrelerimi giriyorum açılmıyor. Naapcaz :D
Şu S8 kullanan arkadaslar sevabina hangi jelatini hangi ekran koruyucu kullandiklarini yazabilirlermi acaba
Onlarca jelatin aldim 3-4 tane en iyisi dedikleri kirilmaz cam aldim olmuyor olmuyor bi kac gun sonra acilip gidiyor
Yok mu caresi para harcamaktan ve care bulamamaktan yoruldum
beyler s6 edgenin hızlı şarjı ile a5 2016 yı hızlı şarj edemiyorum bunun nedeni nedir
Arkdslar eşime s8 + aldım, sıfır cihaz yurtiçi ama aradğmz zaman telf acık olmasına rağmen bazen aradığnz kişiye ulasılamıyor diyor. Direk telf kapalıymıs gibi.
Başına böyle bi olay gelen varmı
s8+ 'da benim de başıma geldi, Turkcell'lik bir sorun da değil, onlar çözüm üretemedi. En makul çözüm bağlantılardaki wifi aramasını, VolTE'yi kapamak, bu şekilde çözülebiliyor, bende çözüldü ama arandığımda sanki yurtdışındaymışım gibi çalmasına sinir olduğumdan note8'e geçtim, sorun düzeldi
Xiaomi Mi 5S 64GB
Xiaomi Redmi Note 4 32 GB
Xiaomi Mi 5
Bunlardan hangisi daha iyidir ya da 1300-1400tlye akdar alabileceğim başka öneriniz var mı? Kamera önemli benim için. Şuan note 3 kullanıyorum ön kamerası kötü olduğu için satmayı düşünüyorum. Birde bu Xiaomilerin sar değerini nerden öğrenebiliriz?
Sim Lock gelen telefon için uygulanan prosedür nedir ?
Telefondaki numaraları yanlışlıkla sildim geri getirmenin bir yolu varmıdır ? gmail hesabı hariç.
Mi mix 2s kullanan var mı aramızda ? Anneme doğum gününde hediye almayı düşünüyorum. Youtubedan baktığım kadarıyla kamerası ve pil dayanımı oldukça başarılı duruyor. Benzer kamera ve pil gücünde samsunglar 4500tl üstünde fiyatlara satılıyor.
Annem içinde önemli olan kamerası zaten. 3000tl civarına kamerası iyi olan başka cihaz tavsiye edecek var mıdır ?
Huawei P20 Lite 64 GB (Huawei Turkiye Garantili) Fiyatı
benim aldıgım bu p20 diğeri p20 pro pahalı olan
bende 256gb 8gbram altın detaylar olan special edition var. moskovada bayisinden alınma. alet süper, autocad dahil aynı anda bir çok uygulama kasmadan çalışıyor. zaten mi telefonlarda aynı anda 1 den fazla alan kullanma özelliğide var. yani telefonu 2-3 farklı telefon muş gibi kullanabiliyorsunuz gizli alanlar ile. her birine ayrı whatsap ve diğer appler gibi ve ona rağmen kasmıyor. ben daha hiç kasılmasına sebep olamadım.
kamerası benim için çok iyi ama bi 5bin tl lik samsungu geçebileceğini sanmıyorum muhtemelen birazda olsa geri kalır.
he birde mi 5s plus 128 6gb ram var. onuda kolay kolay kasma yapmasına sebep olamadım. ancak mix2 tartışmasız iphone x den bile daha fazla beğendiğim telefondur. iphone x koyduğumda yanına çok yapmacık duruyor ipX.
Gökhan abi sanırım sendeki mix 2s değil. Normal 2 olabilir mi? Biraz atandım 2sin special editionı yok sanırım.
2s te kamerayı biraz iyileştirmişler youtube comparison videolarından gördüğüm kadarıyla.
Kasma yapmayacağına bende eminim üstündeki işlemci falan pek anlamasam da herkesin başarılı bulduğu bir işlemciyi. Hardware tarafı sağlammış.
Tam emin değilim kardeşim, telefonları iş için kullanıyorum. özellikle birden fazla whatsapp messenger v.s gibi özellikleri işleri kolaylaştırıyor.
valla 2160p diyor ama sanırım reklamında ki kadar iyi değil yada ben hiç foto ile uğraşmadığım için ayarlarına hiç girmedim bile ondan beceremedim belki de. yani kamera konusunda beklentini çok çok yüksekte tutma ama kötü de değil kesinlikle. Sadece bir samsungla yarışamayacağını düşünüyorum. burada şantiyede adam ebesinin köründen zoom yapıyor samsungla bozulmuyor. mi 3x yaptın mı kıçını başını dağıtıyor görüntünün.
mi 5s plus 128/8 i alırken de tr de yoktu bu telefon daha girmemişti o yüzden yurtdışından almıştım. buralarda MI tüm avmlerde mağazası var. daha telefon çıkmadan iphone gibi ön taleple ilk sen sahip olabiliyorsun. keşke tr ye de açılsa. türkiyede garanti nasıl işliyor bilmiyorum ama buralarda kendi servisi olduğundan çok hızlı. hoş ben hiç sorun yaşamadım ama yaşayanlar 3-5 günde çözümlenmiş. zaten çoğu zaman yenisini verip geçiyorlarmış. çok uğraşmıyorlar iphone gibi tamirle filan.
Çift sim cihazlarda 2inci whatsapp için en düzgün yöntemi deneyen var mı ? Özellikle Blackberry Keyone için.
Note 7 fe hakkında yorum yapacak kullanıcı var mı? Max3000tl üst limit ile telefon bakarken, arkadaşım tavsiye etti. Patlayan note7 nin yerine gelen bir modelmiş 64gb ve 2190tl fiyatı varmış hepsiburada'da.
Ne dersiniz alınır mı? Pil kapasitesini düşürmüşler, pil dayanımı nasıl?