alınırmı s3aliyimmi ne diyosunuz yoksa bekliyeyim biraz daha da noteII mi alim ? baydı artık rom bıle atmıyorum sıkıldım enson cıft rom kullandım oda bıktırdı :d
alınırmı s3aliyimmi ne diyosunuz yoksa bekliyeyim biraz daha da noteII mi alim ? baydı artık rom bıle atmıyorum sıkıldım enson cıft rom kullandım oda bıktırdı :d
- K -
________
Dr.Ecu
Abi 5800 dan S3 e gecen birine soruyorsan cok ama cok net alinirtas devrinden jetgil cizgi filmibe transfer olmus gibiyim
74 model sehpa...
yada cüzdanlı kılıf alGALAXY NOTE KILIF''ZENUS EDGE DİARY SERİES'' KAÇMAZ sahibinden.com'da - 96309403
bunun s3 için olanıda var![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
galaxy s3'u masaya ekran tarafi altta kalacak sekilde koydugunda sesiz mode alabilen var mi?
Iphone kesin cikiyormus sanirim note 2 ne zaman geliyor?
usd euro vs görebileceğim borsa widget'i varmı bilgiğiniz güzel bişey
borsa app'i indirdim ama gir çık güncelle felan biraz uzun sürüyor
Ek olarak Ocean Tower indirdim güzel bir oyun tavsiye ederim![]()
Samsung Galaxy SII i9100g 4.0.4 Almanya Rom
Fazla kurcalamayınca durum böyle : ) JellyBean'ı bekliyorum şu an için![]()
s3 e yan tarafa dogru acilan kiliftan almistim,pek koruyucu degildi ve cabuk yiprandi,nasil bir kilif alacagima karar veremedim
@sultanoglu,silikon kilifin fotosu var mi acaba ?
http://db.tt/w85m5dzF
Benim silikon kilif boyle bayada memnunum hatta demin bunu cikarinca telwfon baya bir ince geldi) samsung dukkanindan aldim paladiumdan
74 model sehpa...
Bende caddedeki kılıfçıların birinden almıştım, ama plastik gibi garip bir maddeden yapılan kısımlarında çatlak gibi şeyler oluştu kapta, götürüp değiştiricem.
Baya uzun süredir kapsız cam koruyucu ile kullanıyorum, kapakta çizikler oluşuyo tabi ama kaplar da çok fazla kalınlaştırıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)