rom root falan yapmayı sevmiyorum stock biniyorum![]()
Neyse çıkar bişiler yakındır bekleyelim. Şuanda Ersinden ödünç aldığım teknoloji harikası 3 oynar başlıklı (iphone 4&5 ve Samsung) şarj edebilen parmak boyutundaki aparatla şarj ediyorum. Bakalım pil durumu nasıl olacak. Çünkü 4.1.1'in son zamanlarında pil artık 4.1.1'in ilk çıktığı zamanki gibi gitmez olmuştu umarım iyileştirme olur alıştık 36-40 saat kullanıma 24'e düşünce moralim bozulmuştu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bugün itibariyle galaxy s3 telefonumu 4.1.2 sürümüne geçirdim.Normal yazılım güncelleştirmeden yaptım.İlk önce bi kaç gün talebiniz alındı talep sırasına göre güncelleştirmeyi alıcaksınız filan yazdı.Bugün denedim yükledi.Hemde tamamen yasal normal yollardan.
Umarım şarj sürem eskiski gibi normal sürede tamamlanır artık.
matthardy panpa
benim note'yi de rootlayalım. yardımın gereknasıl ulaşabilirm sana?
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
ne lazım söyle harfiyen yazım,uygula 5 dk almaz
şu videoya bak bişeyde anlatmama gerek kalmaz![]()
http://www.youtube.com/watch?v=t1chMNkUe9I
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
az önce 4.1.2 ye geçti cihaz.
ekran bölme güzel. üstte google çeviri kullanıp altta mesaj açıp yabancı dildemesajlaşabilir ayrıca açtığınız videoyu küçültüp herhangi bir yere yerleştirebilirsiniz. yani nispeten 3 ekranha bence bunun tam perf kullanımı için note 2 deki gibi 2gb ram şart.
galeri gayet güzel olmuş. hele videodan foto alma olayı süper.
batarya durumunu gözlemlemek gerek.
rehber açılış hızı yine vasat.ama 4.1.1 den hızlı.
tak etti canıma
note için sızıntı LSA 4.1.2 sürümünü indiriorum.
incelemelerine baktım güzeldi. denicem artık![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
- Bugecenin sabahı kısmetse iPhone5' kullanıcısı olucam, Android'e donmem uzun süre gibime geliyorDönersemde Note2spec
![]()
#KGdetanirlar
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)