ben seviyom ya sarjı 3,4 gün giden hiç telefonum olmamıştı![]()
ben seviyom ya sarjı 3,4 gün giden hiç telefonum olmamıştı![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yaklasik 15 gundur kullaniyorum muhtesem bir cihaz cok memnunum ...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
yokmu ses ayarlarini paylasacak kimse? konustugunu yaziya dokerken ingilizceye cevirmeye calisiyor
büyüklüğünden sıkıntı çeken oldu mu aranızda?? onu merak ediyorum.
kararsız kaldım.
istanbul bilişimde 1599
teknosada 1799
bimekste 1899 tl.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Ben kullanıyorum cetek cebi mont cebi sorun olmuyor. Ama araç kullanırken kullanmak çok riskli olabilir o yüzden bt kulaklık kullanıyorum ben
buyutlarından sıkıntı çekmedim. hatta diğer telefonları elime aldığımda çok küçük ve kullanışsız geliyor. araç kullanırken hoparlörü açıyorum gayet pratik bir çözüm.
bu arada geçen hafta arkadaşım dışarda telefonla konuşurken çatıdan su damlamış ve tam kulaklık yerine denk gelmiş. kısa bir süre sonra telefon kapanmış ve açılmıyormuş. garantiden yaptırmaya çalışıyordu.![]()
ben gayet memnunum iphoneden note2 gectim ve hic iphone eksikligi hissetmiom ki tam bir apple hastasiyimdir macbook ipad filan. cok guzel cihaz buyuklugu hic sorun olmuyor aksine alistiktan sonra kucuk telefonlar oyuncak gibi geliyor. arkadasinda dedigi gibi arac kullanirken hoparlor baya yardimci oluyor. cihazin mikrofonu gayet basarili o yuzden hoparlorde konusurken sorun yasanmiyor.
Hatta aracin teybine baglayip bazen ordan konusuom bazende ekran gibi film izliyorum. Bayagi zevkli oluyor. Denemenizi tavsiye ederim
ıstanbul bılısımden aldım 1 bucuk ay once telpa garantılı 1750 tl ıdı suankı fıyatı kendı garantılerınde olan urunler olabılır ıstanbul bılısımın kendı garantısı altındakı cıhazlarda servıs sıkıntıları oldugunu okumustum ınternetten.
bn sureklı update edıyorum .herahngı bı sorun gozukmuyor .kendı updatenı kendı yapıyor cıhaz.
4.1.2 polonya sürümünü yükledim ..3 gündür kullanıyorum cihaz daha stabil hale gelmiş ve internet tarayıcısı mükemmel seviyeye getirilmiş.mesela bi link tıkladıgınızda açılır pencere çıkıyor ve arkadaki işlem çalışmaya devam ediyor büyük kolaylık sağlamış..
Sfi...
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve dayanamadım yine Custom Firmware yükledim. Cihaz full Root,CWM ve Custom ROM ile inanılmaz stabil ve daha uzun şarj süresi ile çalışıyor. Tüm gün Whatsapp, Facebook kullanımım ile Power Saving kapalı iken bile 1.5 gün şarjı çok rahat gitmekte.
Bugün yaptığım son güncellemeler 4.1.2 Android sürümüne sahip cihazım artık. (Aşağıda vereceğim anlatımlar cihazınızın garanti dışı kalma sebebidir.)
New version Omega v9.0 Christmas Edition:
Based on firmware XXDLL4 Android 4.1.2 (Date: 11/12/2012)
Kernel XXDLL4
Modem XXDLK7
Added:
Omega Files
Updated:
Play Store v3.10.10
ES Files Explorer v1.6.2.4
Flipboard v1.9.16
Google+ v3.3.1.40177215
Maps v6.14.2
Hosts
Added to Custom install and Bloat:
Google Earth
Mods:
Simplistic Framework v3.0
All mods and updates from previous Omega JB versions added
Rom is Deodexed + Rooted + Zipaligned
Rom is No Full Wipe
Torrent ile indir
ROM dağıtımına destekteyim. (1mbit upload ile)
Yükleme tavsiyesi : İlk kez kuruyorsanız Full Wipe yapmalısınız. (EFS Backup almayı ihmal etmeyin.)
v8.0 'den v9.0 'a yükseltmek için takip ettiğim adımlar ile hiç bir sıkıntı yaşamadan ROM'u güncelleyebildim.
1- wipe /cache
2- wipe /dalvik cache
3- format /system
4- install rom from ext_sd
4a - No full wipe
4b - Efs backup
4c - Default installation
4d - Reboot
4e - Success
Omega ROM ile Perseus Kernel 'i öneriyorum.
CWM ile flashlayabilirsiniz.
1- Perseus v29.1 for N7100-CWM
2- Ext_SD kartınızın içine atın.
3- Recovery Mod'a girin.
4- wipe /cache
5- wipe / dalvik
6- install zip
7- Reboot
Rom ve kernel güncellemesi yaptıktan sonra 5'er dakika ile cihaza 3-4 kez restart atın. Daha hızlı açıldığını göreceksiniz.
Kolay gelsin.
Bir kaç güne Note 2 alacağım. 2013'de Note 3 çıkacak ekran 6.3" olacakmış yani iyice tablete doğru kayacaklar. Phablet dediler inandık da 6.3"nedir arkadaş! Note 2 alırım ondan sonra yeni çıkacak S serileriyle devam ederim. Kışın tamam cep bir sürü, yazın ne yaparlar 6.3" ekranlı telefonla bilemem.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)