User Tag List

Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
313 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: samsung note II

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonu yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum. 4S'ten geçiş yaptım. 4Si boyut baabında arıyorum,kullanımı pratik ve tek el işlevleri kolaydı. Ancak SGN2 tam anlamıyla PC olmuş. SGN2 kullandıktan sonra 4S veya başka bir muadili telefonu elinize alınca Nokia 8300 kullanıyorsunuz gibi oluyor. Minicikler. Kısaca izlenimlerimi payşalayım.

Toplamda 7 adet Android telefon kullandım,çoğundan memnun kalmadım,hepsinin sonu iOSa geçmek oldu. Fakat bu telefon kullandığım en iyi Android. Öncelikle eski telefonlarımda (ki bunlar sırasıyla HTC One X , HTC Sensation, SGS2, HTC ChaCha, HTC Desire, Google Nexus) menülerde dahi minik takılmalar, uygulama problemleri, kasılmalar vs. mevcuttu. Ve bunlarla gün içinde karşılaşma oranı oldukça yüksekti. SGS3'ü birkaç gün kullandığım kadarıyla SGN2 S3'ten çok daha akıcı bir kullanım deneyimi sunuyor. Bunun 1GB Ram ve 200 Mhz işlemci hızı artışıyla mı ilgisi var emin değilim ancak S3'ten bariz hızlı. Menüleri swipe yaptığınızda dahi bu fark ortada. Fakat yine de bir iOS değil. Mutlaka bir yerde bir takılma yaratıyor. Ancak bahsettiğim gibi bu oran ve takılma süresi minimuma indirilmiş. Göz ardı edilebilecek durumda. Birkaç kere uygulama hataları ile karşılaştım. Whatsapp'ta klavye görünmez oldu,restart atınca düzeldi. Şu an aklıma gelen bu sadece.

Benim karşılaştığım en büyük performans hayal kırıklığı Asphalt 7 oyununda oldu. Oyun oynanmayacak derecede kasıyor telefonda. Atıyorum ; 60 fps başlıyor,viraja yan girince 45 lere düşüyor, nos basarsanız yerlerde.. falan gibi. Bu oyun dışında takılan/donan veya kasan bir uygulama ile henüz karşılaşmadım. Artık animasyonlu duvar kağıdı kasılarak oynamıyor. Ana ekranda pencereler arası geçişte sıkıntı yok. Telefonun en büyük sıkıntısı galeri menüsünde.. Her açılışta thumbnail'leri yüklemesi 4-5 saniye sürüyor. Buna rağmen bazı oyunlar da (örneğin Zombiewood ) iOS'takinden daha yüksek fps'lerde çalışıyor bariz.Video performansı çok başarılı özellikle video ile mesaj yazma olayında akıcılıkta sorun yok. Multi-tasking konusunda ;böyle bir multitask iOS'ta yok. Gerçekten harika olmuş. Youtube'dan birşey izlerken,oyun oynarken aynı zamanda not almak inanılmaz. Web'de gezinirken bir yandan maillere bakmak,forum okurken linke tıklayıp forumu kaybetmeden veya yeni sekmeye geçmeden açılır minik pencerede linki okumak,gerçekten uzun zamandır keşke olsa dediğim özellikler.

S Pen bir efsane. Şu zamana kadar kullandığım en kullanışlı kalem. Not almak, çizim yapmak vs. falan oldukça rahat. Ekran güneş ışığında kullanışsız. Fakat buna mat jelatinin etkisi var mı bilemiyorum. Sökmek de istemiyorum şimdilik. Ses seviyesi düşük geldi birazcık. Pil konusunda çok rahat ettirdi. Minimum 1.5 gün gidiyor. Buna 15-20 dk oyun,sürekli bluetooth açık olması, kameranın gün içinde 5-6 defa kullanılması, WiFi açık olması, ve ekran parlaklık seviyesinin max. olması dahil. Telefonu gerçekten almaya ikna eden kısım bu bence. iPhone ile 3G kapatıyordum, Andorid'lerde Senkronizasyonu kapa,bluetooth kapa,ekran parlaklığını kıs,konumlamayı kapa falan telefonun işlevlerini kullanamaz olmuştuk. Fakat bu telefonda herbirşey açık 1.5 gün gidiyor. Sırf bu yüzden alınabilir bence.

Kısaca izlenimlerim böyle. Bu zamana kadar kullandığım en rahat telefon diyebilirim.

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir problem var arkadaşlar wifi bağlantı zayıf diye bağlanmıyor notebook full çekim gösteriyor ama note 2 anca 2 kademe bunu ayarla düzeltebilirmiyim ?

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayar ile ilgili olduğunu sanmıyorum. aynı anda mobil verisi açık kalmış olabilir mi.

Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir problem var arkadaşlar wifi bağlantı zayıf diye bağlanmıyor notebook full çekim gösteriyor ama note 2 anca 2 kademe bunu ayarla düzeltebilirmiyim ?

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bugun nazar değdi telefona düşürdüm ve ekran tuzla buz Garantiye bunu bir şekilde sokmanın yolu olur mu?

2. olarak Genpa çıkışlı cihaz fakat yaklaşık 700 TL civarına mal olur diyor başka forumdaki birkaç kişi, özel serviste yaptırsak problem olur mu? Bilgisi olan var mıdır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. genpa harici bir yerde yaptırırsan garanti dışına çıkabilir. bence yaptırmadan önce fiyat al ve garanti olayını sor. eğer çok fark yoksa ver genpaya kafan rahat olsun.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    İçerden tanıdık falan olmadıktan sonra çok zor bence, geçmiş olsun.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugun nazar değdi telefona düşürdüm ve ekran tuzla buz Garantiye bunu bir şekilde sokmanın yolu olur mu?

2. olarak Genpa çıkışlı cihaz fakat yaklaşık 700 TL civarına mal olur diyor başka forumdaki birkaç kişi, özel serviste yaptırsak problem olur mu? Bilgisi olan var mıdır?
    geçmiş olsun

kvk olsaydı bu yıl sonuna kadar satılan birçok telefona anakart hasarları hariç sigorta yapmış oluyorlardı

one x ekranını değiştirdim ucretsiz 345tl ucreti vardı almadılar

garantisi varsa yetkili servis dışında pek mudahale ettirmeni tavsiye etmem

ayrıca direk samsung türkiye veya telpa ile iletişime bir geç onladanda destek alabilirsin genpa diye odaklanma

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayar ile ilgili olduğunu sanmıyorum. aynı anda mobil verisi açık kalmış olabilir mi.
    dün gece çok uğraştırdı ,sorun acsess pointin şifreleme yöntemini değiştirerek çözdüm

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

emre gecmıs olsun .umarım sıkıntısız halledersın.

flash player yukleyen varmı ?
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    note 2 için flash yok. android kaldırmış marketten. isteyen olursa eski sürümünü mail atabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    note 2 için flash yok. android kaldırmış marketten. isteyen olursa eski sürümünü mail atabilirim.
    bıkac vıdeo ızledım ama yapamadım .eskı surumu aynı ıslevı gormuyormu ?

No coffee!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet görür. eski derken nmarketten kaldırılmadan önceki sürüm. ben de gazeteelrin videolarını izleyemiyordum bir arkadaşım mail attı aldım yükledim sorun çözüldü.

Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bıkac vıdeo ızledım ama yapamadım .eskı surumu aynı ıslevı gormuyormu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zmn maili bnde ıstıyorum bnmde amacım facedekı oyunlara gırebılmek maıl adresımı pm lıyorum

No coffee!!!

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve bunlarla gün içinde karşılaşma oranı oldukça yüksekti. SGS3'ü birkaç gün kullandığım kadarıyla SGN2 S3'ten çok daha akıcı bir kullanım deneyimi sunuyor. Bunun 1GB Ram ve 200 Mhz işlemci hızı artışıyla mı ilgisi var emin değilim ancak S3'ten bariz hızlı. Menüleri swipe yaptığınızda dahi bu fark ortada. Fakat yine de bir iOS değil. Mutlaka bir yerde bir takılma yaratıyor. Ancak bahsettiğim gibi bu oran ve takılma süresi minimuma indirilmiş. Göz ardı edilebilecek durumda. Birkaç kere uygulama hataları ile karşılaştım. Whatsapp'ta klavye görünmez oldu,restart atınca düzeldi. Şu an aklıma gelen bu sadece.

Benim karşılaştığım en büyük performans hayal kırıklığı Asphalt 7 oyununda oldu. Oyun oynanmayacak derecede kasıyor telefonda. Atıyorum ; 60 fps başlıyor,viraja yan girince 45 lere düşüyor, nos basarsanız yerlerde.. falan gibi. Bu oyun dışında takılan/donan veya kasan bir uygulama ile henüz karşılaşmadım. Artık animasyonlu duvar kağıdı kasılarak oynamıyor. Ana ekranda pencereler arası geçişte sıkıntı yok. Telefonun en büyük sıkıntısı galeri menüsünde.. Her açılışta thumbnail'leri yüklemesi 4-5 saniye sürüyor. Buna rağmen bazı oyunlar da (örneğin Zombiewood ) iOS'takinden daha yüksek fps'lerde çalışıyor bariz.Video performansı çok başarılı özellikle video ile mesaj yazma olayında akıcılıkta sorun yok. Multi-tasking konusunda ;böyle bir multitask iOS'ta yok. Gerçekten harika olmuş. Youtube'dan birşey izlerken,oyun oynarken aynı zamanda not almak inanılmaz. Web'de gezinirken bir yandan maillere bakmak,forum okurken linke tıklayıp forumu kaybetmeden veya yeni sekmeye geçmeden açılır minik pencerede linki okumak,gerçekten uzun zamandır keşke olsa dediğim özellikler.

S Pen bir efsane. Şu zamana kadar kullandığım en kullanışlı kalem. Not almak, çizim yapmak vs. falan oldukça rahat. Ekran güneş ışığında kullanışsız. Fakat buna mat jelatinin etkisi var mı bilemiyorum. Sökmek de istemiyorum şimdilik. Ses seviyesi düşük geldi birazcık. Pil konusunda çok rahat ettirdi. Minimum 1.5 gün gidiyor. Buna 15-20 dk oyun,sürekli bluetooth açık olması, kameranın gün içinde 5-6 defa kullanılması, WiFi açık olması, ve ekran parlaklık seviyesinin max. olması dahil. Telefonu gerçekten almaya ikna eden kısım bu bence. iPhone ile 3G kapatıyordum, Andorid'lerde Senkronizasyonu kapa,bluetooth kapa,ekran parlaklığını kıs,konumlamayı kapa falan telefonun işlevlerini kullanamaz olmuştuk. Fakat bu telefonda herbirşey açık 1.5 gün gidiyor. Sırf bu yüzden alınabilir bence.

Kısaca izlenimlerim böyle. Bu zamana kadar kullandığım en rahat telefon diyebilirim.
    Cihazı rootlayıp rom çakarsan bu yazdığın problemlerin %90 ından kurtulursun moruk Hiç bir şey yapmasan stweaks ten overclock yaparsın.

Benimde orjinal yazılımla takılıyordu, custom rom dan sonra acayip hızlandı ve pil tüketimim düştü. S3 için konuşuyorum mutlaka note 2 içinde vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mail attım. yükleyip denermisin.

Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zmn maili bnde ıstıyorum bnmde amacım facedekı oyunlara gırebılmek maıl adresımı pm lıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flash markette yok ama apk olarak indirebilirsiniz

Adobe Flash Player 11 Apk for Android Apps - id-apk.com

135
    ├┼┼╕
    246R

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrecim note1 ekraninin bize gelisi 580 lira bizim musteriye verdigimiz fiyat 700 ve ustu note2 almadik daha ama istersen ogrenirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz ebayde araştırma yaptımda

sadece cam mı kırık ? eğer oyleyse sanırım değişebilir iphone gibi ise kırık camı ısıtarak ayıırsın lcd den takarsın

Gray Grey Front Screen Glass Lens for Samsung Galaxy Note 2 GT N7100 GT N7100 | eBay

fiyat uygun geldi

ayrıca

Full LCD Screen Touch Digitizer Assembly for Samsung Galaxy Note 2 N7100 Grey | eBay

diğer turlusu zaten 450tl falan haliyle burda serviste 700tl fiyat vermeleri normal geldi bana

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mail attım. yükleyip denermisin.
    mail gelmedi henüz.

gs_ridvan_@hot

No coffee!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)