aslında ilk başlarda 90 günlük deneme surumu yayınlanmıştı onu bulmaya çalışıyorumda sağlam bir link bulamadım
free trial diye yayınlanmıştı çıkmadan once haliyle kaldırmışlar galiba
aynı free olanın torrentini falan bulmak lazım
Printable View
Bi tane 3.3 gb lık indiriyorum , sanırım o ,,, peki beğendik ; satın alalım dediğimiz noktada microsoft un sitesine girdiğimde 79 tl diyor ,,, o 30 tl oalyını da mı kaçırmış olduk?
netten w8 enterprise evaluation buldum.90 gün süreli , build 9200...
Bunun orjinalden kısıtlanmış bişeyleri varmıdır?
Kurdum 3-4 gündür kullanıyorum, son kullanıcı için ideal şuan kullanabilirler. Fakat patch gerekiyor ileri düzey kullanıcıların kullanmaya başlaması için.
Mesela VPN yapamıyorum şirkete dışarıdan. Henüz vpn client desteklemiyor, .net 3.5 lazım oldu zor kurdum :D vs vs
windows 8 de mysql kurmayı deneyip başarabilmiş var mı ?
yükleyemedim bir türlü.
windows 8 e neden mysql kuruyorsun apo. adam gibi linux kur ondan ac. yada virtualbox yukle icinde linux calistir
Arkadaşımın sony vaio'suna 8 kurdum da. Bir sorunumuz var. Herhamgi bir videoyu görüntülemek istediğimizde ses çıkıyor ama görüntü olmuyor. Youtube vb. sitelerde sıkıntı yok. Bir de sistem derecelendirmesinde sıkıntı yok.b Aygıt yöneticisinde de ünlem falan yok.
Güncel yazılımı aramaya çalıştım ama atinin sitesinde 8 seçeneği yok. :D
Ekran kartı (mobililty) ati hd 5470.
3pcye de w8 kurdum ama autocad de hata verdiği için ana pc de anında w7 ye geri dönmek zorunda kaldım...tadı damağımda kaldı malesef
service pack çıkmadan sıkıntı :)
Kuralı 5 dk oldu, kesinlikle çok iyi ve hızlı. Netbook tan beklenmeyen bir rahatlık var.
uyumluluk modunda mı çalıştırdınız ?
bu arada fotoğraflı şifre olayını keşfettim. çok hoşuma gitti :)
Soru banamıydı anlamadım ama :D banaysa cevap vereyim, hayır. Autocad'12 64bit normal sıradan bi proğram yükler gibi yükledim, uyumluluk modunu vsde kapalı. Çalışıyor, bazen sadece anlık olarak takılacak gibi yapıp vazgeçiyor. (Set-up olarak internette bulunan, yüklerken düzeltmezseniz japonca yüklenen iso'yu indirmiştim onu yükledim yeniden. Bilmiyorum fark varmıdır. Belki orjinal iso su olmayabilir..)
Ben de bu aksam 8 Pro 64bit (Build 9200) kurdum cok begendim.
Gayet hızlı, görsel olarak harika zaten ;)
phone 8 de çok hoşuma gitti bu gidişle alıcam gibi :D