Windows 8 dokunmatik ekranda dusundugumdende basarili cikti ya ciddi duzgun calisiyor 7 ile alakasi yok :)
Printable View
Windows 8 dokunmatik ekranda dusundugumdende basarili cikti ya ciddi duzgun calisiyor 7 ile alakasi yok :)
benim sorum olucak.. packard bell notebook kullanıyorum.. ***** herhangi bi format atmak istedigimizde artık recovery yapıyoz herşeyi kendi atıyo.. şimdi win8 e geçicek olursam nasıl olucak bu recovery işlemi daha sonra?
windows 8 kullanıyorum ben de masaüstü bilgisayarımda 3-4 aydır. notebookta hala win7 var. win8'de hoşuma giden tek şey, daha stabil çalışması. eşşeğe yükler gibi program oyun yükledim, hala doğru düzgün performansta. win7'li 3 kat daha üstün özelliklere sahip notebookumun yüzüne bakmıyorum açıkçası. ona da bi win8 kurmak lazım aslında. diğer taraftan makyajlanmış win7 gibi duruyor. dokunmatik olarak kullanmadım hiç ancak pek başarılı olacağını zannetmiyorum. neticede windows arkadaş çok şey beklemeyeceksin :D
ve ayrıca evet, o kapatma olayına oraya koyan programcının da mühendisin de tasarımcının da artık kim koyduysa onun da ta spor gazetesi. bi de açılmıyor kolay kolay o lanet sidebar arkadaş. 3-4 defa fareyi ileri geri yapıyorum anca çıkıyor. benimkinde mi mallık var acaba ?
Dokunmatiktr side bari acmak okadar kolayki sanki onun icin tasarlanmis gibi geldi bana :)
metrodayken masaüstüne tıklayıp ardından direkt olarak alt+f4 yaparsan yok oturumu kapat yok bılgısayarı kapat ayrı ayrı ugraşmadan oluyor.
aslında metro arabirimine küçük bi proğramcık tarzında bilgisayarı kapat butonu çok iyi olurdu..
kullanıcı adına : xxxxyyyxyxyzza@hotmail.com
şifre kısmına da o mail adresinin (eger win8le birbirine bagladıysanız ki ilk kurulumda baglanıyor sanırım) şifresini gireceksiniz..
xp candır xp ye devam :D
Casper notebook aldım.Win8 yüklü geldi.Israrla 7 istemiştim ama 8 den beklenmeyen performans alıyorum.3 viteste sarıyo o derece :D
Arkadaşlar bende Archos 9 windows tablet var şu anda cihazda windows 7 kurulu.Windows 8 kurarsam bir yararını görürmüyüm ?
sony laptoplarda asist var sen ordan açarsan recoveryini yedek almak istermisin diye soruyor inglizce sıkıntın yoksa halledersin herturlu :)
açıkcası ben performansının artıcağını duşunuyorum
eğer kullandığın cihazın win8 surucu desteği varsa hiç duşunme bile
onur dokunmatik nede denedin win8 i ben tablete bakdım win8 li tablet bulamadım göremedim varda benmi göremedim.. bir iki dokunmatik netbook a gelmiş sanırsam.
14 inc asus S400 kulandım ben ciddi beğendim :)
yakın zamanda birçok marka tablet olarakta yapıcaktır
Şunu anlamadım ,, şimdi win8 ;dokunmatik cihazlar -teller , ve pc olarak iki ayrı sürüm mü çıkardı ?? Yoksa tek tip windows hem telefonlar ve dokunmatik tabletler hemde pc ler için aynı setup la mıçalışıyor???
Yanı win8 li tablet ; dokunmatik ekran özellikleri hariç birebir win8 li pc gibi davranabiliyor mu??
bizim yiğen sıfır hp almış notebook onda bugün biraz kurcaladım iki yüzü var birincisi dokunmatik ön yüz onu itersen arka planda ikinci yüz açılıyor bilindik windows yüzü.. hangisini kullanmak istersen sana kamış.. belki tabletlerde sadece öndeki dokunmatik yüzü kullanırlar biraz daha light olabilir o kadar prof olmasına gerek yok tablette..
genel olarak bu halde tablette tercih meselesi ama ipad goes on sanırım..