Bro alayını denedim. Kodec, splayer, win8in orjinal oynatıcısı vs. :)
Sanırım ekran kartı sürücüsüyle alaklaı bir sorun ama ati de bir destek sağlayamıyor şimdilik sanırım. :/
Printable View
3pcye de w8 kurdum ama autocad de hata verdiği için ana pc de anında w7 ye geri dönmek zorunda kaldım...tadı damağımda kaldı malesef
service pack çıkmadan sıkıntı :)
Kuralı 5 dk oldu, kesinlikle çok iyi ve hızlı. Netbook tan beklenmeyen bir rahatlık var.
uyumluluk modunda mı çalıştırdınız ?
bu arada fotoğraflı şifre olayını keşfettim. çok hoşuma gitti :)
Soru banamıydı anlamadım ama :D banaysa cevap vereyim, hayır. Autocad'12 64bit normal sıradan bi proğram yükler gibi yükledim, uyumluluk modunu vsde kapalı. Çalışıyor, bazen sadece anlık olarak takılacak gibi yapıp vazgeçiyor. (Set-up olarak internette bulunan, yüklerken düzeltmezseniz japonca yüklenen iso'yu indirmiştim onu yükledim yeniden. Bilmiyorum fark varmıdır. Belki orjinal iso su olmayabilir..)
Ben de bu aksam 8 Pro 64bit (Build 9200) kurdum cok begendim.
Gayet hızlı, görsel olarak harika zaten ;)
phone 8 de çok hoşuma gitti bu gidişle alıcam gibi :D
Bugün Cd'ler elime geçti ;) 1 aydır kullanıyorum bi sıkıntı çıkmadı henüz
ben dün windows 7 64 bit yükledim. Bi süre daha tablet telefon vs harici windows 8 e geçmeyi düşünmüyorum.
beyler bu 8 in içindeki oyunlarda aldera diye bir oyun var hidden object oyunu. çıkıyor kendı kendıne bunu neden yapar ?
yada oyunları belesten ındırme oynama yolumuz varmıdır ? :D
8 i kursam notebook daki recovery bilgileri falan gidermi ki? daha sonra 7 ye dönmek istersem simdiki gibi recovery tuşu ile acılısta format atabilirmiyim yani?
Kullandığın recovery proğramıyla ilgili özel bir durum yoksa, Format atıp 8'i kurarken recoverynin tutulduğu partitiona birşey yapmazsan, windows 8e de windows7de kullandığın recovery proğramını kurup windows 7ye dönebilirsin.
En azından ben bir defa yaptım, oldu
acıklaman için teşekkür ederim. ancak şöyle bişey var ben bi program kullanmıyorum notebook u aldıgımdan beri format atmak ıstedımı hep acılısta basıyom f10 a otomatik ekran geliyo yapıştırıyom :D
Sen yinede formattan önce program listene bak derim :) Bende bir tuş yardımıyla yapabiliyorum ama o tuşun iliskilendirildigi bir program var. Büyük bir ihtimalle sende de oyledir..
1 haftadır win8 kullanıyorum ve gerçekten çok hızlı. Bence de win8 e geçilmeli
Windows 8 e geçiş yolu gözüktü bana da, ön yargılarım var biraz ama deneyip görmekte fayda var. :)
Ben de geçen hafta 64-bit Windows 8 Pro'ya geçiş yaptım.Bilgisayarın resmen kişiliği değişti.Sadece alışmakta biraz zorlanıyor insan ama ufak tefek eklemelerle Windows 7 'nin kullanım kolaylığına erişebiliyor insan.Kurulumdan sonra IObit Start Menu 8 Free download, Bring Start Menu back to Windows 8 kurmanızı tavsiye ederim.
Ocz Agality 4 vs Windows 8 Speed Test - YouTube
Alın size açılış testim :)
kullananlar memnun mu acaba ? format atmayı düşünüyorum , 1.5 sene oldu format atalı win7 ultimate kullanıyorum fazlasıyla memnunum.ama yinede kullanıcı yorumlarını almak isterim.