Hiç multitasking (çoklu çalışma) uyumlu değil. Herşey için koca metro arabirimi geliyor. Winn+F yapıyorum onda bile metro arabirim. Çıkmak içinde 2 tane ESC lazım. Allahtan Win+R düzgün.
Printable View
Hiç multitasking (çoklu çalışma) uyumlu değil. Herşey için koca metro arabirimi geliyor. Winn+F yapıyorum onda bile metro arabirim. Çıkmak içinde 2 tane ESC lazım. Allahtan Win+R düzgün.
ben bir türlü promosyon kodu alamadım win 7 key i ni istiyor tarih aralığını doğru yazıyorum ama olmuyor ne yapmam lazım
arkadaşlar elinde fazla indirim kodu olan varmı?
O zarif Aero arayüzünün gitmesi pek iyi olmamış şimdiki pastel boya ile 9 yaşındaki bir çocuğun tasarladığı hissi veriyor çok küt geldi bana Aero hariç her şey güzel ben sevdim her ne kadar tabletlere çok daha ağırlık verilse'de
Arkadaşlar bu arada elinizdeki Anahtar yükseltme anahtarı o anahtar ile sıfırdan Windows 8 kurulumu yapamıyorsunuz eğer yaparsanız etkinleştirmiyor sadece Windows 7'den 8'e yükseltme yapabiliyorsunuz fakat o zamanda Windows.old adında eski Windows dosyalarını C'de saklıyor ve 10GB yer kaplıyor silinmiyorlar birde
Bende işyerindeki bilgisayarımda 3 aydır kullanıyorum genel olarak ben çok beğendim ve ağım şahım bi donanımda istemiyor ilk önce biraz yadırgıyor insan ama kullandıktan sonra gayet güzel iş yapar yani :)
ben su xbox oyun baglantısına takıldım :)
xboxtakı oyunlar 8de oynanıyormu yanı?
beyler windows 8 li bir laptop aldık. ama içinden herhangi bir cd filan cıkmadı. boylemı olması gerekıyor.
driver windows filan hic bişey yok.
yarın bi gun format atmak ıstesek ne yapıcaz ?
driverlar tekrar yuklenmek ısterse ?
pc kutudan cıktıgında kullanıma hazırdı. ama ya sonrası ıcın cd olması lazım degılmı ?
Marka nedir genelde gömülü oluyor sistem hddye ,recovery tuşu vardır markaya göre f8 f9 f10 vs gibi hdd den recovery yapar , tahmini 5 dvd ile yedek alabilirsiniz pc yi komple ,,arama yerine recovery yazın dvd oluşturacak programı çıkacaktır bilgisayarın recovery media creator tarzı bir isimle :)
aynen herşey kuruluyor sistem recoverysinde ,ayrı ayrı istiyorsan sitesinden indirebilirsin tabi :)
ben apple satıyorum
abi macintosh işletim sistemine bu saatten sonra zor diyecek adamın anlını karışlarım
bilgisayarı kapatana kadar ömrümden 5 yıl gitti yaa oraya gir ordan ayarlara gir ordan güce tıkla bilgisayarı kapatı seç....
7 ne güzeldi yaa başlat->kapat bitti :D
ben bi türlü indirim kodunu alamadım yardımcı olabilecek var mı.
gereken hepsini yaptım linki açıp gerekli tüm bilgileri dolduruyorum laptopum casper w7 li adı yok digeri seçip modeli yazıyorum devam edip win 7 ürün anahtarını yazıyorum ilerletince '' Üzgünüz. Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.'' diyo nasıl alabilirim varmı bu sorunu yaşayan???
biz gecen kuzene laptop aldık kurmuşlar win 8 iğrenç bişey arkadaş sen ne diye kaldırırsın açma kapama başlat menülerini dahada zor hale getirmiişler bastım formatı win7 kurduk canavar gibi oldu makina
aslında mantıklıda bundan sonra gelıcek her sıstemde 8 gıbı olucagı ıcın alısmakta fayda var. yanı dusunkı 98 de kım kaldı ? :D
vista gibi pislik olmasında. ***** vista oldukca kotu kaldırmak ıstedıgındede baya bı zorluyordu.
ya bu recovery konusunda ben epey bılgısızım. laptop kullanmadıgım ıcın hıc ılgılenmedımde. ama sımdı lazım :D
aga bız cd den format atan ınsanlarız nedır bu recovery. sımdı cd ye gerek yok dıosunuz yanı olemı :)
bilgisayarınızda ilk aldıgınızda driver tum kurulum ıslemlerını yer aldıgını dusunun tum ıslemlerı o yapıyo bilgisayarımdaki sürücülerinize bakın yazar orda başlatıyosunuz o kendı format atıyo kısaca sizin yerinize ilk hale getiriyo
yeni laptop aldım direk win8 kurmuşlar oyun yükleyen yok mu ya çalışıyor mu call of duty serisi filan
tavsiye ediyormusunuz 8i kısacası
Bence win8 7 ye göre inanılmaz hızlı çalışıyor.Açılma süresi çok kısa.Metro arayüzü pek benlik değil ama eski sistemde çok rahat kullanılıyor.Kapama olayı için Alt+F4 seçeneği gayet pratik bence bir sorun teşkil etmiyor.Win 7 den yükseltme yapacaklar indirdikleri Win 8 i ISO olarak kaydetsinler diskin başka bir bölümüne.Daha sonra CD ye yazar ve kurulumu baştan yapıp eski windows.old klasöründen kurtulabilirler.
oyunlar konusunda bişe diyemiyceğim daha denemedim ama genel olarak beğendim tavsiye ederim kısayollar filan güzel 10dk alışma süreci var yadırgayabilirsin sonra alışıyorsun hatta güzel bile geliyor açılma süresi win7den kat kat daha hızlı 10saniye içinde açılıyor hatta ben açıldığını fark etmedim ilk defa deneyince :D
1haftadir kullaniyorum, bence cok hizli ve simdilik sorunsuz. Ayrica hala 29tl iken kacirmayin derim en azindan yasal windowsunuz olur updateleri de skintisiz yaparsiniz :)
win8 dokunmatik ekranlı netbook lar çıkmış çok hoşuma gittide casper işde :) asus falan çıkarsa yada parçası bulunabilicek bir marka..
aynen ilk zamanlarda direk formu doldurup alıyordun promosyon kodunu şimdi key istiyor :) aslında kopya key ile denemek lazım onunda bug unu bulmuşlardır belki
suanda wındows 8 de bana yardım edecek gonullu arıyorum :confused::confused::confused:
biraz incedim sorularını alayım
kardesım wındows 8 e parola koymus ama ne kendı bulabılır nede ben buldum nası parolayı acabılırım...
bence güzel, ama ben win7 ilede rainmeter yardımıyla masaüstünde birsürü detay görmeyi seviyordum o yüzden hoşuma gitmişte olabilir. birçok konuda -bence- win7den hızlı, (açma kapama, dosya transferi vs)
+1 söylemeyi düşündüğüm şeyler :)
kardeşiniz koymamıştır -muhtemelen- eğer msn, windows live falan hesabıyla sistemi ilişkilendirdi ise, kullanıcı adı vs şifresi msn hesabındaki kullanıcı adı ve şifresi oluyor.. (e-mail ve şifre yani )
temiz kurulum yapılabiliyormu update sürümü gibi bişey bence 29 tl değer ama
Windows 8 dokunmatik ekranda dusundugumdende basarili cikti ya ciddi duzgun calisiyor 7 ile alakasi yok :)
benim sorum olucak.. packard bell notebook kullanıyorum.. ***** herhangi bi format atmak istedigimizde artık recovery yapıyoz herşeyi kendi atıyo.. şimdi win8 e geçicek olursam nasıl olucak bu recovery işlemi daha sonra?
windows 8 kullanıyorum ben de masaüstü bilgisayarımda 3-4 aydır. notebookta hala win7 var. win8'de hoşuma giden tek şey, daha stabil çalışması. eşşeğe yükler gibi program oyun yükledim, hala doğru düzgün performansta. win7'li 3 kat daha üstün özelliklere sahip notebookumun yüzüne bakmıyorum açıkçası. ona da bi win8 kurmak lazım aslında. diğer taraftan makyajlanmış win7 gibi duruyor. dokunmatik olarak kullanmadım hiç ancak pek başarılı olacağını zannetmiyorum. neticede windows arkadaş çok şey beklemeyeceksin :D
ve ayrıca evet, o kapatma olayına oraya koyan programcının da mühendisin de tasarımcının da artık kim koyduysa onun da ta spor gazetesi. bi de açılmıyor kolay kolay o lanet sidebar arkadaş. 3-4 defa fareyi ileri geri yapıyorum anca çıkıyor. benimkinde mi mallık var acaba ?
Dokunmatiktr side bari acmak okadar kolayki sanki onun icin tasarlanmis gibi geldi bana :)