hesap ve rehber senkronizasyonlarını kontrol edin. sim kart bilgilerini telefona atın ve kullanılan hafıza olarak telefon rehberini seçin. beklentiniz karşılar mı bilmiyorum ama 2 sn lik gecikmeyi kısaltabilir :D
Printable View
Anlıyoruz Samsung özellik olarak bi tık önde ama çevremdeki samsung kullanıcıların çoğunun şurası daha iyi dediği kısmı hayatlarında 1 kere açarlar veya kullanırlar o kadar
Iphone çok net daha kullanışlı şöyle ki daha ergonomik çok hızlı çok stabil çok basit çok kaliteli e herşeyde var tamamdır
Şarj konusu sıkıntılı doğrudur akşamı genellikle göremiyor başka da keşke diyebileceğim bi özelliği senelerdir yok..
Arkadaşlar dostlar beyler abiler :) yahu dünya malı hepsi sonuçta dünya malı hırsına kapıldık gidiyoruz.Siyaset futbol kadın teknoloji her şey ama herşeyde farklı bi görüş aynı toplu görüş aynı farklı karşı görüş vardır.Boklamak yada aklamak niyedir.Cep telefonu arama yapmak içindir.Extrası çıkarır fotoğraf çekersin müzik dinlersin sanel alem yaparsın.x marka hızlı yapar y marka yavaş yapar vs vs işine gelen karekteristik özelliğine uygun olan kullansın hangi telefonu kullanırsa.Samsung s3 note2 vsvs evet iyi güzel bana göre kabul ediyorum ama iphone kullanmaktan daha çok memnunum.Kaldıki samsung daha iyisini yapmasa piyasada nasıl olucak ?
Bugün iphone 5 gördüm ve şaşırdım telefon bildiğiniz muz gibi olmuş yamulmuş nasıl yamulduğu hakkında bir fikrim yok yalnız şu dikkatimi çekti o yamukluğa rağmen ekranı hala çalışıyordu :D
cok memnunum ilk planda biraz buyuk mu diyordum ama artik alistim ama sarj sanki 4s e gore daha sikintili
iphone da güğya şarj cok daha ıyı olmustu halen aksamı zor goruyor.
sarj en buyuk sıkıntı. çözemedıler bı turlu :(
Ayarlarınızı doğru yapın arkadaşlar..
ben 24 saati çok rahat görüyorum yaklaşık 6 saat kullanım ve 24 saat sonunda %30 şarj kalarak..
Konu 5 konusu ama özür dileyerek birşey sormak istiyorum..
Kullananlar 4 - 4s - 5 arasında şarj süresi için bir sıralama yapabilir mi acaba:)?
bence 5 te şarj sorununu birazda olsa çözmüşler 4-4s e göre çok iyi evde prizde şarj edersem 1 gün gidiyo arabada sarj çabuk btiyo
Bilgili abilerim 649 dolar diyor apple sitesinde şuan bir akrabam amerikada acaba bana maliyeti ne olur sizce ?
5 kullanıyorum, gereksiz ya da olsun diye bulunan uygulama anlamında hiçbir şey yok telefonda. ortalama 7-8 saat kullanım (ekranın açık kalması) süresi ile 1 günden fazla gidiyor şarjı bende. :)
ben iphone 5 almayı düşünüyorumda şuan garantili olarak en ucuz nerde bulabilirim ve fiyat nedir acaba taksitli olarak
Iphone 5'te 1,5 haftadaki gözlemlerin ile bence eksileri;
- Kamerada ışık veya güneş ışığı kadrajın dibine girince MORumsu bir bölge ortaya çıkıyor. (Apple'da kabullenmiş sanırım bu durumu)
- Wifi çok verimli çalıştığını düşünmüyorum. Hız olarak değil yalnız, 3'te 1 de çekse hız olarak çok iyi ancak bazen çekmemezlik yapıyor tespit ettiğim kadarıyla.
Artılarını çoğu kişi yazmış çizmiş zaten, şahsen bu sorunlar benim için pek de önemli değil, telefona büyük paralar vermediğim için. S3 daha iyidir değildir bilemem ama(sanırım daha iyi) cepte taşımaya iPhone5 çok daha uygun. Bir de babamda S3 var, arada elime aldığımda dokunmatik algılama hızı mı ne ise artık biraz yavaş geliyor bana o telefon.
adam bi soru sormuş iphone hakkında artı eksiler neler die konu nerelere gelmiş yaw :)
madem öyle bende bikaç bişe ekleyeyim ; bikaç sayfa önce bende telefonlardan s3 ü savunmuştum ve 4s i verip s3 almıştım ama anladım ki tam bir fiyaskoymuş s3 ;) donmalar , takılmalar falanlar filanlar :)
ben bunları iphone 3g de bile yaşamadım kaldı ki 4s - 5 pehhh..
daha 1 aylık cihazımı yarın satıp gidip 4s alıcam varsın biraz yavaş olsun şu bu olsun ama hani bi laf vardır ya mercedes ve diğerleri die..aynen telefon konusundada iphone ve diğerleri diorum ;)